Travis Barker blijft vechten tegen zijn angst en beweert dat hij vorige maand meer dan vijf keer vloog

Travis Barker blijft vechten tegen zijn angst en beweert dat hij vorige maand meer dan vijf keer vloog
Travis Barker blijft vechten tegen zijn angst en beweert dat hij vorige maand meer dan vijf keer vloog
Anonim

Travis Barker heeft veel om blij en trots op te zijn, zoals blijkt uit zijn recente tweets.

Op 12 september plaatste de 45-jarige drummer twee tweets over het overwinnen van zijn vliegangst:

De tweets werden geprezen door fans, die reageerden dat ze trots waren op Barker omdat hij zijn angsten onder ogen zag. Velen merkten ook op dat Barker een inspiratie voor hen is.

In 2008 was Barker betrokken bij een vliegtuigongeluk in South Carolina waarbij vier mensen omkwamen. Hij was een van de twee overlevenden. De andere overlevende was Adam "DJ AM" Goldstein, die in 2009 stierf aan een overdosis drugs, die volgens zijn familie voortkwam uit de PTSS waaraan hij leed na de crash.

De vliegtuigcrash liet Barker achter met derdegraads brandwonden op meer dan 65 procent van zijn lichaam en huidtransplantaties. Hij werd ongeveer drie maanden in het ziekenhuis geplaatst en leed aan PTSS. De gebeurtenis eiste zo'n grote tol van zijn geestelijke gezondheid dat hij had overwogen zichzelf van het leven te beroven. Hij zwoer nooit meer een vlucht te nemen en heeft al zijn reizen met een tourbus gemaakt. Dat betekende geen internationale shows voor Barker.

Barker tweette vervolgens op 25 juni 2021 dat hij na 13 jaar niet meer zou kunnen vliegen. Hij ging inderdaad op een vlucht naar Cabo San Lucas, Mexico met zijn vriendin, Kourtney Kardashian. Barker ging aan boord van de privéjet van Kylie Jenner om een paar dagen met Kardashian op vakantie te gaan. Het stel werd tijdens de reis vergezeld door Kris Jenner en haar vriend, Corey Gamble.

Barker had in augustus een tweet gepost van hij en Kardashian in een omhelzing buiten een vliegtuig. Hij schreef bij de foto: "Bij jou is alles mogelijk." Fans waren blij om te zien dat de drummer zijn vliegangst had overwonnen met de hulp van zijn vriendin.

Kardashian en Barker gingen in augustus ook op vakantie naar Italië en Frankrijk, zoals hun profielen op sociale media onthullen. Kardashian en Barker gingen in februari naar buiten met hun romance. Hun foto's en tweets op sociale media laten zien dat ze samen veel plezier hebben gehad en onafscheidelijk zijn.

Aanbevolen: