Dit is een reden waarom luisteraars Howard Stern niet serieus nemen

Inhoudsopgave:

Dit is een reden waarom luisteraars Howard Stern niet serieus nemen
Dit is een reden waarom luisteraars Howard Stern niet serieus nemen
Anonim

Stel je voor dat je naar de Howard Stern-radioshow belt, een garen spint en vervolgens wordt uitgenodigd voor een in-studio-interview met Howard zelf! Het overkwam één fan, maar wat daarna kwam zorgde ervoor dat andere luisteraars terughoudend waren om Stern serieus te nemen.

Een fan verzon een verhaal voor Stern's radioshow

Er zijn genoeg interviews geweest waarbij luisteraars vonden dat Howard Stern te ver ging. Een daarvan was eigenlijk een interview met Harry Styles. Maar wat sommige fans zich niet realiseren, is dat Howard al tientallen jaren "te ver" gaat.

Het enige probleem is dat hij niet altijd ver genoeg gaat in het feitelijk controleren van zijn on-air gasten. Het blijkt dat een luisteraar die helemaal terug in de jaren '90 belde, hun verhaal volledig verzonnen heeft, maar Stern en zijn crew hebben nooit de waarheid begrepen.

Misschien overschattend de interesse van mensen in Stern's radioshow, ging een fan naar Reddit in een AMA-achtige post om te praten over de tijd dat ze Howard Stern volledig voor de gek hielden door te denken dat ze een schandalig verhaal hadden om te delen.

Het was 1996, legde de beller uit, en ze "belden gewoon als een grap" en kwamen op de een of andere manier in de lucht met een volledig verzonnen verhaal. Het verhaal was dat de beller op zijn vrouw was gestapt met zijn halfzus.

Wat het verkocht, zei de man, was dat hij zijn toenmalige vrouw liet meespelen en deelnam aan het eerste gesprek. Stern was zo geïntrigeerd, zegt de beller, dat hij een on-air interview in de studio regelde. Blijkbaar was het verhaal dat de Redditor weefde nep, maar hun verhaal over het lid worden van Stern in de studio was heel echt; verschillende commentatoren op de Reddit-thread herinnerden zich dat ze het verhaal hoorden zoals verteld aan Stuttering John.

Luisteraars hebben moeite om Howard Stern serieus te nemen

Hoewel de fan zei dat zijn leven helemaal niet veranderde na de stint, was het cool om "een ENORME fan te zijn en helemaal onder de indruk van hoe gemakkelijk het achteraf was om verder te komen. Verder, merkte hij op, veroordeelt geen van zijn familie of vrienden hem voor de stunt; 'iedereen die luistert wist meteen dat ik het was. Ze waren allemaal trots."

Het punt is dat luisteraars zich nu afvragen hoe gemakkelijk het is om Stern te overtuigen van een of ander cockamamie-verhaal en zomaar in de lucht te komen.

Als de staf van Stern geen ander onderzoek heeft gedaan dan praten met de anonieme Redditor en zijn vrouw, hoe wisten ze dan dat het verhaal echt waar was? Of maakt het zelfs uit?

De meeste mensen luisteren naar Stern vanwege de schok- en amusementswaarde, om eerlijk te zijn, en 'ongepast' zijn maakt een beetje deel uit van het optreden. Dus verandert het echt iets als de helft van de verhalen (of meer) die op het radioprogramma worden gedeeld nep zijn? Fans lijken onbeslist.

Aanbevolen: