Matthew Perry geeft toe dat hij het gevoel had dat hij 'ging doodgaan' toen hij vrienden filmde

Matthew Perry geeft toe dat hij het gevoel had dat hij 'ging doodgaan' toen hij vrienden filmde
Matthew Perry geeft toe dat hij het gevoel had dat hij 'ging doodgaan' toen hij vrienden filmde
Anonim

De acteur vertelde over zijn persoonlijke en mentale strijd tijdens het filmen van de populaire sitcom.

De Friends reüniespecial op HBO Max bevatte veel momenten voor fans die de show misten. Binnen de luchtige herinneringen en gelach kwam een donkerdere waarheid over de show naar buiten - die van Matthew Perry en wat hij echt meemaakte tijdens het filmen.

Perry opende tijdens de special over zijn echte ervaring op de show en zei: "Voor mij had ik het gevoel dat ik zou sterven als ze niet zouden lachen. En het is zeker niet gezond."

Perry heeft zijn worsteling met psychische aandoeningen en verslaving besproken die hem in het verleden tijdens zijn tijd op Friends volgden. Zijn personage Chandler werd een grote favoriet bij fans, bekend om zijn geestige lijnen en onhandige persoonlijkheid. Dit bracht echter kosten met zich mee voor Perry.

Co-ster Jennifer Anniston gaf onlangs commentaar op Perry en de worstelingen die hij onderging in een interview met Today. "Ik begreep niet hoeveel angst en zelfkwelling Matthew Perry werd aangedaan, als hij niet zo kon lachen, en de verwoesting die hij voelde", verklaarde Anniston.

Perry besprak zijn pogingen om nuchter te worden na een verslaving aan Vicodin tijdens Friends. In 2011 keerde hij terug naar de afkickkliniek en kort na zijn bezoek koos hij ervoor om zijn huis in Malibu om te bouwen tot een sobere woonvoorziening voor mannen.

Tijdens de reünie gaf co-ster Lisa Kudrow ook commentaar op de pijn die Perry toegaf te voelen. Ze was geschokt dat Perry niemand in de cast "vertelde" hoe hij zich voelde en de worstelingen waarmee hij te maken kreeg als hij niet de lach kreeg waarop hij hoopte.

Hoewel Perry zijn deel van de strijd heeft moeten doorstaan, is zijn leven nu veel stabieler. Hij heeft verklaard dat hij nuchter is en herstellende is van de pijn die hem op de voet volgde tijdens het filmen van Friends.

Ondanks Perry's herstel maakten sommige fans zich zorgen over zijn gezondheid na het zien van de Friends-reünie. Perry leek zijn toespraak onduidelijk te maken, waardoor sommige fans zich afvragen of hij wel of niet volledig hersteld was zoals hij beweerde te zijn. Een goede kennis van de acteur verklaarde dat er een veel eenvoudigere reden was voor zijn onduidelijke spraak: de acteur had een tandheelkundig werk laten doen dicht bij de datum van de reünie, waardoor hij moeite had met het uitspreken van bepaalde woorden. De kennis verzekerde dat Perry nu veel gelukkiger is dan tijdens Friends.

Ongeacht zijn strijd, fans zijn er trots op dat Perry het zo ver heeft gebracht als hij heeft gedaan en is hersteld op de manier waarop hij deed. Perry's onthulling dat er een periode in Friends is dat hij zich niet kan herinneren dat hij heeft gefilmd omdat hij er zo uit was, raakte velen die soortgelijke worstelingen in hun leven hebben doorgemaakt. Perry heeft zijn fans over de hele wereld geïnspireerd en blijft voor hen een voorbeeld van hoop.

Aanbevolen: