Hier is waarom fans zich zorgen maken over Rob Zombie's 'Munsters'-film

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans zich zorgen maken over Rob Zombie's 'Munsters'-film
Hier is waarom fans zich zorgen maken over Rob Zombie's 'Munsters'-film
Anonim

De overgang van de muziekindustrie naar de filmindustrie is voor de meesten niet gemakkelijk, maar sommige muzikanten hebben dit vlekkeloos voor elkaar gekregen. Sterren als Lady Gaga en Eminem hebben allebei geweldig werk verricht door over te steken, en ze vonden allebei succes op het grote scherm.

In de jaren 2000 begon zanger Rob Zombie films te maken en sindsdien heeft hij een aantal projecten op zich genomen, waaronder enkele moderne Halloween-films. Zombie heeft legioenen filmfans verdiend en onlangs is hij begonnen met het maken van zijn Munsters-film. Ondanks zijn eerdere projecten hebben fans hun zorgen geuit over de film.

Laten we eens kijken waarom sommige fans zich zorgen maken over de aankomende Munsters-film van Rob Zombie.

Rob Zombie heeft een unieke filmcarrière gehad

In deze fase van zijn carrière is Rob Zombie een opmerkelijke figuur die veel succes heeft geboekt. Hoewel hij aanvankelijk met zijn muziek doorbrak in de mainstream, was Zombie in staat om naam te maken in de filmindustrie, en het succes in beide arena's heeft zijn nalatenschap met grote sprongen doen groeien.

White Zombie was een geweldig startpunt voor de muzikant en de opkomst van de band zette hem in zijn jonge jaren op de kaart. Solo gaan bleek ook een hele onderneming te zijn, en plotseling was Zombie een enorm populaire figuur die zowel in een band als in de solo-arena kon gedijen.

In 2003 maakte de zanger zijn filmdebuut met House of 1000 Corpses, dat hij regisseerde en schreef. Deze film zette zijn filmmaken op de kaart en sindsdien heeft hij jarenlang verschillende films gemaakt. Enkele van zijn meest opvallende werken zijn The Devil's Rejects, Halloween en The Lords of Salem. Zombie speelde zelfs in beide Guardians of the Galaxy-films.

Het is goed uitgepakt voor Zombie, en hij haalde de krantenkoppen toen hij aankondigde dat hij een film zou maken op basis van The Munsters.

Hij tekende om 'The Munsters' te maken

Als een van de meest geliefde sitcoms aller tijden, is The Munsters een tijdloze serie die nu eerlijk gezegd net zo goed is als in de bloei. Er wordt al jaren over een film over de clan gepraat en Rob Zombie kon eindelijk zijn droomproject afsluiten.

In de aankondiging zei Zombie: "Aandacht kookt en geesten! De geruchten zijn waar! Mijn volgende filmproject zal het project zijn waar ik al 20 jaar naar op zoek ben! DE MUNSTERS!"

Sinds de grote aankondiging heeft Zombie fantastisch werk geleverd door fans op de hoogte te houden van de voortgang van de film. Dit is iets wat lijkt op wat Kevin Smith doet als hij aan iets nieuws werkt.

Het meest recente grote nieuws van de film was een foto die door Zombie zelf werd gepost. Op de foto kregen fans de nieuwe 1313 Mockingbird Lane te zien, evenals de hoofdrollen van de film in kostuum en zittend in hun respectievelijke stoelen.

"Omdat Halloween snel naderbij komt, dacht ik dat het de perfecte tijd was om DE MUSTERS TE ONTMOEIEN! Direct vanaf de set in het goede oude Hongarije presenteer ik Herman, Lily en de graaf zittend voor de pas voltooide 1313 Mockingbird Lane, " zei Zombie.

De foto zelf ziet er geweldig uit, en het zorgde zeker voor wat opwinding voor het project. Fans uiten echter nog steeds hun bezorgdheid over het feit dat Zombie de man is die dit enorme project leidt.

Waarom fans zich zorgen maken

Dus, waarom maken fans zich zorgen over het aankomende Munsters-verhaal van Zombie? Nou, een klacht die fans hebben gehad, is de casting van zijn vrouw, Sherri Moon.

Zoals een gebruiker op Reddit schreef: "Geef haar weer een hoofdrol, huh? Heerlijk."

Zombie heeft zijn vrouw in vrijwel al zijn films gebruikt, en net als Tim Burtons voortdurende gebruik van bekende gezichten, zijn sommige fans dit beu. Een andere gebruiker benadrukte soortgelijke thema's in andere Zombie-films als een twistpunt.

"Ik kan niet wachten om ze allemaal rotzooi psychotische rednecks te hebben die "F" zeggen om het andere woord waar we ons slecht over zouden moeten voelen," zeiden ze.

Het is waar dat soortgelijke elementen te vinden zijn in Rob Zombie-films, en de zorgen die fans uiten zijn terecht. Een ding dat deze film echter goed doet, is dat Zombie zelf een die-hard fan is van de originele serie, en hij wil niets liever dan de landing vast te houden.

The Munsters is een langverwacht project van Rob Zombie, en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij uiteindelijk met de film gaat doen.

Aanbevolen: