Is het vermogen van Pete Davidson permanent beschadigd door het stoppen met SNL?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Pete Davidson permanent beschadigd door het stoppen met SNL?
Is het vermogen van Pete Davidson permanent beschadigd door het stoppen met SNL?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat fans van Saturday Night Live er kapot van waren toen ze hoorden dat Pete Davidson dit jaar de sketchcomedyshow verlaat. In de afgelopen acht jaar is de komiek een hoofdbestanddeel van de iconische show geworden, en velen vragen zich af wat Davidson gaat doen nu hij niet elke zaterdag op televisie zal zijn.

Vandaag nemen we het vermogen van de ster onder de loep. Hoeveel is Pete Davidson waard in 2022, en zal zijn vermogen eronder lijden nu hij afscheid heeft genomen van SNL? Blijf scrollen om erachter te komen!

Waarom is Pete Davison gestopt met SNL?

Pete Davidson begon zijn carrière als castlid van de NBC-nachtelijke sketchcomedyshow Saturday Night Live, waar hij zich in 2014 bij aansloot. In 2022 werd aangekondigd dat de finale van seizoen 47 de laatste van de komiek zou zijn. Toen Davidson deelnam aan de populaire comedyshow, was hij slechts 20 jaar oud - en hij was het jongste castlid.

Davidson deelde een oprechte verklaring over zijn vertrek bij SNL op sociale media, en hij gaf toe hoe belangrijk de show voor hem was.

"Toen ik de show kreeg, was ik 20 jaar oud, en ik had geen idee wat ik aan het doen was. Ik weet het nog steeds niet, maar vooral toen. Ik was niet echt een sketchartiest. Ik wist dat ik nooit gelijke tred zou kunnen houden met een Kenan Thompson of een Kate McKinnon, dus ik was super bang om erachter te komen wat ik zou kunnen brengen of doen voor zo'n historisch, gerespecteerd show en platform. Ik dacht, aangezien ik een stand-up ben, zal ik mijn stand-up en persoonlijke stukjes op 'Weekend Update' gewoon als mezelf proberen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb."

De komiek voegde eraan toe dat hij in de loop van de jaren die hij aan SNL doorbracht veel veranderd is:

"Ik heb zoveel met dit publiek mogen delen en letterlijk voor je ogen opgroeien. We waren samen in goede en slechte tijden, in de gelukkigste en in de donkerste tijden. Ik ben Lorne Michaels en iedereen bij SNL mijn leven. Ik ben zo dankbaar, en ik zou hier niet zijn zonder hen. Ik waardeer het dat jullie altijd achter me staan en voor me opkomen, zelfs als dat niet de populaire mening was. Bedankt dat je altijd in mij hebt geloofd. en aan mijn zijde blijven, zelfs als het komisch leek. Bedankt dat je me levenswaarden hebt geleerd, hoe ik moet opgroeien en dat je me herinneringen hebt gegeven die een leven lang meegaan. SNL is mijn thuis."

Terug in 2020 opende Pete Davidson over het verlaten van SNL in een interview met Charlamagne Tha God:

"Ik heb gesprekken met veel mensen [over vertrekken]. Het is moeilijk om te doen, omdat je nooit te vroeg de trekker over wilt halen. Iedereen heeft altijd zoiets gehad van: 'Je zult het wel weten als je het weet en het komt allemaal goed', zei de komiek.

"Dit is het punt: ik vind persoonlijk dat ik klaar moet zijn met die show, omdat ze me erop uitlachen. Ik snap het, maar ik heb zoiets van, openhartige, politieke punchlines. Ik' Ik heb zoiets van 'Weekend Update'-grappen. Als ik er niet ben, zullen ze zijn als, 'Ha ha ha, Pete is een f-king eikel.' En je zegt: 'Aan wiens kant sta je?' Ik heb een raar gevoel in dat gebouw waar ik eigenlijk niet weet voor welk team ze spelen. Of ik de grap ben of ik doe mee aan de grap."

Volgens Reality Titbit verliet Davidson de populaire sketch om andere carrièremogelijkheden na te streven.

Pete Davidson's netto waarde in 2022 en zijn aankomende projecten

Volgens Celebrity Net Worth heeft Pete Davidson momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

Volgens de site kreeg Davidson als hoofdcastlid van SNL $ 15.000 per aflevering betaald, en gezien het feit dat hij gemiddeld 21 afleveringen per jaar deed - zou de komiek uiteindelijk ongeveer $ 315 verdienen, 000 per jaar van de schetsshow.

Natuurlijk, nu hij geen castlid meer is, zal Davidson ongetwijfeld het verlies aan reguliere salaris merken, aangezien hij acht jaar onafgebroken voor SNL heeft gewerkt.

De 28-jarige heeft echter andere mogelijkheden om zich op te concentreren en om geld mee te verdienen. Het is zelfs al onthuld dat Davidson veel meer verdient aan sommige van zijn huidige projecten dan hij ooit aan SNL heeft gedaan.

In 2022 was Davidson al te zien in projecten zoals de romcom-films I Want You Back en Good Mourning, de horrorkomedie Bodies Bodies Bodies en de animatiefilm Marmaduke.

Momenteel speelt de acteur in de komende films Meet Cute en The Home. Als het gaat om televisieprojecten in 2022, verscheen Davidson in een aflevering van The Kids in the Hall en ging zijn stand-upspecial Pete Davidson Presents: The Best Friends in première.

Aanbevolen: