Kourtney Kardashian's exen vechten om haar pda met Travis Barker

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian's exen vechten om haar pda met Travis Barker
Kourtney Kardashian's exen vechten om haar pda met Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn gemakkelijk het populairste koppel van 2021, en ze veroveren de wereld stormenderhand met hun PDA-romantiek. De media likken alle liefde en genegenheid die ze voor elkaar hebben op, en het is voor iedereen duidelijk dat deze tortelduifjes gewoon niet van elkaar af kunnen blijven. Scott Disick sleepte Kourtney onlangs mee door een van haar exen, Younis Bendjima, te sms'en, maar dit heeft een averechts effect gehad op Disick, die nu gewoon overkomt als een jaloerse man. Door dit alles blijven Kourtney en Travis volledig verliefd op elkaar en volledig onaangetast door de oorlog tussen Kourtney's exen die zich ontvouwt op sociale media.

Disick deed een poging om Kourtney er slecht uit te laten zien door Younis te sms'en over hoe hij het vindt dat Kourtney en Travis zo openbaar zijn met hun genegenheid, maar Younis duwde terug tegen Disick, en nu is er een volledige strijd ontstaan.

Disick reikt uit naar Bendjima om Kourtney te trollen

Scott Disick heeft zijn eigen datingleven verkend en zijn behoorlijk aantal PDA-afbeeldingen hebben de krantenkoppen gehaald. Hij kan het echter gewoon niet accepteren dat het komt van zijn ex, Kourtney Kardashian. In een poging om te luchten over de vonken die ze op zo'n openbare manier met Travis Barker deelde, reikte hij uit naar de man met wie ze van 2016-2918 dateerde, Younis Bendjima.

Disick sms'te Bendjima en begon Kourtney te trollen over haar gedrag nadat een foto van haar overal in Barker in Italië was opgedoken, maar het lijkt erop dat Disick misleid was in wie hij zich wendde. Younis verwarren met een bondgenoot bleek een grote fout te zijn, toen hij terugkwam bij Disick om hem te bekritiseren voor zijn kritiek op zijn ex.

The Battle Of The Exes

Om de strijd te beginnen, schreef Disick; "Yo is deze meid ok!??? Broo zoals wat is dit. In het midden van Italië, "en Bendjima verspilde geen tijd om Disick terug in zijn baan te zetten toen hij antwoordde door te zeggen; 'Het maakt me niet uit, als ze maar gelukkig is.' Bendjima maakte de blessure nog erger door tegen Disick te zeggen… "PS: ik ben je broer niet."

Twee exen, met twee verschillende perspectieven, is alles wat nodig is om een volledige oorlog te ontketenen. Terwijl de twee exen met elkaar verloofden, bleven Kourtney en Travis de liefde koesteren die ze voor elkaar voelen en bleven ze volledig weg van de online uitwisseling.

Het scherpe contrast tussen Scott en Younis is nog nooit zo duidelijk geweest. Terwijl de stomende foto's van Kourtney en Travis de sociale media blijven bevolken, lijkt het erop dat hun romance zijn tol eist van Disick, maar Kourtney en Travis hebben het te druk met elkaar om hem veel aandacht te schenken.

Aanbevolen: