De nieuwste reden waarom Britney's fanbase zich zorgen maakt over haar welzijn

Inhoudsopgave:

De nieuwste reden waarom Britney's fanbase zich zorgen maakt over haar welzijn
De nieuwste reden waarom Britney's fanbase zich zorgen maakt over haar welzijn
Anonim

Britney Spears's schattige onvermogen om een geheim voor haar fans te bewaren, en de neiging om haar hart op haar mouw te dragen, is wat velen het meest van haar houden. De muziekster, 40, deelt graag haar gedachten en gevoelens met de wereld - en deze openheid is alleen maar toegenomen sinds de ontbinding van haar controversiële juridische conservatorium in september vorig jaar. De "One More Time…"-zangeres heeft de wereld over zo ongeveer alles verteld - haar vreugde om weer liefde te vinden met verloofde (of echtgenoot?) Sam Ashgari, haar opwinding over het hebben van een nieuwe baby en haar opluchting nu ze de controle heeft van haar eigen lot. Deze week lijken de zaken echter te zijn versneld tot een geheel nieuw niveau van oversharing. Britney besloot naaktfoto's van zichzelf te delen met haar 41 miljoen Instagram-volgers en de wereld in het algemeen. De 'fotodump', zoals ze het noemde, heeft fans verdeeld en velen bezorgd gemaakt over het welzijn van de kwetsbare ster.

Dus waarom hebben deze gewaagde foto's de fanbase van Britney van streek gemaakt? Lees verder om erachter te komen.

8 Wat deed Britney Spears?

In een reeks van drie afzonderlijke berichten die gisteren werden vrijgegeven, deelde Britney naaktfoto's van zichzelf in verschillende poses - met haar borsten en geslachtsdelen bedekt door haar handen en emoji's. Samen met de afbeeldingen deelde de zanger wat leek op zelfverzekerde, lichaamspositieve bijschriften, die luidden:

'Fotodump van de laatste keer dat ik in Mexico was VOORDAT er een baby was ?? in mij … waarom zie ik er in godsnaam 10 jaar jonger uit op vakantie ?☀️ ??'

'Ik hou van jullie allemaal SSSSSSSSSOOOOOOOOOO veel ??? !!!!'

En tot slot: 'Onderschat niet de kracht van het zelf doen en fotograferen met een selfiestick ?? !!! Fotodump voordat er een kind was ?? in mij ? !!!'

7 De berichten waren een sensatie

Onmiddellijk gingen de beelden van Britney viraal. Twitter werd overspoeld met gebruikers die commentaar gaven op de onthullende foto's en nieuwszenders over de hele wereld pikten de berichten op. De eerste groep foto's die Britney deelde, heeft al 1,2 miljoen likes op Instagram en honderdduizenden reacties.

Britney leek zelf niet onder de indruk van de reactie en plaatste later een video van zichzelf in een favoriete jurk die catwalk-poses deed.

6 Veel Britney Spears-fans waren enthousiast over de foto's

In de reacties op haar Instagram-foto's haastten veel fans zich om Britney te feliciteren en haar aan te moedigen.

'Als dit is waardoor Britney zich vrij en prachtig voelt, dan is dat dat + ik steun!! Wees een vrije schoonheidskoningin,' zei een gebruiker.

'GRATIS!!' zei een ander.

5 Anderen waren echter niet zo enthousiast

Naast de positieve opmerkingen waren er echter ook onmiddellijke zorgen over het welzijn van Britney.

'oh mijn god britney, ' schreef een geschokte fan.

'Zo verdrietig, Britney heeft hulp nodig. Teleurstellend dat sommige van haar fans positieve feedback geven en deze berichten aanmoedigen', zei een andere bezorgde gebruiker.

4 Een fan stelde voor dat Britney zichzelf goedkoper had gemaakt

Je dacht gewoon dat Britney zichzelf had belazerd door deze beelden op Instagram te delen: 'We houden van je Britney. Als uit de grond van ons hart. Maar kunt u hier alstublieft mee stoppen? Jij bent BRITNEY F-KING SPEARS en je zou moeten poseren voor tijdschriften die miljoenen binnenhalen voor foto's zoals deze! Deze Instagram-dingen zijn goedkoop en dus onder je. Alsjeblieft stop ermee.'

3 Velen maakten zich zorgen over de geestelijke gezondheid van Britney Spears

'Ik maak me nu letterlijk oprecht zorgen om @britneyspears, wat in godsnaam?! Haar insta is een enorme zorg, 'zei een Twitter-gebruiker.

'Ze schreeuwt om hulp,' zei een ander.

'Ze bewijst keer op keer waarom ze moet worden verzorgd.. degenen die denken dat ze normaal is, zijn het zelf kwijtgeraakt', zei een Instagram-gebruiker.

Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze zich afvroegen of het delen van foto's door Britney een teken was dat haar conservatorschap in feite in haar eigen belang was geweest en dat ze was ingesteld om haar 'veilig' en 'weg van haar demonen' te houden.

2 En sommigen vroegen zich af waar verloofde Sam Asghari was in dit alles

Sommigen van Britney's fanbase waren bezorgd dat haar verloofde Sam niet op haar paste, en stond Britney zelfs actief toe zichzelf online in verlegenheid te brengen. Omdat Sam een van de berichten leuk vond, interpreteerden velen het als medeplichtig aan de foto-release.

'Wanneer gaan mensen zich zorgen maken over Britney Spears? De blik in haar ogen zei altijd alles. Hoe hard Sam Asghari, Instagram-bijschriften en Rosengart ook proberen de 'All Is Well'-agenda door te drukken, haar ogen zeggen dat er iets mis is!' zei BritneyIsNotFree.

Een Instagram-commentator theoretiseerde dat Sam haar aanmoedigde om dit expres te doen om de oorzaak van het herstel van haar voogdijschap te helpen, en legde uit: 'Sam is de man van binnen voor haar familie en alle betrokkenen en hij droogt haar nog steeds waardoor het lijkt alsof ze moet in een conservatorium zitten en eraan toevoegend: 'Dit is geen vrije vrouw voor mij. Iemand zou haar moeten controleren.'

Eén verklaarde eenvoudig: 'Het conservatorium was heel logisch.'

1 Maar velen verdedigden de mentaliteit van Britney Spears

Als reactie op deze vele zorgen kwamen Twitter-gebruikers massaal naar buiten om Britneys foto's te verdedigen. Ze beweerden dat de foto's zowel een teken waren van haar geluk en onafhankelijkheid, als dat het niemand anders aanging - en beschuldigden degenen die bezorgd waren om haar welzijn van regelrechte hypocrisie.

'Weet je nog dat Kim Kardashian een naaktselfie plaatste en erom werd geprezen, maar toch doet Britney Spears het en heeft ze hulp nodig? Het is geen wonder dat dit arme meisje inzinkingen heeft. Waarom wordt ze constant aan een andere norm gehouden? Laat haar doen WTF ze wil!' zei een fan.

'Britney Spears-fans kunnen hun bek houden! Het is haar lichaam, haar camera, en ze kan doen wat ze verdomd goed wil. Ze heeft in bijna twee decennia geen bevrijding gevoeld, als ze haar hervonden vrijheid wil gebruiken om naakten te posten die goed voor haar zijn!' zei een ander.

'Ik ken de toestand van de geestelijke gezondheid van Britney Spears niet, en jij ook niet. Maar het eerste dat opv alt als ze een naaktfoto of wat dan ook plaatst, zijn rare uitspraken over haar geestelijke gezondheid.'

Aanbevolen: