Kourtney Kardashian's nieuwste huidverzorgingsgeheim maakt fans LOL

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian's nieuwste huidverzorgingsgeheim maakt fans LOL
Kourtney Kardashian's nieuwste huidverzorgingsgeheim maakt fans LOL
Anonim

Kourtney Kardashian weet hoe hij een geheim moet bewaren.

Ondanks letterlijk miljoenen fans die Kourt elke dag ondervragen via haar socials, heeft ze nooit details onthuld over Kim's gecompliceerde scheiding, Kylie's undercover zwangerschappen, of zelfs haar geruchten over haar verloving met Travis Barker.

Wat ze ZAL morsen, is een hint of twee over hoe ze er zo goed uitziet, vooral als het om een 'Poosh'-product gaat.

Kourtney's lifestyle-bedrijf 'Poosh' serveert al ongeveer twee jaar wellnesstips en -producten aan de Kar-Jenner-fanbase, met een online winkel, blog en advieskolom waarin Kourt fans helpt hun leven in Kourt te leiden -goedgekeurde manieren.

In het verleden heeft Kourtney volgers huidverzorgingstips gegeven zoals "breng serums altijd in opwaartse richting aan" en "let op wat je eet". Vandaag ging ze een stap verder op haar eigen IG, en fans kunnen het gewoon niet serieus nemen.

She's Multi-Tasking Masking

De nieuwste goedkeuring 'Poosh' duwt? Dit LED-gezichtsmasker met anti-acne eigenschappen.

Blijkbaar hebben ze al een tijdje een versie van dit masker op hun site, maar dit 'Anti-Acne Light Shield' van de volgende generatie is nieuw genoeg voor Kourtney om het op haar IG-hoofdfeed te promoten dit weekend.

Kourtney deelde informatie over het masker in het bijschrift voor een foto die de meeste commentatoren enigszins verontrustend vonden. Het toont de 'KUWTK'-ster die over haar schouder kijkt vanuit een diepe badkuip, met een gloeiend blauwachtig masker dat er super hi-tech uitziet.

De kracht is bij haar

Afbeelding
Afbeelding

Denk je dat Kourt eruitziet als een 'Star Wars'-schurk? Je bent niet alleen.

Berichten als "Kourtney's the new Mandalorian" en "Star Wars storm trooper" vullen haar commentaarsectie.

Hoewel sommige fans denken dat ze eruitziet alsof ze een off-brand "cosplay" doet voor Marvel-personages zoals Iron Man, lijken de meesten te denken dat ze eruitziet als een jedi:

"Nice Kylo Ren" en "ok kylo ren" opmerkingen bestaan naast een die luidt: "Als je om 6 uur een spa-afspraak hebt, maar om 7 uur met Kylo Ren moet vechten."

Fans zijn er niet zeker van

Mensen lijken minder geïnteresseerd in het proberen van het masker dan in het trollen van Kourtney's zelf beschreven maskerobsessie.

"Pooshing your way thru life huh" luidt een populaire opmerking.

"Kourtney, je weet dat we te arm zijn voor iets op Poosh" voegt er nog een toe, met een huilende emoji.

Sommige fans uiten zelfs hun bezorgdheid over de veiligheid van het masker met opmerkingen als "Ik zou bang zijn dat ik er water op zou krijgen of het in het water zou laten vallen en mezelf zou braden" en "Je zult geen magnetron, maar doe je dit op je gezicht?" Yikes.

Aanbevolen: