Royal Fans beschuldigen Meghan Markle van het bespotten van de koningin

Inhoudsopgave:

Royal Fans beschuldigen Meghan Markle van het bespotten van de koningin
Royal Fans beschuldigen Meghan Markle van het bespotten van de koningin
Anonim

Meghan Markle lijkt het niet goed te kunnen doen met koninklijke fans. In haar onlangs uitgebrachte verjaardagsvideo wordt ze ervan beschuldigd schaduw te werpen op de koningin en de koninklijke tradities te bespotten.

Meghan Markle heeft een fantastisch grappige video uitgebracht voor haar verjaardag, waarbij ze een initiatief lanceerde met de naam 40 x 40, een oproep tot actie om 40 uur dienst te geven als een vorm van mentorschap, vrouwen aanmoedigen om na Covid opnieuw aan het werk te gaan.

De video was duidelijk bedoeld als humoristisch en bevatte zelfs een cameo van prins Harry die voor een raam jongleert. Maar op de een of andere manier gaat de komedie verloren aan haar critici, die diep graven en Meghan ervan beschuldigen de koningin te bespotten.

Ze wordt gezien terwijl ze thee drinkt uit een traditioneel Engels theekopje, en zij en Melissa McCarthy maken grapjes over het dragen van een hoed en handschoenen tijdens het nippen.

Dat was alles wat de haters nodig hadden om Meghan te beschuldigen van sluipen in dit segment als een manier om de koningin te trollen.

Meghan Markle's verjaardagsvideo

De verjaardagsvideo die Meghan Markle zojuist heeft uitgebracht, is duidelijk bedoeld om op een leuke, luchtige manier wat informatie over haar nieuwe initiatief te presenteren. Ze wordt gezien aan een grote tafel met haar laptop balancerend op een stapel van haar zelfgeschreven boeken.

De kamer is ontworpen in crèmekleuren en aardetinten, en haar hond ligt vredig op een kussen achter haar.

Ze begint de video op een informatieve manier en Melissa McCarthy mengt de humor door momenten van haar eigen zelfexpressie toe te voegen, ontworpen om fans te laten lachen en de stemming licht te houden.

Op een gegeven moment trekt McCarthy een hoed en handschoenen aan en doet hij alsof hij thee drinkt uit een oud Engels theekopje, terwijl Meghan Markle lacht en ook uit een vintage kopje drinkt. De camera draait vervolgens om prins Harry te laten jongleren buiten het raam, wat een nieuwe laag luchtige humor aan de video toevoegt.

Betekent dit dat ze grappen maken over koninklijke tradities en de koningin zelf? Sommige critici denken van wel.

Gooien Schaduw

Maakt Meghan Markle een aanfluiting van de heiligheid van koninklijke tradities? Zit er een achtergrondverhaal achter het feit dat ze een Engels theekopje gebruikt om thee te drinken zonder hoed of handschoenen, terwijl Melissa McCarthy ze siert en de draak steekt met het concept?

Sociale media blazen op.

Opmerkingen zijn onder meer; "Ze heeft geen klasse, niets verbaast me als ik van haar kom," "wauw, ze wil de beker, maar niet de traditionele muts en handschoenen. Dat is zo Meghan, het kiezen en kiezen van haar voorrecht."

Anderen zeiden; "Meghan Markle bespotte de koningin niet, ze maakte zichzelf belachelijk", en "ja wauw, dat is een achterbakse klap."

Anderen waren niet zo overtuigd en haastten zich naar Meghan's redding, commentaar gevend op hoe gelukkig en vredig zij en prins Harry lijken te zijn, en hoe ze slechts een onschuldige video plaatste waar haters manieren vinden om uit te kiezen.

Aanbevolen: