De grootste onthullingen 'Zoey 101'-ster Alexa Nikolas maakt op Instagram

Inhoudsopgave:

De grootste onthullingen 'Zoey 101'-ster Alexa Nikolas maakt op Instagram
De grootste onthullingen 'Zoey 101'-ster Alexa Nikolas maakt op Instagram
Anonim

Alexa Nikolas heeft veel meegemaakt sinds haar dagen op Zoey 101, zowel persoonlijk als professioneel. Alexa Nikolas had het zwaar te verduren in Hollywood, van ontslagen uit de hitserie van Nickelodeon op 14-jarige leeftijd tot overtuigd worden om op 19-jarige leeftijd te trouwen met een man die bijna twee keer zo oud was als zij. Ze werd verbannen nadat ze werd bestempeld als een pestkop nadat ze naar verluidt niet kon opschieten met co-ster Jamie Lynn Spears, die haar beste vriend voor de camera speelde.

Alexa Nikolas laat het de laatste tijd allemaal los op haar Instagram-pagina. Het delen van haar kant van de dingen en al het trauma dat ze op Instagram heeft doorstaan, was een gezonde uitlaatklep voor haar. Fans houden van haar en steunen haar en zijn opgewonden om alle waarheid uit haar te zien komen.

8 Alexa Nikolas riep Jamie Lynn Spears uit

In de recente herstartpoging van Zoey 101, die nooit echt ergens toe leidde, werd Alexa Nikolas opnieuw weggelaten. Ze is onlangs opengegaan over het vergeven van Jamie Lynn Spears en verder gaan met die tijd in haar leven, maar Jamie heeft contact met haar gezocht en publiek gemaakt terwijl ze de slachtofferkaart speelde. Alexa Nikolas vermeldt in haar bericht dat ze wil dat haar 12-jarige zelf weet dat ze vriendelijke vrienden verdient die niet giftig zijn. Ze onthult dat alles wat over haar werd gezegd in het nieuwe boek van Jamie Lynn Spears een leugen was en dat ze niets met de situatie te maken wil hebben.

7 Alexa Nikolas' Instagram is een veilige plek voor vrouwen

Alexa Nikolas kent de pijn van vrouwen die vrouwen niet steunen, en ze wil daar een einde aan maken. Een veilige plek zijn voor andere vrouwen, of ze het nu moeilijk hebben of niet, is een heel belangrijk onderdeel van Alexa's leven. Het delen van elkaars ervaringen, een steunsysteem voor elkaar zijn en elkaar opbeuren in donkere tijden is een groot deel van Alexa's boodschap aan andere vrouwen.

6 Alexa Nikolas heeft een citaat gedeeld door Zora Neale Hurston

Alexa Nikolas deelt graag veel inspirerende citaten op haar pagina. Deze, door Zora Neale Hurston, gaat helemaal over voor jezelf opkomen en niemand je lot voor je laten bepalen. Alexa is naar dit populaire platform gegaan om voor zichzelf op te komen en zelfs haar ervaring te delen bij het aanklagen van haar ex-man.

5 Alexa Nikolas steunt Britney Spears

Britney Spears heeft in het verleden een aantal fouten gemaakt, vooral toen ze dacht dat ze op dat moment deed wat goed was voor haar kleine zusje, Jamie Lynn Spears. Nadat ze had gehoord dat Jamie Lynn en Alexa het niet met elkaar konden vinden op de set, arriveerde Britney en schreeuwde naar Alexa, die pas 12 jaar oud was. Britney heeft zich sindsdien verontschuldigd en besefte dat het helemaal niet gepast was, en sinds ze haar ervaringen met Jamie Lynn openbaar heeft gemaakt, hebben Britney Spears en Alexa Nikolas het goedgemaakt en steunen ze elkaar.

4 Alexa Nikolas toont haar pijn en kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid is een groot deel van het openbare profiel van Alexa Nikolas geworden. Nadat Britney Spears en Alexa Nikolas het weer goed hadden gemaakt, waren ze allebei heel open over hoe Jamie Lynn Spears een negatieve invloed op hun leven had. De wereld deze kant van haar laten zien was een genezingsproces en therapeutisch voor Alexa, om haar kant eindelijk openbaar te maken.

3 Alexa Nikolas heeft een citaat gedeeld door Audre Lorde

Dit citaat van Audre Lorde, samen met een klok-emoji, is alles wat Alexa Nikolas op dit bericht heeft gezet, maar fans weten precies waar ze het over heeft. Wachten tot de waarheid naar buiten komt over haar ex-man, Jamie Lynn Spears, en de cast van Zoey 101 is veel te laat, en Alexa houdt zich niet meer in.

2 Alexa Nikolas deelde een toespraak over trauma

Sinds ze zich openstelt en kwetsbaar is op haar Instagram-pagina, deelt Alexa Nikolas niet alleen haar verhaal, maar ook de verhalen van anderen. Ze plaatste een video van de toespraak van Grace Tame op de National Press Club Address. Nadat ze Australisch van het jaar 2021 is uitgeroepen, houdt ze een toespraak over haar persoonlijke trauma, dat vergelijkbaar is met het trauma van Alexa Nikolas met haar ex-man. Grace Tame is een pleitbezorger voor overlevenden van seksueel geweld, met name degenen in een institutionele setting. Ze heeft haar platform gebruikt om het bewustzijn over dit onderwerp te verspreiden, en Alexa Nikolas is naar Instagram gegaan om deze geweldige toespraak te delen.

1 Alexa Nikolas heeft een citaat gedeeld door Chimamanda Ngozi Adichie

Alexa Nikolas deelde een citaat van Chimamanda Ngozi Adichie waarin hij vertelt hoe gevaarlijk het is dat zoveel jonge meisjes wordt geleerd aardig te zijn, maar jonge jongens niet dezelfde waarden. Alexa Nikolas is openhartig over haar vreselijke huwelijk en scheiding met een man die ze nu aanklaagt omdat ze haar verzorgde toen ze minderjarig was en haar tijdens het huwelijk misbruikte. Het delen van inspirerende berichten over het aanleren van waarden aan jonge meisjes en jongens die normaal niet worden aangeleerd, is slechts een van de vele manieren waarop ze haar trauma geneest.

Aanbevolen: