Willen fans dat Lily Rose Depp nog steeds aan het daten was met Timothee Chalamet?

Inhoudsopgave:

Willen fans dat Lily Rose Depp nog steeds aan het daten was met Timothee Chalamet?
Willen fans dat Lily Rose Depp nog steeds aan het daten was met Timothee Chalamet?
Anonim

Lily-Rose Depp heeft nu een relatie met Vanessa Hudgens' ex-vriend Austin Butler. Hoewel veel mensen niet hadden verwacht dat ze samen zouden komen, zouden sommige fans willen dat de dochter van Johnny Depp nog steeds aan het daten was met Timothée Chalamet. Ze hadden een geweldige chemie en leuke openbare interacties toen ze samen waren. Om deze reden waren velen blij om het nieuws te horen dat Lily en Timothée hun relatie misschien een tweede kans geven.

Lily en Timothée zorgden in 2018 voor romantiekgeruchten en speelden in 2019 naast elkaar in de film The King. Ze werden meerdere keren gespot op de PDA. Het was echter duidelijk dat de twee in 2020 hun eigen weg waren gegaan toen Timothée werd gezien terwijl ze collega-actrice Eiza González kuste. Er zijn echter geruchten dat Timothée en Lily weer bij elkaar zijn, en fans kunnen er niet blijer mee zijn. Het jonge duo zou naar verluidt rondhangen in Central Park. Dus, zijn ze in 2021 stiekem nog steeds samen?

Een pijnlijke breuk voor fans

In oktober 2018 werd het paar gespot met op elkaar staande lippen, wat schijnbaar bevestigde dat de twee elkaar waarschijnlijk zagen. Het stel is voor het laatst samen gefotografeerd in september 2019. Een paar maanden daarna zouden ze in 2020 uit elkaar zijn gegaan.

Een bron heeft naar verluidt bevestigd dat Chalamet en Depp niet meer samen waren nadat Timothée als single werd beschreven in de mei 2020-editie van de Britse Vogue.

Nieuws over hun uiteenvallen verscheurde hun fanbase echt, met veel fans die geloofden dat liefde officieel dood was. Een fan twitterde: "Het uit elkaar gaan van Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp bewijst gewoon dat liefde niet echt is." Terwijl een ander het dicht bij hun gevoel hield, schrijvend, "treurig voor hen beiden."

Hun romantiek nieuw leven inblazen?

Het lijkt erop dat Lily en Timothée aan elkaar hebben gedacht en wat had kunnen zijn. Het gerucht gaat dat ze hun relatie bijna een jaar nadat ze ermee gestopt zijn weer nieuw leven inblazen.

Volgens E! Nieuws, Timothée werd buiten in New York City gespot door paparazzi met een onbekende vrouw. Fotografen beweerden Lily in zijn auto te hebben gezien, en een bron bevestigde aan E! Nieuws: "Ze was het [Lily]. Ze zagen haar in een uber naar zijn huis gaan, hem oppikken en naar Brooklyn gaan."

Fans wensen dat Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet weer bij elkaar komen

Het gerucht gaat nadat niet-geverifieerde beweringen dat Timothée en Lily die hand in hand in Manhattan werden gespot, in een stroomversnelling kwamen via sociale media.

Fans lijken extatisch te zijn dat dit nieuws op Twitter komt om dingen te schrijven zoals: "Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp zijn samen gezien. Ik ben zo blij."

Terwijl een andere persoon schreef: "Ik hoorde net dat Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp weer bij elkaar zijn!!! Ja, ze waren zo schattig samen." Een van de redenen waarom fans ze samen leuk vinden, is omdat ze in dezelfde film speelden en een geweldige chemie op het scherm hadden. Hierdoor ontwikkelden ze een sterke band met elkaar op de set en werden ze hechter.

Romantische geruchten met andere beroemdheden

Tijdens de pauze van Lily en Timothée werd de acteur vorig jaar gespot op de pda met Eiza González tijdens een reis naar Cabo San Lucas. Aan de andere kant werd Lily ook gespot met Cole Sprouse in januari 2020, de nacht van de Golden Globes.

Volgens de Daily Mail, "werd gezien dat Lily-Rose eerst LA hotspot Delilah verliet voordat Cole een paar minuten later in dezelfde SUV werd gezien." En voorafgaand aan Delilah werden Lily en Cole gezien met een groep vrienden buiten de Sunset Tower in West Hollywood.

Terwijl noch Timothée noch Lily officieel bevestigden dat ze weer "aan" waren, sprongen fans snel terug aan boord van het schip voor deze twee. Dus hoewel de fans enthousiast zijn, lijkt het erop dat Lily niet snel zal ingaan op de relatiegeruchten.

Lily-Rose Depp houdt dingen liever privé

In een nieuw interview op The Drew Barrymore Show vertelde Lily hoe ze opgroeide in een beroemd gezin en hoe de dochter van Johnny Depp haar leerde haar persoonlijke leven privé te houden.

Ze zei: "De waarde van privacy is iets dat me van jongs af aan is bijgebracht. Toen ik opgroeide in een gezin zoals ik, was het altijd iets dat… Ik heb altijd geleerd hoe belangrijk privacy en waardering zijn dat en dingen voor jezelf houden."

Lily ging verder en legde uit dat wat ze van haar familie heeft geleerd en in haar eigen carrière is meegenomen, dat is. Ze weet dat het belangrijk is om haar privéleven privé te houden, ondanks haar miljoenen volgers en het opgroeien in de schijnwerpers.

Ze erkende haar voorrecht en zei dat ze dankbaar is dat ze kan doen waar ze van houdt, maar Lily merkte ook op dat het allemaal om balans gaat als het gaat om het delen van haar persoonlijke leven met de wereld.

De actrice voegde eraan toe: "Het gaat erom dat te balanceren met ook andere dingen privé willen houden en van andere delen van het leven willen genieten." Fans hebben Lily zeer gesteund door haar persoonlijke leven privé te willen houden en hebben haar geprezen om hoe bescheiden ze is. Een persoon schreef: "Deze jonge dame verbaast me. Ze werd geboren in een beroemde familie, maar toch zo nederig. Ze is een echte dame, mooi en getalenteerd."

Een andere fan stemde in en zei: "Ze is zo mooi (van binnen en van buiten omg ik hou van haar)." Een andere persoon was het ermee eens en zei dat ze van Lily en haar energie hielden.

Fans vinden het volkomen begrijpelijk dat ze niet elk detail van haar leven met miljoenen anderen wil delen. Voorlopig blijven die datinggeruchten geruchten.

Aanbevolen: