Kourtney Kardashian-fans smeken haar om Travis Barker te dumpen en 'naar huis te gaan, naar haar kinderen

Kourtney Kardashian-fans smeken haar om Travis Barker te dumpen en 'naar huis te gaan, naar haar kinderen
Kourtney Kardashian-fans smeken haar om Travis Barker te dumpen en 'naar huis te gaan, naar haar kinderen
Anonim

Kourtney Kardashian is getrolld nadat ze een diavoorstelling van PDA-gevulde kiekjes met haar beau Travis Barker deelde.

De drummer en realityster waren in New York voor zijn Saturday Night Live-optreden.

Een paar uur voordat de 45-jarige Blink-182-drummer het podium zou betreden, plaatste zijn vriendin, de oprichter van Poosh, foto's van zichzelf terwijl ze schrijlings op hem stond te kussen.

"Live from New York", schreef de moeder van drie bij de sexy kiekjes waarin ze hem ook speels met zijn eigen drumstokken sloeg.

Barker zat shirtless op een zwartleren bank in een rode muts, terwijl hij grijnsde naar zijn geliefde. Hij wiegde een paar Mastermind-ondergoed en een wijde zwarte broek met zilveren studs.

Eerder op de dag plaagde de rocker dat hij samen met Young Thug zou optreden, die eerder deze week zijn nieuwste album, Punk, uitbracht.

Ondertussen droeg moeder van drie Kourtney een diepblauwe top met cheetah-print en een strakke zwarte broek. De voormalige KUWTK-sterfoto's gingen al snel viraal - met veel trollen die beweerden dat ze niet genoeg tijd met haar kinderen doorbracht: Mason, 11, Penelope, 9 en Reign, 6.

"Is dat niet degene die een rustiger leven met haar kinderen wilde doorbrengen, maar nu niets anders doet dan dit?" één persoon schreef online.

"Sinds ze veertig werd, heeft ze van rol gewisseld met de vader van de kinderen! Nu is ze de wilde!! Midlifecrisis veel!! Word volwassen en ga terug naar je moedertaken, "voegde een tweede eraan toe.

"Weet je nog dat Kourtney de kerstkaartfotoshoot niet kon doen omdat ze thuis moest zijn om haar kinderen op te halen en ze stopte met de show omdat ze privacy nodig had en haar kinderen haar prioriteit waren?" een derde reageerde.

Deze week wakkerden Kourtney en Travis echter geruchten aan dat ze op weg waren naar Splitsville.

Het stel werd gezien in bijpassende zwarte outfits toen ze vrijdagavond naar The Polo Bar gingen.

Eens binnen genoot het paar van wat gebakken olijven en zag ze Broadway-musical Hadestown.

Kourtney's zag er moeiteloos glamoureus uit voor de avond, terwijl ze een zijdeachtige strapless wikkeltop met een kleine sleep en een chique broek met vierkante laarzen rockte.

Ze droeg een pluizige zwarte handtas en droeg haar bruine lokken in een zijgedeelte terwijl ze Barker's hand vastpakte toen ze het Greenwich Village-hotel verlieten. Het Barker-ensemble omvatte een getailleerde zwarte jeans en een T-shirt met Doc Martens in Oxford-stijl.

Hun houding op hun rendez-vous in New York veroorzaakte op sociale media dat het paar "verveeld" leek van elkaar.

"Verveeld raken ze. Ze zien er verveeld uit. Ze zien er ellendig en ongeïnteresseerd uit. Of dat, of ze zijn gek Kim heeft ze op SNL geroosterd voor al hun PDA", schreef iemand online.

"Ze begint er meer mama uit te zien en hij begint er minder gelukkig uit te zien", voegde een tweede eraan toe.

"Je wordt verondersteld van iemand te houden voor diegene! Waarom vormt hij haar in een gothic om meer op hem te lijken? Er is hier iets heel erg mis mee. Ik begin medelijden met haar te krijgen. Het uiterlijk en het proberen sexy te zijn is beschamend, " merkte een derde op.

Aanbevolen: