Boosie vertelt Lil Nas X om zijn eigen leven te nemen nadat hij hem van pesten had beschuldigd

Inhoudsopgave:

Boosie vertelt Lil Nas X om zijn eigen leven te nemen nadat hij hem van pesten had beschuldigd
Boosie vertelt Lil Nas X om zijn eigen leven te nemen nadat hij hem van pesten had beschuldigd
Anonim

Boosie heeft enkele scherpe opmerkingen gemaakt jegens Lil Nas X, hem beschuldigd van het pesten van kinderen en hem vervolgens te vertellen zichzelf van het leven te beroven. Toen hem werd gevraagd of hij die opmerkingen zou terugdraaien, of zich slecht zou voelen als Lil Nas X daadwerkelijk zelfmoord zou plegen op basis van zijn grove aanmoediging, lijkt het erop dat Boosie gewoon bij zijn wapens zou blijven en heel weinig spijt zou voelen.

Deze bizarre en ontmoedigende situatie ontstond toen Lil Nas X werd geïnterviewd in The Breakfast Club en hem werd gevraagd wat hij vond van mensen die hem ervan beschuldigen een slecht rolmodel voor kinderen te zijn. Hij reageerde door te zeggen "Fk all y'all kids", en legde vervolgens uit wat hij daarmee bedoelde. Het lijkt erop dat Boosie niet lang genoeg bleef voor de uitleg, en nam de berichten persoonlijk op, in de overtuiging dat Lil Nas X hem net vertelde dat zijn eigen kinderen er niet toe deden.

Zijn reactie was om te suggereren dat Lil Nas X zelfmoord pleegde.

Lil Nas X legt een verklaring af

Tijdens zijn interview met The Breakfast Club, sprak Lil Nas X beschuldigingen uit dat hij een slecht rolmodel was voor jonge kinderen, door te verklaren dat muziek zijn uitlaatklep is en dat hij zijn liedjes genereert op basis van zijn eigen zelfreflectie. Dit is zijn uitlaatklep en is een vorm van entertainment. Hij probeert geen rolmodel voor kinderen te zijn, en hij zou zijn muziek ook niet echt geschikt vinden voor een jonger luisterend publiek.

Als het op zijn haters aankomt, maakte Lil Nas X duidelijk dat het hem niet kon schelen wat ze dachten, en zei vervolgens "Fk all y'all kids", als een brede verklaring aan iedereen met deze klacht.

Het was niet zijn bedoeling dat die uitspraak een echte diss zou zijn voor iemands kinderen, en hij trok snel de teugels binnen door die zelfcorrectie uit te voeren.

Boosie heeft verschillende opvattingen

Boosie interpreteerde dit op de een of andere manier als een echte opmerking jegens kinderen, in het bijzonder jegens zijn kinderen, en hij nam wraak door Lil Nas X te vertellen dat hij beter zijn eigen leven kon nemen.

Wat het nog erger maakt, is het feit dat hij bij die harde uitspraak bleef en resoluut weigerde die gewaagde uitspraak terug te nemen.

Boosie's standpunt is dat Lil Nas X zeer ongepast is voor kinderen en dat hij een giftig, pestend effect heeft op het jongere publiek. Hij heeft zoveel haat en minachting voor Lil Nas X, dat hij zijn opmerking ondersteunt om Lil Nas X ertoe aan te zetten zichzelf van het leven te beroven.

Dat op zichzelf houdt meer haat in stand en Boosie heeft veel terugslag gekregen van fans die zijn woorden niet gepast vinden, en in feite zijn mening schadelijk vinden.

Aanbevolen: