Waarom fans denken dat Selena Gomez eigenlijk aan het daten is met Neymar Jr en niet met Chris Evans

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Selena Gomez eigenlijk aan het daten is met Neymar Jr en niet met Chris Evans
Waarom fans denken dat Selena Gomez eigenlijk aan het daten is met Neymar Jr en niet met Chris Evans
Anonim

America's geliefde Selena Gomez zou een relatie hebben met Captain America zelf, Chris Evans. Het gerucht begon toen fans merkten dat Chris Selena was gaan volgen op Instagram. Dit leidde ertoe dat enkele internetspeurders met adelaarsogen erop wezen dat zowel Selena als Chris blijkbaar op dezelfde dag hetzelfde etablissement verlieten. Fans bleven de theorieën kracht bijzetten, aangezien de foto's het leek alsof zowel Selena als Chris dezelfde locatie afzonderlijk verlieten om te voorkomen dat ze samen werden gefotografeerd.

De voormalige Disney-ster is echter opnieuw in verband gebracht met voetbalster Neymar Jr. Volgens Deuxmoi heeft Selena een relatie met een atleet. De outlet verduidelijkte dat hij niet JB was, waarvan fans aannemen dat het Jimmy Butler voorstelt. De insider onthulde ook dat Selena's vriend een Braziliaan is en dat ze eerder met hem was gelinkt, wat de bevestiging was voor internetgebruikers dat de mysterieuze atleet in feite Neymar was. Dit is waarom fans denken dat de Look At Her Now-zanger eigenlijk met de beroemde voetballer aan het daten is.

Selena Gomez en Neymar Jr. werden gespot in hetzelfde hotel

In 2016 waren er geruchten dat Selena een superstervoetballer zou boeien. De popzanger werd gezien toen hij het Midtown NYC-hotel verliet rond dezelfde tijd als de voetbalprof Neymar. Op dat moment stapte de 24-jarige aanvoerder van FC Barcelona naar buiten, omringd door zijn lijfwacht. Slechts vijf minuten later liep Selena dezelfde zaal uit.

Volgens Entertainment Tonight kwam de Hands to Myself-zanger door de zijdeur naar buiten, gekleed in een jurk met bloemenprint en een zonnebril terwijl hij nipte aan Starbucks. Destijds vertelde een bron aan ET dat het duo elkaar voor het eerst ontmoette in 2016. De twee hebben later die avond nog wat rondgehangen in nachtclub Up & Down in New York City. Destijds deelde Neymar een Snapchat met Selena's vriend Joe Jonas, die ook de openingsact van de zanger was op tournee.

Het was niet duidelijk of de timing van het verlaten van het hotel toeval was of dat deze twee sterren probeerden hun ontluikende romance onder de duim te houden. Aangezien Neymar de enige Braziliaanse ster is met wie ze in het verleden is gelinkt, zijn fans er zeker van dat de kans groot is dat Selena met de voetballer aan het daten is.

De oorsprong van de datinggeruchten van Selena Gomez en Chris Evans

Inmiddels zijn fans zich er waarschijnlijk van bewust dat fans op 1 oktober 2021 een relatie tussen Selena en Chris Evans begonnen te manifesteren, en sindsdien zijn ze niet meer gestopt. Tegen het einde van oktober plaatste de Captain America: The First Avenger-acteur een clip van hemzelf pianospelen op zijn Instagram-verhalen en ondertitelde de video 'regenachtige dagactiviteiten'.

Op het eerste gezicht was er niets intrigerends aan het pianospelen van Captain America, behalve natuurlijk dat hij er geweldig in is. Maar als mensen goed kijken, is er een mysterieuze weerspiegeling van een brunette in de linkerhoek van de video. Een reflectie is logisch omdat er een mogelijkheid is dat iemand anders de video aan het filmen was terwijl hij aan het spelen was, maar betekent dat dat het Selena was? Nou, het internet geloofde dat de weerspiegeling eigenlijk van de Wizards of Waverly Place-actrice was.

Chris kwam erachter dat mensen aannamen dat er een weerspiegeling van Selena op zijn piano was, en hij reageerde door het verhaal te verwijderen. Op 1 oktober begonnen fans te speculeren dat Chris en Selena in het geheim aan het daten waren op basis van verschillende bewijzen.

Het bewijs van de vermeende relatie van Selena Gomez en Chris Evans was nep

Ten eerste wezen fans erop dat Chris Selena op Instagram had gevolgd, ook al volgt hij een handvol mensen. Toen dook er een video op uit 2015 waarin Selena Chris haar celebrity crush noemde. Sommige mensen photoshopten vervolgens foto's van Selena en Chris om het te laten lijken alsof ze tegelijkertijd in dezelfde studio zaten en een afspraakje hadden in een restaurant.

Twitter-gebruikers deelden ook foto's waarop Chris en Selena te zien zijn die de honden van de actrice uitlaten. Het photoshoppen ging zelfs zover dat fans kwitanties maakten van een vermeend gesprek waarin Selena's oma over Chris schreef: "Mijn toekomstige schoonzoon."

Iemand heeft ook een foto bewerkt waardoor het leek alsof Selena Chris terug volgde op Instagram. Toen het nieuws voor het eerst bekend werd, wensten fans dat de geruchten waar waren, en één persoon zei op Twitter: "Ik wil dat Selena Gomez de juiste man vindt. Chris Evans lijkt de man te zijn. Hij heeft een zeer gelijkaardige persoonlijkheid als haar. Beiden zijn echt aardige mensen."

Duizenden mensen hebben ook getweet ter ondersteuning van de relatie. Hoewel het bewijs werd ontkracht als nep, manifesteerden fans nog steeds de relatie en zochten ze naar meer bewijs dat Selena aan Chris verbond.

Is Neymar Jr. aan het daten met de Braziliaanse influencer Bruna Biancardi?

Volgens The Sun zou Neymar een relatie hebben met de influencer en Braziliaanse schoonheid Bruna Biancardi. De geruchten over hun romance werden aangewakkerd nadat ze naar verluidt aanwezig was op het oudejaarsfeest van Neymar in Rio de Janeiro. Hoewel geen van beiden de geruchten heeft bevestigd, is er maar één ding waar: Neymar heeft een nieuwe vriendin.

Aanbevolen: