Fans bespotten Kanye West en maken duidelijk dat hij helemaal niets wint

Inhoudsopgave:

Fans bespotten Kanye West en maken duidelijk dat hij helemaal niets wint
Fans bespotten Kanye West en maken duidelijk dat hij helemaal niets wint
Anonim

Kanye West

Alleen al het noemen van zijn naam is genoeg om wereldwijde aandacht te trekken.

De zeer controversiële rapper heeft de krantenkoppen gehaald voor zowat alles. Als hij hitmuziek maakt, zijn het zijn liedjes die in de schijnwerpers staan. Wanneer hij de controle verliest en instortingen krijgt, krijgt zijn geestelijke gezondheid veel aandacht en fans stromen naar zijn sociale media om te zien of hij de druk van het leven goed aankan. Kanye heeft religieuze muziek belicht en heeft tijdens zijn campagne zelfs geprobeerd religie naar het rijk van de politiek te brengen. Een run die zijn vrouw op geen enkele manier steunt, ondanks het feit dat een paar Kardashians hem wel steunen.

Hij blijft tweeten en probeert zichzelf op verschillende manieren relevant te houden, maar het is allemaal een beetje veel geweest voor fans die hem nu belachelijk maken.

Kanye kan niet eens een populariteitswedstrijd winnen

Kanye's naam staat overal, ook op de stembiljetten, toen hij opnieuw het onderwerp van aandacht werd toen hij probeerde zijn fans binnen te halen en ze ertoe te brengen hem in te schrijven. Het werkt echter niet, niets is.

Misschien is dit de beste tijd voor Kanye om een pauze te nemen van Twitter. Hij begint fans op een grote manier tegen hem op te zetten. Kanye plaatste een afbeelding van zichzelf met het bijschrift; "Vandaag heb ik voor het eerst in mijn leven op de president van de Verenigde Staten gestemd, en het is voor iemand die ik echt vertrouw… mij. ???"

Het bericht ging volledig verloren bij fans die denken dat het tijd is voor hem om te stoppen.

Er is niemand die zich om hem heen verzamelt om te bevestigen dat er een 'wij' is, zoals zijn bijschrift suggereert. Er is geen 'team Kanye'. Politiek en verkiezingen vereisen een mate van populariteit die Kanye West gewoon niet lijkt te hebben onder de kiezers.

Fans trillen niet

Fans zijn zeker niet in gesprek met Kanye West. Het politieke spel lijkt hem gewoon niet te zijn. Als hij in staat was geweest zijn persoonlijke leven in bedwang te houden en een steunpilaar van kracht te zijn geweest, zou deze situatie misschien anders zijn gelopen.

Fans reageren door te reageren; "Lmfao, ga hier weg, bruh. Stop met ons te trollen," en "Ik wil dit soort geld krijgen. Het geld dat me doet geloven dat ik ALLES KAN DOEN DIE IK WIL!" De spot ging verder met: "Blijf bij adidas en muziek?" en "Schaam je, je hebt nooit op iemand gestemd en je verwacht een president te worden."

Aanbevolen: