Lamar Odom-fans beweren dat hij 'in denial' is nadat hij beweerde dat hij 'gedrogeerd' was tijdens de nacht van een overdosis

Lamar Odom-fans beweren dat hij 'in denial' is nadat hij beweerde dat hij 'gedrogeerd' was tijdens de nacht van een overdosis
Lamar Odom-fans beweren dat hij 'in denial' is nadat hij beweerde dat hij 'gedrogeerd' was tijdens de nacht van een overdosis
Anonim

Lamar Odom-fans hebben hem een oogje in het zeil gehouden nadat hij beweerde dat hij gedrogeerd was in de nacht van zijn bijna fatale overdosis in een bordeel in Nevada in 2015.

De voormalige professionele basketbalspeler besprak de schrijnende nacht in een aflevering van de Facebook Live-show Addiction Talk.

Eerder deze maand annuleerde hij zijn optreden in de show, onder vermelding van "uitdroging en uitputting".

"Ik heb die avond niets genomen", beweerde hij. "Ik was echt gekwetst en bijna in zekere zin bang omdat iemand me van het leven wilde beroven."

Lamar Odom
Lamar Odom

Lamar noemde het Love Ranch-bordeel niet specifiek buiten Carson City Nevada, maar eerder gaf hij wijlen eigenaar, Dennis Hof, de schuld van zijn ziekenhuisopname.

"Ik denk dat Dennis Hof… ik weet niet wat hij tegen me had, maar ik heb die avond geen drugs gebruikt, om eerlijk te zijn," beweerde Odom op The View in 2019.

"Dus ik weet niet of hij me probeerde te vergiftigen, of… ik weet niet wat hij tegen me had. Hij probeerde me te vermoorden."

Khloé Kardashian Lamar Odom
Khloé Kardashian Lamar Odom

De voormalige macht van de Los Angeles Lakers raakte in coma in oktober 2015 nadat ze bewusteloos werd ontdekt in het bordeel in Las Vegas.

Hij leed aan meerdere beroertes, hartaanvallen en nierfalen - waardoor veel commentatoren op sociale media dachten dat hij "in ontkenning" was.

"En OJ is nog steeds op zoek naar de echte moordenaars", schreef iemand online.

"Nee, hij is de geschiedenis aan het herschrijven. De od was het eindresultaat van een vierdaagse eetbui. Ik zal me altijd herinneren dat ik die rekening van bijna $ 80, 0000 die hij uitgaf, zag. De schuld geven aan een dode man trekt gewoon de aandacht en het geld dat hij nu hard nodig heeft, " voegde een tweede eraan toe.

"Ik denk dat hij ook helemaal naar de Bunny Ranch is gekidnapt", merkte een derde op.

Lamar trouwde eerder in 2009 met Khloé Kardashian. Later vroeg ze in december 2013 de scheiding aan.

Vorig jaar opende Odom zijn vroegere drugsverslaving en huwelijk met Khloé Kardashian, en zei dat hij er spijt van had ooit zijn voormalige vrouw te hebben bedrogen.

"Dat achtervolgt me elke dag", zei Odom tijdens een interview op BuzzFeed News' Facebook Watch-show Profile.

"Je trouwt met iemand na 30 dagen, ze verlaten je hart nooit."

Khloe Kardashian & Lamar Odom op hun trouwdag
Khloe Kardashian & Lamar Odom op hun trouwdag

In zijn boek, Darkness to Light, schreef Odom dat een van de meest 'betreurenswaardige' momenten van zijn leven was toen hij dreigde Kardashian te vermoorden toen hij high was van cocaïne en extase met zijn vrienden.

“Khloé kwam naar beneden en klopte op de deur. Ik opende het plotseling en greep haar krachtig bij de schouders, wat haar bang maakte. ‘Wat de f ben je aan het doen?’ Ik schreeuwde, gek, ‘schreef hij in het boek.

Ik zei: 'Probeer je me in verlegenheid te brengen in het bijzijn van mijn vrienden? Ik zal je verdomme vermoorden! Je weet niet waartoe ik in staat ben.'”

Aanbevolen: