Tom Holland hints naar 'Spider-Man' reüniescène met Tobey Maguire en Andrew Garfield

Inhoudsopgave:

Tom Holland hints naar 'Spider-Man' reüniescène met Tobey Maguire en Andrew Garfield
Tom Holland hints naar 'Spider-Man' reüniescène met Tobey Maguire en Andrew Garfield
Anonim

Weet Tom Holland niets, of heeft hij zijn reputatie als verschrikkelijke geheimbewaarder getrotseerd? De acteur, bekend van het spelen van Peter Parker, ook bekend als Spider-Man in de MCU, zal hierna te zien zijn in Spider-Man: No Way Home, het slot van zijn superheldenfilmtrilogie.

In een exclusief interview met Empire Magazine voedde de ster bestaande geruchten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield hun rollen uit eerdere Spider-Man-films zouden hernemen, waarbij ze gelijke tred zouden houden met het multiversumplot van de aankomende film. Holland gutste over het filmen van een van zijn "coolste scènes ooit" met een paar favoriete personages van fans… en een mysterieuze.

Wie is dit mysterieuze personage?

In Spider-Man: No Way Home, die in december uitkomt, filmde de acteur een spannende scène met een personage waar hij geen details over kon delen. Wat Holland echter kon onthullen, was dat de scène de personages bevatte van Peter Parker, Marisa Tomei's tante May en Jon Favreau's Happy Hogan - samen met een mysterieus vierde personage.

Tom zei: "Het zijn vier mensen die aan een tafel zitten en een gesprek hebben over hoe het is om een superheld te zijn, en het was geweldig." Hij voegde eraan toe: "Laatst keken we naar de scène, mijn broer en ik, en onze kaken lagen op de grond."

De acteur is berucht vanwege het gekakel van spoilers tijdens eerdere MCU-films, maar Holland speelt deze keer zijn kaarten goed. Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid van het Spider-Verse, zei hij: "Ik tast altijd in het duister. Als dat zo is, heeft niemand me dat verteld."

Holland's quote doet fans zich afvragen wie het mysterieuze vierde personage is, waarover Tom geen informatie mocht vrijgeven. Is het dokter Vreemd? Of Andrew Garfield? Misschien Tobey Maguire? Zouden de voormalige Spider-Men inzicht kunnen geven in de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het hebben van grote macht? We zullen moeten afwachten!

Tom Holland speelde in enkele van de meest ongelooflijke scènes in de MCU, dus toen de acteur deze beschreef als "een van de coolste scènes die ik ooit heb opgenomen", weet je dat hij het meent.

Hopelijk zal de volledige trailer voor Spider-Man: No Way Home een glimp van deze ubercoole scène laten zien, of in ieder geval kunnen fans van het geheime personage er nu niet over uitgepraat raken!

Aanbevolen: