Kourtney Kardashian maakt meme met foto van Kim Kardashian en Kendall Jenner

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian maakt meme met foto van Kim Kardashian en Kendall Jenner
Kourtney Kardashian maakt meme met foto van Kim Kardashian en Kendall Jenner
Anonim

Het is allemaal leuk en spelen in de wereld van Kourtney Kardashian, en deze week was een uitzonderlijk hoogtepunt voor de Kardashian-familie. Tussen de VMA's en het Met Gala zijn ze opgedoft en hebben ze het naar hun zin gehad. Op het Met Gala koos Kendall Jenner voor een heel gedurfd, leren ensemble dat heel veel huid liet zien, Kim Kardashian ging een heel andere richting in en bedekte zichzelf helemaal van top tot teen. Ze was zelfs gezichtsloos, omdat de outfit die ze aan had haar gezicht volledig bedekte met zwarte stof. Kourtney vond een foto van hen samen en had er plezier mee.

Op een bepaald moment in de avond voegde Kendall Jenner zich bij het feest en werd gefotografeerd terwijl ze een vreemde blik wierp naar Kim Kardashian, wat haar verwarring lijkt te zijn dat Kim zo volledig bedekt was.

Kourtney Kardashian's fabelachtig grappige meme

Kourtney Kardashian moet heel veel tijd hebben, want ze heeft duidelijk nagedacht over het maken van deze meme.

Ze viel Kim Kardashian op een grote, maar eenvoudige manier aan en liet de kracht achter een simpele foto zien.

De geremasterde afbeelding was een van Kendall Jenner gekleed in een prachtige, doorschijnende avondjurk op het Met Gala, en tegenover Kim Kardashian, die werkelijk van top tot teen bedekt is in een zwarte Balenciaga-outfit.

Met de grappen op een al te realistische manier, krabbelde Kourtney het woord; "ik" bovenop de afbeelding van Kendall. Ze ging toen naar de afbeelding van Kim Kardashian die volledig verborgen is onder haar zwarte kostuum, en ze schreef de woorden; "mijn sociale angst."

Fans kregen een kick van het trollen, toen de donkere outfit en het bedekte gezicht van Kim Kardashian een geheel nieuwe betekenis kregen.

Deze meme laat mensen praten

Kourtney's meme richt zich op Kim en fans zijn er helemaal weg van.

De reacties op sociale media kwamen snel en furieus binnen, waarbij fans zeiden; "Niemand trollt je beter dan je broers en zussen lol" en "???? Kim is dood als ze ziet dat jullie zo dramatisch zijn," evenals; "Dus de hele familie was als wtf zoals wij?" en "Ze roostert Kim altijd, zij is de enige die haar niet tegenhoudt ?."

Anderen maakten optimaal gebruik van dit moment om te zeggen; "Kourtneys persoonlijkheid >>> alle andere zussen ?," en "Ik vind Kourtney het meest echt van allemaal," evenals; "hahaha Kim vertegenwoordigt al onze sociale angst. Dit is de beste meme ooit."

Aanbevolen: