Het is de echte reden waarom Tim Allen's 'Home Improvement werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Het is de echte reden waarom Tim Allen's 'Home Improvement werd geannuleerd
Het is de echte reden waarom Tim Allen's 'Home Improvement werd geannuleerd
Anonim

Nu de nieuwe Buzz Lightyear-film uitkomt zonder de betrokkenheid van Tim Allen, geloven sommigen dat Disney vanwege zijn politiek afscheid heeft genomen van de ster. Hoewel dit misschien wel of niet waar is, is één ding zeker… Tim Allen stuitert altijd terug. De ster ging tenslotte van een mogelijk leven in de gevangenis naar een buitengewoon succesvolle en rijke man. Hoewel het verleden van Tim Allen een beetje vaag is, heeft hij manieren gevonden om zichzelf te versterken als een van de meest succesvolle sitcomsterren aller tijden. Hoewel hij net Last Man Standing heeft voltooid, blijft hij vooral bekend door zijn rol als Tim 'The Tool Man' Taylor op Home Improvement.

Home Improvement was een bizar succes en had de carrières van alle cast kunnen lanceren. Helaas, sinds het werd geannuleerd, zijn de jonge sterren van de show ofwel verstrikt geraakt in schandalen (zoals Zachary Ty Bryan) of zijn ze regelrecht teruggetrokken … ahem … ahem … Jonathan Taylor Thomas. Als de show nog een paar jaar had geduurd, zou elk van deze sterren misschien succesvoller zijn geworden. Maar dit was niet het geval. Na acht seizoenen werd de razend populaire ABC-sitcom geannuleerd. Dit is de echte reden waarom…

De acteurs hadden genoeg

Ja, je kunt de cast zelf de schuld geven van de annulering van Home Improvement. Volgens Looper wilden zowel Tim Allen als Patricia Richardson eruit. Maar om verschillende redenen. Dit was natuurlijk nadat Jonathan Taylor Thomas besloot te stoppen met Home Improvement tijdens het laatste seizoen en niet eens de moeite nam om terug te keren voor de seriefinale. Maar Jonathan kan niet de schuld krijgen van de annulering van Home Improvement. Hoewel Tim Allen niet wist waarom Jonathan wegging.

Volgens E! verliet Jonathan Home Improvement omdat hij wilde studeren en daarna wat films wilde maken en niet nog meer jaren met hetzelfde personage vastzat. Jonathan had ook een hekel aan de bekendheid die Home Improvement hem bracht. Hij wilde anoniem blijven terwijl hij iets deed waar hij van hield. Maar door alle aandacht voelde hij zich ongemakkelijk en daarom wilde hij een normaler leven door terug naar school te gaan. Natuurlijk maakte hij ook een paar films na Home Improvement, maar bereikte nooit het succesniveau dat hij gemakkelijk had kunnen hebben.

"Ik zei dat ik in de war was [over de redenen voor zijn vertrek]", zei Tim Allen tegen E! "Ik denk niet dat hij dat leuk vond."

Omdat hij niet de steun kreeg die hij dacht te verdienen, wordt aangenomen dat Jonathan weigerde terug te keren van de seriefinale. Maar het was niet alleen Tim Allen die niet enthousiast was over het springen van Jonathan voordat de serie voorbij was.

"Het is hier een behoorlijk pijnlijk punt", legde Patricia Richardson, die de moeder van Jonathan op het scherm speelde, uit aan TV Guide in 1998, toen de finale op het punt stond uitgezonden te worden. "…Ik denk niet dat het een goed idee is dat hij niet komt opdagen, maar ik denk niet altijd dat hij het beste advies krijgt."

Ongeacht dat Jonathan de serie verliet, geloofde het netwerk dat de show benen had zonder de middelste zoon, Randy. Dus boden ze maar liefst $ 75 miljoen aan om de twee hoofdsterren van de show te behouden. Natuurlijk, omdat het in de jaren negentig was, kreeg Tim Allen $ 50 miljoen aangeboden om nog een seizoen te doen, terwijl Patricia ongeveer $ 25 miljoen werd aangeboden. Hoewel dat niets is om naar te niezen, is dat een opmerkelijk loonverschil.

Toch dacht Patricia dat het geld goed was, maar ze wilde de show niet blijven doen. In een interview met The Closer Weekly in 2018 onthulde Patricia de echte reden waarom ze besloot te stoppen met Home Improvement.

"De reden dat ik het negende jaar van Home Improvement heb afgewezen" - en $ [25] miljoen! - was omdat ik een alleenstaande [gescheiden] ouder was en te veel weg was van mijn kinderen. Ik verliet de show, en sindsdien heb ik mijn kinderen op de eerste plaats gezet. Daarom ben ik steeds gestopt met het bedrijf: om bij hen te zijn."

Omdat zijn vrouw op het scherm stopte, weigerde Tim Allen een negende seizoen van de show te doen. Hoewel hij de show zou kunnen doen zonder een van zijn zonen op het scherm, zou hij het niet kunnen doen zonder Patricia. Aangezien de show in de latere seizoenen gemiddeld zo'n 20 miljoen kijkers per aflevering trok, is het geen wonder dat ABC zoveel geld heeft geboden om de show draaiende te houden. Maar de acteurs hadden het gewoon niet.

Tim en Patricia zaten er samen in

Hoewel Tim Allen de show gaande had kunnen houden, woog zijn trouw aan Patricia zwaarder dan zijn liefde voor de show. Volgens Closer Weekly waren de twee erg close tijdens het filmen.

"Tim en ik maakten altijd ruzie met elkaar", zei Patricia tegen Closer Weekly. "We kwamen met zoveel van wat je elke dag op de set zag. Toen was er de tijd dat Tim aardappelen naar de mannelijke crewleden aan het gooien was en een vrouwelijke cameravrouw in het gezicht sloeg, dus dat werd een soort grap."

Jaren later blijven Tim en Patricia hecht. Ze kwam zelfs een paar keer langs bij Last Man Standing. Zelfs Jonathan Taylor Thomas deed een korte cameo op Last Man Standing. Maar het was uiteindelijk de band die Tim en Patricia deelden die een einde maakte aan Home Improvement. Ze wisten dat de show alleen werkte als ze er allebei in zaten. Doorgaan met alleen Tim sloeg nergens op.

Aanbevolen: