Hoe de cast van 'X-Men' echt voelde over de in ongenade gevallen regisseur Bryan Singer

Inhoudsopgave:

Hoe de cast van 'X-Men' echt voelde over de in ongenade gevallen regisseur Bryan Singer
Hoe de cast van 'X-Men' echt voelde over de in ongenade gevallen regisseur Bryan Singer
Anonim

Er is geen tekort aan horrorverhalen over de veelgeprezen regisseur Bryan Singer. Hoewel Bryan nog steeds bezig is met wat als beschuldigingen worden beschouwd, lijdt het geen twijfel dat hij verwikkeld is in een aantal volledige schandalen. En sommige van deze schandalen zijn behoorlijk verontrustend. Maar zelfs de reputatie van Bryan op de set was niet geweldig. Hoewel Bryan verantwoordelijk is voor enkele van de beste (en slechtste) inzendingen in het X-Men-universum voordat ze zich bij het Marvel Cinematic Universe voegden, heeft hij sommige castleden op het verkeerde been gezet.

Of het nu was vanwege zijn gebrek aan arbeidsethos (toegeschreven aan zijn vermeende verslavingsproblemen) of zijn algemene houding, Bryan heeft een aantal van de grootste sterren van X-Men in de problemen gebracht. Natuurlijk hebben de X-Men-films een van de meest indrukwekkende selecties van A-lijsttalent in het hele bedrijf. Terwijl veel A-listers proberen te zwijgen over hun ware gevoelens over hun collega's, heeft Bryan een paar van de gemuteerde superhelden en schurken geïnspireerd om zich publiekelijk over hem uit te spreken. Dit is wat ze hebben gezegd.

Bryan Singers gedrag op de set leidde ertoe dat de cast hun ware gedachten onthulde

Momenteel heeft de pers een velddag met berichten dat Halle Berry (Storm) grote conflicten had met haar X-Men-regisseur. Volgens People was Halle het beroemdst onder de castleden die Bryan confronteerden op de set van X-Men 2: X-Men United nadat Bryan afwezig was voor een deel van het filmen. In Alan Cumming's nieuwste autobiografie beweerden de Nightcrawler-acteurs dat hij, Halle en een aantal van hun castmates, waaronder Sir Patrick Stewart, Hugh Jackman en Famke Janssen, Bryan confronteerden in zijn trailer tijdens het filmen van de besneeuwde reeks van het Alkali-meer.

Dit verhaal circuleert echter al een paar jaar. Het was vooral populair toen de beschuldigingen van misbruik van Bryan Singer voor het eerst aan het licht kwamen. Hoewel de cast en crew van de X-Men-films beweren dat ze niets wisten van Bryans vermeende en illegale activiteiten buiten de set, wisten ze wel dat hij uiteindelijk destructief was.

In een interview met The Hollywood Reporter beweerde producer Tom DeSanto dat Bryan volledig arbeidsongeschikt was nadat hij een verdovend middel had ingenomen tijdens het filmen van de climax van X2. Het blijkt dat een paar bemanningsleden de drug met de regisseur hebben ingenomen en dit eindigde in een uit de hand gelopen stunt waarbij Hugh Jackman gewond raakte. Dit heeft duidelijk bijgedragen aan Hugh's gemengde gevoelens over het maken van de X-Men-films.

Dit is ook de reden dat het grootste deel van de hoofdcast (behalve Sir Ian McKellan en Rebecca Romijn, die niet aan de start stonden) Bryan confronteerde in zijn kleedkamer. Volgens Alan dreigden ze allemaal te stoppen als hij niet opknapte. Bryan's reactie was naar verluidt gemeen omdat hij beweerde dat geen van hen een goede film had gemaakt voordat ze bij hem betrokken waren. Halle werd hier zo boos over dat ze schreeuwde: "Ik heb genoeg gehoord! Je kunt mijn Black a kussen!" en verliet de trailer.

Omdat Bryan de studio veel geld verdiende, lieten ze hem constant los en gaven hem meer kansen dan hij misschien verdiende. Dit is althans de gedachte van X-Men-producer Lauren Shuler Donner in een interview met The Hollywood Reporter. Natuurlijk, ondanks dat het verhaal uit meerdere bronnen komt, beweerde Bryans vertegenwoordiging dat het nooit is gebeurd.

Om het verhaal verder te verduidelijken, vertelde Halle Berry in 2020 aan Variety dat Bryan Singer zeker "niet de gemakkelijkste" is om voor te werken. "Ik bedoel, iedereen heeft de verhalen gehoord - ik hoef ze niet te herhalen - en gehoord van zijn uitdagingen en waar hij mee worstelt", legt Halle uit. "Ik was soms heel boos op hem. Ik kreeg een paar ruzies met hem, zei een paar scheldwoorden uit pure frustratie. Als ik werk, ben ik daar serieus mee bezig. En als dat in het gedrang komt, word ik een beetje gek. Maar tegelijkertijd heb ik veel compassie voor mensen die worstelen met alles waar ze mee worstelen, en Bryan worstelt."

Bryan Singer veroorzaakte problemen bij de latere X-Men-films

Hoewel dit een geïsoleerd incident had kunnen zijn, blijkt dat Bryan jaren na het maken van de eerste twee X-Men meer problemen op de set veroorzaakte. Toen hij werd teruggebracht om twee van de prequel-films te maken, Days of Future Past en Apocalypse, gedroeg hij zich nog steeds onprofessioneel. Volgens Olivia Munn (Psylocke) in een interview in 2020 met People, verdween Bryan eigenlijk 10 dagen van de set.

"Hij was ongeveer 10 dagen weg, weet ik nog. En hij zei: 'Ga door. Blijf filmen.' En hij sms'te naar de acteurs: "Hallo jongens. Ik ben nu bezig. Maar ga je gang en begin met filmen zonder mij."' En we zouden zeggen, 'OK.' En ik heb nooit gedacht dat het normaal was, maar ik realiseerde me niet dat andere mensen het ook niet normaal vonden."

Hoewel Olivia behoorlijk wat geld verdiende aan X-Men, was het duidelijk een uitdagende baan of redenen die ze niet verwachtte.

Bryans vertegenwoordiging beweerde dat hij te maken had met een medisch probleem en dat hij maar twee dagen werk miste en niet tien, maar zijn acteurs herinneren zich de dingen duidelijk anders. Bovendien herinnerde Sophie Turner (jonge Jean Grey) zich ook haar ervaring met Bryan als "onaangenaam".

Het lijkt erop dat meerdere X-Men-castleden problemen hadden met Bryan. Maar het is eigenlijk best verrassend dat zovelen van hen zwegen toen zijn beschuldigingen voor het eerst aan het licht kwamen. Ik hoop dat we in de nabije toekomst meer horen.

Aanbevolen: