Deze zanger ging van een nettowaarde van $ 200 miljoen als tiener naar een negatieve $ 2 miljoen op de bank

Inhoudsopgave:

Deze zanger ging van een nettowaarde van $ 200 miljoen als tiener naar een negatieve $ 2 miljoen op de bank
Deze zanger ging van een nettowaarde van $ 200 miljoen als tiener naar een negatieve $ 2 miljoen op de bank
Anonim

Tijdens het begin van de jaren 2000 behoorde Aaron Carter tot de topzangers, of in ieder geval in het gesprek op basis van zijn populariteit. Helaas zouden fans gaandeweg het vertrouwen in de artiest verliezen en later zou zijn imago worden aangetast. Zijn relatie met zijn broer hielp zijn zaak niet een beetje, aangezien Nick zo ver zou gaan als het indienen van een straatverbod. Sommigen geven zijn ouders ook de schuld van de grote ondergang van zijn vermogen. In werkelijkheid ging het allemaal bergafwaarts voor de ster.

In het hele artikel zullen we beide uitersten bekijken, van zijn dagen als multimiljonair tot de latere tijden met nullen op zijn bankrekening.

Gelukkig probeert hij tegenwoordig de zaken goed te maken, niet alleen door zichzelf schoon te maken, maar ook door een gezin te stichten en een nieuwe single uit te brengen. Dit is te hopen dat hij weer op het goede spoor kan komen.

Aaron Carter beweert dat hij als tiener $200 miljoen op de bank had staan

Hij begon als tiener eind jaren '90, begin jaren 2000 werd Aaron Carter een groot probleem, niet alleen het uitbrengen van verschillende albums, maar ook als acteur in films en tv-shows. Het was het hoogtepunt van zijn carrière en op dat moment leek het alsof hij voorbestemd was voor grote dingen.

Volgens de ster naast Huff Post schoot zijn vermogen als tiener omhoog en bereikte op een bepaald moment de grens van $ 200 miljoen. Ondanks alle rijkdom zou het echter snel verdwijnen. De jaren 2010 bleken een moeilijke tijd te zijn voor de zanger en al snel bleef hij met niets achter vanwege grote belastingkwesties uit de bloei van zijn vermogen.

De zanger zou het financieel zwaar krijgen en daarnaast kreeg zijn gezondheid ook een flinke deuk door een drugsprobleem.

Aaron Carter verloor het allemaal… En toen nog wat

Het was het volgen van zijn tijd op 'Dancing with the Stars' toen het echt mis begon te gaan voor de zanger. Hij nam slechte beslissingen over drugs. Zoals hij aan Mama Mia uitlegde, zou het snel uit de hand lopen.

"Ik begon [hijven] toen ik ongeveer 16 was. Mijn zus Leslie, die stierf aan een overdosis, zorgde ervoor dat ik erbij betrokken raakte", herinnert Carter zich. "Ik raakte het pas echt aan toen ik ongeveer 23 was, direct nadat ik Dancing with the Stars had gedaan. En ik begon naar Staples en Office Depot en verschillende plaatsen te gaan, en kocht het met contant geld zodat het niet op de bonnen zou worden vermeld of iets dergelijks, zodat niemand mij kon traceren."

"Ik was aan het hijgen omdat ik echt verdomd stom en verdrietig was, maar dit is echt geen excuus", vervolgde hij.

"Ik was aan het hijgen omdat ik een drugsverslaafde ben."

Bovendien had Aaron een moeilijke relatie met zijn broer Nick en alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, zou Carter onthullen dat hij aan een bepaalde aandoening leed.

"De officiële diagnose is dat ik lijd aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, schizofrenie, acute angst; ik ben manisch depressief", kondigde Carter aan. "Ik ben voorgeschreven aan Xanax, Seroquel, gabapentine, hydroxyzine, trazodon, omeprazol."

Op 25-jarige leeftijd ging Carter volledig failliet en vroeg hij faillissement aan, hij had op dat moment minder dan $ 1.000. Toen zijn naam geassocieerd werd met negativiteit, scheidden kanalen als Disney zich af van de ster, wat de zaken alleen maar erger maakte.

Tegenwoordig blijft hij optimistisch over zijn huidige omstandigheden.

Aaron Carter is op de comeback-weg

"Labels waren als: 'We willen je niet aanraken, je bent dood en weg. Er is geen Aaron Carter meer'", herinnert hij zich. “En ik heb zoiets van, nee! Dat is niet hoe het zal zijn. Ik ga niet opgeven. ik ga niet stoppen. Ik ga slagen. Als er iets kapot is, ga ik het repareren.”

Enkele inspirerende woorden van Carter, naast Billboard. Hij is niet tevreden met zijn verleden en tegenwoordig probeert hij dingen goed te maken. Carter heeft zojuist een nieuwe single uitgebracht op alle platforms, 'So Much To Say'.

Bovendien is Carter bereikbaar via 'Direct Me'. De zanger post regelmatig op Instagram, met zijn meer dan een half miljoen fans.

Naast Yahoo Movies realiseerde de zanger zich dat zijn omstandigheden op dit moment niet de beste zijn, maar hij geeft niet op en het zou nog veel erger kunnen zijn.

“Ik ben niet blut. Ik bedoel, ik verdien op dit moment niet al het geld van de wereld, maar ik doe mijn best.”

Hier is te hopen dat Carter op de goede weg blijft en wegstuurt van verleidingen uit het verleden die zijn carrière schaden.

Aanbevolen: