Fans bespotten Katie Price op Twitter ondanks wreed misbruik

Inhoudsopgave:

Fans bespotten Katie Price op Twitter ondanks wreed misbruik
Fans bespotten Katie Price op Twitter ondanks wreed misbruik
Anonim

Katie Price werd wreed aangevallen in een huis in Essex waar ze verbleef terwijl haar woning werd gerenoveerd, en de aanval heeft haar zowel gewond als getraumatiseerd gemaakt.

De gruwelijke aanval op Katie Price was een serieuze, en de geschokte ster rende uit angst voor haar leven naar de nabijgelegen woning van haar zoon Harvey. Ze was bebloed en gekneusd, en er zijn nog steeds veel vragen over deze niet-uitgelokte aanval.

Ondanks de ernst van dit incident, zijn fans meedogenloos aan het trollen op Katie Price op sociale media, wat nog een extra laag pijn toevoegt aan dit toch al traumatische incident.

Katie Price wordt wreed aangevallen

Er is bevestigd dat de 32-jarige man die Katie Price aanviel vervolgens werd gearresteerd en later op borgtocht werd vrijgelaten, en dit lijkt zich allemaal heel, heel snel te ontvouwen.

Rapporten geven aan dat de nietsvermoedende ster geen waarschuwing had gekregen voordat een man haar begon aan te vallen door haar in het gezicht te stompen terwijl ze tv zat te kijken. Terwijl ze begon terug te vechten, versuft, verward en in extreme pijn, beschrijft de ster de schrijnende ervaring en gaat verder met te zeggen: "Ik heb een grote blauwe plek, mijn gezicht is helemaal opgezwollen en ik ging naar het ziekenhuis. Ik "Ik ben nog steeds helemaal versuft. Ik ben er kapot van. Ik ben weggelopen nadat ik een klap had gekregen - ik rende naar het huis van Harvey in de buurt en heb nu schade aan mijn voeten aangericht, die ik eerder heb verwond."

Er werd onthuld dat ze leed aan een vermoedelijke kaakbreuk en een gespleten oog, en sindsdien heeft ze vrienden gestuurd om haar spullen uit het huis te halen, omdat ze te bang is om daar nog langer te blijven.

Meedogenloze trollen maken het nog erger

Te midden van dit gruwelijke incident, is er nog een verontrustende zorg, namelijk de manier waarop sociale media Price trollen en meeslepen, in plaats van empathie te tonen voor de ster, na de angstaanjagende aanval die ze zojuist heeft doorstaan.

Hoewel er veel fans zijn die zich haasten om haar te verdedigen tegen de haters en trollen, en liefdevolle bezorgdheid delen voor Katie, is het grootste deel van het online gesprek kwetsend en vol angst.

Meedogenloze haters plaatsen opmerkingen zoals; "ze zal alles doen voor publiciteit", "het moet haar facelift-chirurg zijn geweest," en "dit was hoogstwaarschijnlijk een seksuele daad die verkeerd was gegaan."

Andere haters schreven; "zou ze pijn kunnen voelen door al dat plastic" en "dus wilde ze aandacht vandaag", en "is dit een benarde situatie om zichzelf relevant te maken, want dat is ze niet."

Velen hebben haar verdedigd om een einde te maken aan het trollen en degenen die de spot drijven met deze ernstige situatie het zwijgen op te leggen, maar de opmerkingen bleven binnenstromen.

Aanbevolen: