Scott Disick-fans geschokt dat hij aan het daten is met een model dat geen tiener is, de ex van Brooklyn Beckham

Inhoudsopgave:

Scott Disick-fans geschokt dat hij aan het daten is met een model dat geen tiener is, de ex van Brooklyn Beckham
Scott Disick-fans geschokt dat hij aan het daten is met een model dat geen tiener is, de ex van Brooklyn Beckham
Anonim

Nadat Scott Disick vorige maand werd gespot tijdens een feestje met een 23-jarige influencer Elizabeth Grace, is de reality-tv-ster gefotografeerd tijdens het eten met de 24-jarige Brit model Hana Cross, die eerder een relatie had met Brooklyn Beckham. De relatie van het model met Beckham eindigde na negen maanden daten, en zijn ouders, Victoria en David Beckham, waren naar verluidt 'opgelucht' toen ze ermee ophielden.

Disick en Cross werden gefotografeerd bij het verlaten van het door beroemdheden bezochte restaurant Nobu in Los Angeles, samen met een groep vrienden. De fans van Scott zijn geschokt dat hij niet met een tiener omgaat, maar ze denken nog steeds dat Hana, die 14 jaar jonger is dan hij, te jong voor hem is.

Is Scott aan het daten met Hana?

Het paar werd samen gezien toen ze het restaurant verlieten en werden voor de allereerste keer gefotografeerd. Op de foto's verkregen door The Daily Mail, kleedden de Disick zich nonchalant in een hoodie, een pufferjack en een zwarte baseballpet, terwijl het model er fantastisch uitzag in een felblauwe blazer, bijpassende broek en een witte crop top. Hana heeft haar outfit aangevuld met een trendy witte tas.

Aangezien Scott en Hana deze week voor het eerst buiten werden gezien, is het mogelijk dat ze nog niet aan het daten zijn! Scott's fans en gebruikers van sociale media zijn enigszins opgelucht dat hij met een volwassene omgaat, maar ze hebben aangegeven dat de 38-jarige nog steeds iemand van zijn leeftijd moet vinden.

"Waarom gaan meisjes überhaupt uit eten met deze man?" vroeg een gebruiker.

"Ze is tenminste geen tiener…", voegde een ander eraan toe.

"Gelukkig is ze volwassen …" een opmerking gelezen.

"Deze gast moet uit liefde voor de mensheid uitgaan met iemand van zijn eigen leeftijd," zei een derde.

"Ik vraag me af of Scott zich schaamt om alle meiden naar hetzelfde restaurant te brengen!" grapte een gebruiker.

Disick is naar verluidt in een "donkere" plaats geweest sinds zijn ex Kourtney Kardashian zich verloofde met haar vriend, Travis Barker. De Blink-182! drummer stelde Kardashian ten huwelijk met een enorme diamanten verlovingsring ter waarde van $ 1 miljoen. Het stel deelde op 18 oktober foto's van de ceremonie op hun sociale mediaprofielen.

Afgaande op zijn Instagram-berichten, heeft Scott geprobeerd om van haar af te komen door luxe auto's te kopen en terug te keren naar het vrijgezellenleven!

Aanbevolen: