Dit is hoe fans zich echt voelen over de vriend van Britney Spears, Sam Asghari

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans zich echt voelen over de vriend van Britney Spears, Sam Asghari
Dit is hoe fans zich echt voelen over de vriend van Britney Spears, Sam Asghari
Anonim

Britney Spears is misschien wel een van de grootste vocalisten in de hedendaagse muziekindustrie. Toen de popster al op jonge leeftijd beroemd werd, kreeg ze de heropleving van tienerpop; dat wil zeggen, terug in de jaren 1990 en vroege jaren 2000. In de loop van haar carrière heeft Britney meer dan 300 prijzen gewonnen, waaronder de Grammy's. De getalenteerde en geweldige zangeres heeft 372 prijzen gewonnen, waaronder de Grammy Award en de AMA's. Met dit talent en deze erfenis is het niet meer dan een gegeven dat fans interesse hebben gekregen in het leven van Britney, vooral in haar relaties.

Hoewel Britney in het verleden in verband werd gebracht met vele beroemdheden, koos de zangeres voor een meer privérelatie toen ze begon te daten met een persoonlijke trainer die acteur werd Sam Asghari wie ze ontmoette op de set van een van haar muziekvideo's. Sinds ze samen zijn, hebben Britney en Sam hun romance onder de radar gehouden, maar dit heeft weinig gedaan om haar fans weg te houden. En als er de laatste tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat de fans van Britney veel meningen hebben over Asghari. Ontdek wat ze zeggen!

9 Ze houden niet van zijn sfeer

Hoewel de zangeres haar relatie buiten het publiek probeert te houden, houdt ze haar fans nooit tegen om een fragment van hun leven samen te geven. Een van die foto's veroorzaakte opschudding onder fans die op geen enkele manier zijn vibe voelden. “Deze man geeft me een slecht gevoel. Hij is slecht nieuws voor haar en het verbaast me dat dit zogenaamde conservatorschap hem niet doorlicht,' merkte iemand op.

8 Ze denken dat Sam een goudzoeker is

Behalve dat Britney's fans niet van zijn vibe houden, geloven ze blijkbaar ook dat hij alleen met de zangeres is voor haar geld. "Britney, zoek een techneut. Geen ster die wil worden", schreef een ster."Sam is niet geïnteresseerd in het huwelijk, tenzij hij het kan doen zonder huwelijkse voorwaarden", voegde een andere internetgebruiker eraan toe. Vele anderen zijn ook van mening dat Asghari Britney gebruikt om een voorsprong te krijgen op zijn acteercarrière

7 Sam Asghari is een cheat

In 2017, rond dezelfde tijd, gingen Sam en Britney naar buiten met hun relatie, Bad Girls Club-aluin, Morgan Osman, plaatste een foto waarop ze Asghari kust. Echter, na een reeks bijlagen van fans, verwijderde Osman de foto ongeveer een uur na het plaatsen ervan. In een interview opende Osman over de controversiële foto en voegde eraan toe dat ze bewijs had om te bewijzen dat Ashgari misbruik maakte van Britney.

6 Ze geloven dat Sam de relatie faket

Britney-fans hebben bepaalde vreemde patronen opgemerkt en zijn op het absurde idee gekomen dat Sam de relatie faket. Er is ook een theorie dat hij zou kunnen worden betaald door Britney's vader Jamie Spears, die was en zou kunnen worden betaald door Jamie Spears, die een belangrijke trustee was in het conservatorium van de zanger.

5 Meer complottheorieën

Sommige fans van Britney geloven dat Asghari voor Jamie Spears zou kunnen werken. Ze geloven dat ondanks dat Sam Jamie Spears belt in een poging om zijn vriendin te steunen, hij misschien nog steeds contact heeft met Jamie, omdat ze het afgelopen jaar heel close zijn geweest. Ze denken ook dat Asghari ook kan profiteren van de financiën van Spears als ze ooit weer toegang tot hen krijgt, afhankelijk van de uitkomst van het conservatorium.

4 Fans belasteren Sam in nieuwe video

Fans waren niet onder de indruk van een video die het stel plaatste waarin ze lachten en genoten van elkaars gezelschap. Een ontevreden fan suggereerde dat de video het plan was van het stel om hun relatie 'echt' te laten lijken, terwijl anderen volhielden dat 'de echte' Britney Spears niet in de video zat. Een fan merkte op dat de video niet oké was en riep Sam uit, terwijl een andere fan zei dat de video hem bang maakte.

3 Sams reactie

Nadat een fan de 'authenticiteit van zijn vriendin in twijfel trok en haar Instagram-posts 'eng' noemde, nam het 27-jarige model de tijd om te reageren; "Wat is er zo eng aan de grootste superster ter wereld die zichzelf is (authentiek, grappig, nederig) zonder zich te bekommeren om wat anderen denken?"

2 Close Source ontkracht geruchten van fans

Er zijn veel meer verschillende samenzweringstheorieën geweest onder haar fans, en velen beweren dat Britney cryptische berichten op haar TikTok-video's plaatst om om hulp te vragen. Een bron dicht bij Britney heeft de geruchten echter ontkracht. In tegenstelling tot wat het publiek en haar fans denken, is Sam beschreven als een sterk ondersteuningssysteem en een bron van geluk voor de zangeres.

1 Sam maakt contact met de fans van Britney

Nadat hij een foto van zichzelf had gedeeld waarop hij een shirt draagt ter ondersteuning van de FreeBritney-beweging, gingen enkele fans van Britney op sociale media om hem te waarderen voor zijn steun. In een ander bericht deelde Sam een foto van een leeuwin terwijl hij commentaar gaf op het optreden van de popster op afstand in juni. Deze momentopname werd ook lovend ontvangen door Britney's fans. Een schreef: "Je leeuwin deed het geweldig vandaag freebritney" "Bedankt voor het steunen van Brit", voegde een ander eraan toe. Een derde antwoordde hem: "Dank je, Sam. Je bent alles wat ze ooit wilde en nodig had."

Hoewel het moeilijk blijft om te ontcijferen wat voor soort relatie Britney en Sam hebben, is één ding duidelijk genoeg: fans hebben gemengde gevoelens over de romantiek. Maar wat ze ook denken, de zangeres ziet er verliefd en ongelooflijk gelukkig uit. En uiteindelijk is dat het enige dat telt!

Aanbevolen: