Fans bezorgd dat Honey Boo Boo, 16, aan het daten is met student

Fans bezorgd dat Honey Boo Boo, 16, aan het daten is met student
Fans bezorgd dat Honey Boo Boo, 16, aan het daten is met student
Anonim

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson-fans hebben hun bezorgdheid geuit na berichten dat ze 'aan de heup vastzit' met haar 20-jarige vriend Dralin Carswell.

Het stel zou ongeveer zes maanden geleden begonnen te daten.

Voor de COVID-19-pandemie ging Carswell naar een technische school in Nashville. Maar naar verluidt woont hij nu in de buurt van Georgia in de buurt van Alana en haar zus Lauryn 'Pumpkin' Shannon, 21, meldde The Sun.

"Dralin en Alana hangen de hele tijd samen", voegde de insider toe van het paar, dat in maart officieel Facebook werd. De bron vertelde The Sun dat Carswell "nu als een van de familie" is en "net zo leuk en gek is als de rest."

Hij heeft haar naar verluidt in zijn Dodge Camaro laten rijden, die hij als 'zijn baby' beschouwt terwijl Alana spaart voor haar eigen auto.

Maar sommige commentatoren op sociale media waren geschokt door de jonge realityster die met een twintigjarige aan het daten was.

"Een 20-jarige met een 16-jarige - nee, nee, nee. Het spijt me maar nee. Arme Alana heeft betere rolmodellen nodig", schreef iemand online.

"Wat is er!? Waarom kijkt en beschermt niemand haar? Het is duidelijk dat niemand in de familie om haar geeft. Arme Honey Boo Boo," voegde een tweede eraan toe.

"Ze hoort niet bij een 20-jarige te zijn, dat is geen goed idee", viel een derde in.

Thompson verscheen onlangs in het oktobernummer van Teen Vogue.

Alana sprak ook over de veelbesproken drugsverslaving van haar moeder Mama June.

Het onderwerp is onderzocht in de realityshow From Not To Hot van juni. June begon in 2018 drugs te gebruiken met haar vriend Geno Doak en de twee werden in 2019 gearresteerd in Alabama.

Op het hoogtepunt van haar verslaving heeft June haar kinderen twee jaar in de steek gelaten, waardoor Alana wordt opgevoed door haar oudere zus Pumpkin. Dit voorjaar beweerde juni dat ze stopte met drugs en zich heeft afgesplitst van Geno en werkt aan het opnieuw opbouwen van haar band met haar familie.

"Veel mensen in deze wereld realiseren zich niet hoeveel mensen werkelijk getroffen worden door drugs en alcohol [gebruik]…" zei Alana.

"Het is heel, heel moeilijk. Het is iets wat ik niemand echt toewens."

Ondanks haar familieproblemen doet Alana het academisch goed op een middelbare school in Georgië, hoewel ze toegeeft dat het moeilijk is om vriendschappen te onderhouden.

"Om eerlijk te zijn heb ik niet veel vrienden. Helemaal niet", bekende Alana.

Ze voegde eraan toe dat haar enige vriend haar vriendje is.

"Omdat ik het gevoel heb dat mensen zoveel van, oh mijn God, ik ben bevriend met Honey Boo Boo. Ik vertrouw niemand echt, dus ik heb geen vrienden."

De realityster, wiens echte naam Alana Thompson is, werd op zesjarige leeftijd beroemd in de TLC-show Toddlers and Tiaras. Haar aanstekelijke persoonlijkheid leidde later tot haar eigen realityshow met haar in Georgia gevestigde familie, waaronder moeder Mama June en zus Pumpkin.

Aanbevolen: