10 acteurs die volledig uit films zijn geknipt (& waarom)

Inhoudsopgave:

10 acteurs die volledig uit films zijn geknipt (& waarom)
10 acteurs die volledig uit films zijn geknipt (& waarom)
Anonim

Hollywood is een plek die altijd verandert. Sterren komen en gaan, films worden gemaakt en uitgebracht, en niets is ooit hetzelfde. Bij het filmen van een film zijn er veel bewegende delen om een succesvolle film te maken, en dat geldt vooral voor de sterren. Er is een aantal keren geweest dat een beroemdheid in een film werd gecast en hun rollen filmde, om erachter te komen dat hun rol volledig uit de film was weggelaten.

Het zijn niet alleen naamloze sterren die het slachtoffer zijn geworden van het feit dat ze uit een film zijn geknipt - het zijn ook grote sterren. Van acteurs als Robert Pattinson en Tobey Maguire en actrices als Angela Bassett en Shailene Woodley, deze sterren zijn zonder enige rijm of reden uit films geknipt.

10 Robert Pattinson - 'Vanity Fair'

Robert Pattinson is tegenwoordig misschien een grote acteur, maar hij moest ook ergens zijn carrière beginnen. Hij slaagde erin om de rol van de zoon van Reese Witherspoon te krijgen in de film Vanity Fair. Pas toen hij naar de vertoning van de film ging, kreeg hij te horen dat hij volledig uit de film was geknipt.

De castingdirector voelde zich rot over de hele zaak, daarom hielp ze hem de rol van Cedric Diggory in Harry Potter te krijgen. Hoe teleurgesteld hij ook was over het feit dat hij uit de film was geknipt, het opende zeker een andere deur voor hem, dus op de lange termijn kwam het toch allemaal goed. Het is veilig om te zeggen dat Robert behoorlijk tevreden was met het feit dat hij uit de film werd geknipt.

9 Angela Bassett - 'Mr. & mevrouw Smith '

Veel mensen realiseren zich misschien niet dat Angela Bassett ooit werd gecast in de film Mr. & Mrs. Smith. Je realiseert je misschien niet dat ze in de film zat, omdat ze op het laatste moment werd uitgeschakeld. Angela Bassett speelde een schurk naast Keith David. De twee kwamen aan het einde van de film binnen, maar de producenten besloten ze volledig te schrappen omdat hij niet dacht dat het einde van de film een laatste gevecht met de schurken nodig had. Helaas werd alleen Angela's stem gebruikt.

8 Tobey Maguire - 'Life Of Pi'

Tobey Maguire is het meest bekend vanwege het spelen van Spider-Man, dus het lijkt een beetje vreemd dat hij ooit uit een film zou worden geknipt. Tobey had een rol in de film Life of Pi maar werd plotseling uit de film geknipt. In plaats daarvan besloten ze dat ze zijn rol gingen herschikken en gaven het aan acteur Rafe Spall.

In eerste instantie werd niet bekendgemaakt waarom Tobey uit de film werd gehaald, maar het bleek dat de producenten dachten dat Tobey te beroemd was voor de rol en dat ze bang waren dat hij de kijkers zou afleiden. Door hem te vervangen door Rafe Spall, die nog steeds een zeer goede acteur is, maar minder bekend, zou het probleem waar de producenten bang voor waren zeker oplossen.

7 Ellen Pompeo - 'Eternal Sunshine Of The Spotless Mind'

Ellen Pompeo zou in Eternal Sunshine of the Spotless Mind spelen, maar ze werd uiteindelijk uit de film geknipt. Oorspronkelijk speelde Ellen de rol van Naomi, de ex-vriendin van Joel die wordt gespeeld door Jim Carrey. Helaas besloten de producers dat ze alle scènes zouden verwijderen waar Ellen in voorkomt. Ze besloten dat ze het niet leuk vonden hoe haar personage de manier veranderde waarop kijkers het personage van Jim Carrey zouden zien. Als gevolg daarvan was zij degene die uit de twee ging.

6 Sienna Miller - 'Black Mass'

Toen Sienna Miller in Black Mass werd gecast, waren mensen geïntrigeerd door de manier waarop ze de film zou beïnvloeden. Sienna speelde de rol van Catherine Greig, de vriendin van de gangster Whitey Bulger gespeeld door Johnny Depp. Helaas voor zowel Sienna als haar fans werd ze uit de film geknipt. Ook al hielden de producers van haar optreden in de film, ze besloten dat ze haar uit de film zouden verwijderen om het verhaal van de film in een andere richting te laten gaan.

5 La Toya Jackson - 'Bruno'

La Toya Jackson zou in een scène in de film Bruno verschijnen, maar ze werd uit de film geknipt. De montage van de film werd op het allerlaatste moment afgebroken omdat de film niet lang na de tragische dood van haar broer Michael Jackson in première ging. Met respect voor La Toya en de familie Jackson, besloten ze dat ze de scène uit de film zouden knippen omdat ze dachten dat het van slechte smaak zou zijn nadat ze zo'n tragisch verlies had geleden.

4 Shailene Woodley - 'The Amazing Spider-Man 2'

Veel mensen wisten niet dat Shailene Woodley daadwerkelijk in The Amazing Spider-Man 2 zat, waar ze Mary Jane Watson speelde. Hoewel ze de toekomstige liefdesbelang van Peter Parker is, was ze volledig uit de film verwijderd. Hoewel ze een aantal scènes filmde, besloten ze ze te schrappen om zich wat meer te concentreren op de relatie tussen Peter Parker en Gwen Stacy, en dat ze zich later meer op Mary Jane zouden concentreren. Gelukkig moet Shailene gewoon wat langer wachten om de rol op zich te nemen.

3 Paul Rudd - 'Bruidsmeisjes'

Geloof het of niet, Paul Rudd zat in de hilarische film Bridesmaids. Paul speelde Annie's blind date die fout ging. Hoe grappig de scène ook bleek te zijn, de producers besloten dat ze het helemaal uit de film zouden halen. Helaas voor Paul Rudd duurde de film meer dan twee en een half uur en moesten ze meerdere keren in de film knippen om hem korter te maken. Als gevolg daarvan besloten ze dat Annie geen andere man nodig had om de dingen in haar leven nog ingewikkelder te maken, en ze schakelden hem uit.

2 Ashley Judd - 'Natural Born Killers'

Als het gaat om de film Natural Born Killers, werd Ashley Judd helaas uit de film geknipt. Ashley had geen erg belangrijke of grote rol in de film, daarom hadden de producers geen probleem om haar uit te schakelen. Ze speelde een vrouwenclubmeisje dat een bloedbad in haar studentenhuis overleefde, en zij was de enige die het er levend vanaf bracht. In de scène was ze in het gerechtsgebouw waar ze werd ondervraagd. Helaas leefde ze niet lang, want ze werd doodgestoken.

1 Kevin Spacey - 'Al het geld in de wereld'

Oorspronkelijk speelde Kevin Spacey de rol van J. Paul Getty in de film All the Money in the World. Echter, na een aantal beschuldigingen van aanranding tegen hem, besloten de producenten actie te ondernemen en hem uit de film te verwijderen. Als gevolg hiervan besloten ze hem volledig te herschikken met Christopher Plummer. De film stond op het punt om uit te komen, dus moesten ze snel handelen. Ze besloten zoveel mogelijk scènes opnieuw op te nemen en combineerden oude beelden met nieuwe beelden om ervoor te zorgen dat Kevin Spacey volledig uit de film werd verwijderd.

Aanbevolen: