Khloé Kardashian maakt indruk op fans, ze beweren dat ze in de nieuwste foto op Tyra Banks lijkt

Khloé Kardashian maakt indruk op fans, ze beweren dat ze in de nieuwste foto op Tyra Banks lijkt
Khloé Kardashian maakt indruk op fans, ze beweren dat ze in de nieuwste foto op Tyra Banks lijkt
Anonim

Khloé Kardashian heeft fans verbluft met een aantal outfitwisselingen om haar Good American-merk te promoten.

In een bewerkte video was de realityster te zien in een camouflagebroek en een beige topje, een zwart topje en een gescheurde spijkerbroek; een zwart leren bandeau topje en bijpassende lange rok tussen haar vele kledingwissels.

Met Khloé's lange haar en lange lichaamsbouw - veel fans zeiden dat ze eruitzag als supermodel Tyra Banks.

"Ze ziet er zo anders uit dat ze er mooi uitziet, maar gewoon anders", schreef iemand online.

"Def OJ dochter," een louche opmerking gelezen.

"Ze geeft old school Tyra Banks," viel een derde in.

Het gezicht van de Keeping Up With The Kardashians-ster was al maanden een trending topic.

Vorig jaar is de realityster een samenwerking aangegaan met beautyabonnementsmerk Ipsy. De promotionele foto's deden de fans helemaal schrikken, sommigen vergeleek haar uiterlijk met Beyoncé.

Specifiek, Queen B's look in haar 2005 verpletterde het "Check On It."

Een boze fan heeft een video op Tik Tok gepost, waarbij hij de Daily Mail en andere media die haar hebben getrolld, bekritiseert.

Tik Toker @mackincasey zei gedeeltelijk, het vergelijken van het verleden en het huidige gezicht van Khloé: “Wat is dit eigenlijk? Ze willen een foto laten zien van meer dan tien jaar geleden. Ik kijk Keeping Up With The Kardashians sinds die shit uitkwam. Dit is zij in 2007 en dit is zij in 2021. Niets van dit alles is onherkenbaar. Dat is hetzelfde als een foto van mij plaatsen toen ik 7 was en dan zeggen: 'je hebt te veel plastische chirurgie gedaan.'

Moeder van één Khloé reageerde op de post: “Ik wil niet dat iemand mijn kont kust.daar vraag ik niet om. Maar wat ik vraag is dat mensen zich realiseren wat dit soort artikelen met iemands ziel en vertrouwen doet. Ik ben zo dankbaar en dankbaar voor iedereen die opstaat tegen het pesten van mensen die verhalen schrijven, gewoon voor clickbait."

Iemand verdedigen, vooral als we elkaar niet kennen, maakt mijn hart blij. Dat is de persoon die ik ben. Ik verdedig graag wat juist is. Bedankt voor iedereen voor je lieve opmerkingen en bedankt voor @ mackincasey omdat hij zo aardig is.”

Fans wezen er echter op dat Khloé onlangs grapjes maakte over haar ogenschijnlijk veranderende gezicht op de Emergency Contact-podcast. Een grapje dat ze haar oude beste vriendin Malika Haqq "vijf gezichten geleden" heeft ontmoet.

Aanbevolen: