Praat Kourtney Kardashian nog steeds met Scott Disick & haar andere exen?

Inhoudsopgave:

Praat Kourtney Kardashian nog steeds met Scott Disick & haar andere exen?
Praat Kourtney Kardashian nog steeds met Scott Disick & haar andere exen?
Anonim

Het is geen geheim dat de privélevens van de Kardashian-Jenner-zussen hen hebben geholpen om beroemd te worden - ze zijn tenslotte reality-tv-sterren. Vandaag kijken we naar het liefdesleven van Kourtney Kardashian, in het bijzonder kijken we naar wat voor soort relatie de oudste zus heeft met haar exen.

Van co-ouderschap met Scott Disick tot het volgen van de vrouw van Justin Bieber op sociale media - blijf scrollen om erachter te komen of Kourtney Kardashian praat met een van haar exen!

8 Laten we beginnen met het feit dat Kourtney momenteel een gelukkige relatie heeft met muzikant Travis Barker

De lijst aftrappen is het feit dat Kourtney Kardashian momenteel een zeer gelukkige relatie heeft - althans volgens haar frequente Instagram-berichten - met Blink-182-drummer Travis Barker. Omdat Kourtney momenteel zo'n gelukkige relatie heeft, is het niet meer dan normaal dat haar communicatie met haar exen niet te frequent is. Kourtney en Travis daten sinds september 2020.

7 Voorafgaand aan Travis had Kourtney een relatie met model Younes Bendjima

Voordat Kourtney haar geluk vond met Travis Barker, had ze een relatie met model Younes Bendjima. Hun relatie duurde van januari 2017 tot juli 2018, toen ze besloten uit elkaar te gaan. Degenen die Keeping Up with the Kardashians hebben gezien, weten dat Kourtney haar relatie met Younes buiten de schijnwerpers hield - in feite deelde Kourtney nauwelijks foto's van haar en haar toenmalige vriend op sociale media.

6 En te oordelen naar het feit dat ze elkaar niet meer volgen op Instagram, is het veilig om te zeggen dat ze niet praten

Hoewel het moeilijk is om echt te weten of Kourtney met sommige van haar exen praat, is het veilig om te zeggen dat ze waarschijnlijk niet met Younes Bendjima praat.

In feite volgen de twee elkaar op dit moment niet op Instagram en wanneer exen elkaar verwijderen op een social media platform is dat meestal omdat de dingen niet eindigden in een vriendschap en ze niet echt contact willen met elkaar.

5 Trouwens, Younes heeft Kourtney in de schaduw gesteld voor haar PDA met Travis

Een ander feit dat zeker lijkt te bewijzen dat Kourtney en Younes niet echt vriendelijk met elkaar zijn, is het feit dat het model Kourtney's frequente sociale media-pda met Travis Scott schijnbaar in de schaduw stelde. Fans kwamen al snel tot de conclusie dat toen Younes het citaat "Schaamteloosheid is zo normaal geworden in de huidige samenleving, dat bescheidenheid vreemd is geworden" op zijn verhaal plaatste, hij zijn ex en haar nieuwe schoonheid als doelwit had.

4 Dan is er Kourtney's ex, reality-tv-ster Scott Disick

De volgende op de lijst is Kourtney's ex en haar baby-papa, Scott Disick. De twee begonnen in 2005 met elkaar te daten voordat Keeping Up with the Kardashians zelfs maar in première ging. Samen hebben de twee - wiens relatie fans te zien kregen via de reality-tv-show - drie kinderen: Mason, geboren op 14 december 2009, Penelope geboren op 8 juli 2012 en zoon Reign geboren op 14 december 2014. Na jaren van hun - en opnieuw een relatie, het paar ging officieel uit elkaar in 2015 - hoewel ze daarna ook aan elkaar zijn gekoppeld.

3 Scott en Kourtney lijken een geweldige co-ouderschapsrelatie te hebben

Terwijl Kourtney Kardashian en Scott Disick in 2015 uit elkaar gingen, lijken ze als co-ouders heel goed samen te werken. Fans zullen zich zelfs herinneren dat Kourtnaye zich bij Scott en zijn ex-vriendin, model Sofia Richie, op een flink aantal reizen vergezelde en dat hoewel ze allebei verder gingen, ze elkaar nog steeds graag in hun leven hielden.

Natuurlijk, gezien het feit dat de twee drie kinderen delen, is het niet meer dan normaal dat ze in elkaars leven zouden blijven - maar Scott bleef ook een heel groot deel van Keeping Up with the Kardashians tot het einde van de reality-tv-show.

2 Maar Kourts relatie met Travis lijkt enige afstand tussen haar en Scott te hebben gebracht

Hoewel Kourtney en Scott zeker deel zullen blijven uitmaken van elkaars leven, lijkt het alsof Kourtneys relatie met Travis enige afstand tussen de twee exen heeft veroorzaakt. Dit is wat een bron aan E!:

"Scott heeft de laatste tijd echt afstand genomen van Kourtney. Natuurlijk zijn ze nog steeds hartelijk als het om de kinderen gaat, maar ze hangen niet zo veel samen of doen dingen als een gezin. De communicatie is strikt over de kinderen. Het is ongemakkelijk voor Scott om Kourtney in een serieuze relatie te zien, hoewel hij wist dat deze dag zou komen. Hij is blij dat ze gelukkig is, maar het is zeker moeilijk voor hem geweest. Hij houdt er niet van om erover te beginnen en het is een raar gesprek voor hem. Op een gegeven moment moedigde de familie Scott en Kourtney echt aan om de relatie opnieuw te proberen en het is een beetje een eye-opener voor hem, dat het echt nooit zal gebeuren."

1 Bonus: Kourtney's vermeende ex Justin Bieber lijkt in orde te zijn met Kourtney en haar familie

En tot slot sluiten we de lijst af met een van Kourtney's vermeende maar nooit bevestigde relaties. In november 2015 werd Kourtney gelinkt aan de Canadese muzikant, vooral omdat de twee in die maand rondhangen. Fans van Justin Bieber weten dat de zanger al jaren bevriend is met Kendall en Kylie Jenner - en velen geloven dat hij ook een vriendschapsband heeft opgebouwd met Kourtney. Een leuk weetje is echter dat Kourtney en Justin elkaar niet volgen op Instagram. Kourtney volgt echter Justins vrouw, model Hailey Bieber - en zij volgt haar terug.

Aanbevolen: