Twitter rouwt om de hond van Kid Cudi nadat hij had geleerd dat hij hem van zelfmoord heeft gered

Inhoudsopgave:

Twitter rouwt om de hond van Kid Cudi nadat hij had geleerd dat hij hem van zelfmoord heeft gered
Twitter rouwt om de hond van Kid Cudi nadat hij had geleerd dat hij hem van zelfmoord heeft gered
Anonim

Kid Cudi verbijstert fans door zich tot sociale media te wenden met een uitstorting van genegenheid over het verlies van zijn hond genaamd Freshi.

Na het lezen van zijn emotionele verdriet over het verlies van zijn geliefde huisdier, waren fans geschokt toen ze een deel van het bericht tegenkwamen dat aangaf dat Freshi Kid Cudi in feite van zelfmoord heeft gered, waardoor het verlies van deze ongelooflijke hond zelfs verwoestender.

Iedereen die ooit het verlies van een huisdier heeft meegemaakt, kan begrijpen hoe ongelooflijk moeilijk die situatie is om te verwerken. Huisdieren worden snel een deel van het gezin en hun liefde en toegewijde genegenheid vormen een sterke band die echt onvervangbaar is. Voor Kid Cudi was de band die hij met zijn hond deelde zo diep en zo sterk dat zelfs toen hij bijna zelfmoord had gepleegd en vastbesloten was zelfmoord te plegen, zijn hond Freshie hem ervan weerhield dat te doen.

Kid Cudi's emotionele onrust

De post waarin het verlies van Freshi wordt beschreven, geeft duidelijk de emotionele onrust weer die Kid Cudi niet ervaart. Hij beschrijft het moment waarop hij daar was met zijn geliefde huisdier, zeggende; "Freshi was omringd door de mensen die van hem houden. Zijn familie. Ik hield zijn hand vast en fluisterde in zijn oor om hem te laten weten dat ik er was terwijl hij weggleed."

Hij verbaasde zijn fans toen hij de ware diepte van de band die hij met zijn hond deelde onthulde door te onthullen dat Freshi de reden was dat hij een aantal zelfmoordpogingen niet doorzag.

Cudi schreef; "Hij was mijn beschermengel. Nachten zou ik mezelf willen snijden, ik zou Freshie zien en ik kon het niet doen. Hij zou naar me staren als ik een mes op mijn maag zou hebben, ogen die me aankeken en me vertelden dat ik het mes naar beneden."

Twitter rouwt naast Kid Cudi

Toen hij hoorde over de dood van de hond die Kid Cudi zijn 'beschermengel' noemt, is Twitter ontploft met fans die hun liefde en rouw delen met de artiest die zo duidelijk worstelt met dit verwoestende verlies.

Fan-opmerkingen omvatten; "Een hond is echt de beste vriend van een man, sorry voor je verlies homie, RIP Freshie," en "Verdomme man, dat is diep. Gebeden omhoog," en goed als; "RIP Freshie, dit verhaal is hartverscheurend."

Een andere rouwfan schreef; "Het spijt me dit Scott te horen. Ik ben een grote fan van je sinds MySpace en ik herinner me dat je Freshie al die jaren geleden kreeg. Je bent een inspiratiebroeder en Freshie was een kleine engel die werd gestuurd om je te begeleiden. Hij zal op je wachten. Blijf lachen, broer!"

Aanbevolen: