Fans dachten dat Sydney Sweeney in het geheim met deze beroemdheden aan het daten was

Inhoudsopgave:

Fans dachten dat Sydney Sweeney in het geheim met deze beroemdheden aan het daten was
Fans dachten dat Sydney Sweeney in het geheim met deze beroemdheden aan het daten was
Anonim

Sydney Sweeney doet venijnig geheimzinnig over haar datingleven. Gezien Sydney's hernieuwde bekendheid dankzij haar heerlijk boeiende optreden als Cassie Howard in HBO's Euphoria, evenals haar werk in The White Lotus, The Handmaid's Tale, Sharp Objects en de NSFW Amazon-film, The Voyeurs, zijn alle ogen gericht op wie ze is. Het gebrek aan anonimiteit is een van de redenen waarom ze haar echte vriendje van drie jaar geheim houdt. Vanwege haar geheimhouding zijn er veel geruchten geweest over de beroemde mannen en vrouwen met wie ze een romantische relatie zou kunnen hebben gehad.

Het lijdt geen twijfel dat Sydney, gezien haar talent, sterrenkracht, onmiskenbare schoonheid, charisma en goed afgeronde energie, elke beroemde man in Hollywood zou kunnen kiezen. Maar dat is niet haar manier. Toch denken fans dat ze iets heeft gehad met een aantal beroemde gezichten…

Sydney Sweeney is niet met Jacob Elordi of iemand in de showbiz

Sydney Sweeney is gewoon met niemand in dit artikel geweest, behalve het maken van stomende scènes met hen. Tijdens haar recente interview met Cosmopolitan, beweerde Sydney dat ze op zijn punt in haar leven weigert iemand in de publieke belangstelling te daten.

"Ik date geen mensen die in de schijnwerpers staan. Ik date geen acteurs of muzikanten of iemand in de entertainmentwereld, want op die manier kan ik gewoon een normale Syd zijn en dat is het gemakkelijkst. Ik heb een geweldig ondersteuningssysteem, " Sydney toegelaten. "Ik heb mensen die voor mij zullen strijden en me op het voetstuk laten staan en schitteren zonder me het gevoel te geven: Oh nee, ik straal te fel en ik moet een stap terug doen."

Volgens een recente spot van The Daily Mail lijkt het erop dat Sydney nog steeds samen is met Chicago-restaurateur Jonathan Davino, een man die 13 jaar ouder is dan zij. Dit werpt nog meer twijfel op over geruchten dat haar relatie met Jacob Elordi meer is dan alleen zijn liefdesbelang op het scherm. Terwijl de twee waanzinnig hete acteurs constant elkaars kleren uittrekken op Euphoria, zijn ze gewoon niet samen. Excuses aan alle Reddit-fans die ze onlangs hebben verzonden na een ietwat flirterige fotoshoot op de rode loper.

Dit betekent ook dat Sydney met geen van haar andere co-sterren is geweest. En ze heeft zeker het scherm gedeeld met een paar begeerlijke mannen. Ze brengt ook tijd door met een aantal beroemdheden. Dit omvat Machine Gun Kelly, die ze voor het eerst ontmoette tijdens het werken met Pete Davidson aan Big Time Adolescence. MGK castte later Sydney in zijn film Downfalls High uit 2021, met tal van nummers van zijn album "Tickets To My Downfall".

Sydney Sweeney had geen romantische affaire met Halsey

Een van de redenen waarom fans zo boos waren om erachter te komen dat Jonathan Davino het vriendje van Sydney was, was dat het de geruchten over een affaire met Halsey schijnbaar verdreef. Degenen in de LGBTQA+-gemeenschap waren enthousiast over een internetbuzz dat Sydney betrokken was bij een vrouw. De geruchten over Sydney's seksualiteit werden aangewakkerd toen ze een Tweet van haar deelde met een vrouw op het schoolbal. Fans zagen dit als haar signaal aan de wereld dat ze in ieder geval biseksueel was. Sydney heeft het onderwerp van haar seksualiteit echter nooit in het openbaar besproken.

De geruchten over Sydney's seksualiteit ontwikkelden zich toen ze een queer personage speelde in de Netflix-komedie Everything Sucks! en toen ze gespot werd met Halsey. De twee vrouwen waren ook te zien in een schandalige fotoshoot waarin ze allebei amper drie bikini's over elkaar dragen.

Fans gingen onmiddellijk naar Twitter om zowel te bidden dat de twee aan het daten waren als om te speculeren dat ze samen waren. Reddit-threads zijn zelfs gemaakt om verdere geruchten op gang te brengen dat deze twee vrouwen dol op elkaar waren.

In werkelijkheid zijn de twee zeer goede vrienden en frequente medewerkers. Sydney was te zien in Halsey's videoclip voor "Graveyard". Bovendien zijn Sydney en Halsey beide betrokken bij "A Player's Table", een show gebaseerd op een roman waar het productiebedrijf van Sydney de rechten op heeft verworven. De HBO-miniserie is momenteel in ontwikkeling met zowel Sydney als Halsey als ster. Het project is echter schijnbaar op een laag pitje gezet nadat Jean-Marc Valle, die zou produceren, op tragische wijze is overleden.

Dus, er lijkt geen legitimiteit te zijn voor geruchten dat Sydney betrokken was bij Jacob Elordi, Machine Gun Kelly, Halsey of welke beroemdheid dan ook. Als haar relatie met Jonathan Davino echter voortduurt, moeten fans misschien begrijpen dat de Euphoria-ster hen (of een beroemd persoon) gewoon niet toelaat in haar datingleven.

Aanbevolen: