Waren George en Amal Clooney echt van plan om een tweeling te krijgen?

Inhoudsopgave:

Waren George en Amal Clooney echt van plan om een tweeling te krijgen?
Waren George en Amal Clooney echt van plan om een tweeling te krijgen?
Anonim

Het leven is tegenwoordig heel anders voor George Clooney. Op 60-jarige leeftijd gaan de dingen in een andere richting, aangezien zijn prioriteiten zijn kinderen zijn, iets dat op een bepaald moment in zijn leven ondenkbaar leek. Voer Amal Clooney in en alles is veranderd …

Clooney's focus lag voor het grootste deel op zijn carrière en vriendschappen, die beide floreerden. Hij was in staat een droomcarrière te smeden en veroverde de tv-wereld grotendeels dankzij 'ER', en later zou hij ook de filmgrens verleggen.

Qua vriendschappen staat hij dicht bij de beste van de beste in de branche, van Brad Pitt tot Sandra Bullock en talloze andere A-listers. Hij staat bekend om zijn grappenmakers, zowel op als op afstand.

Ergens onderweg merkte George dat er een leegte in zijn leven was, een gezin stichtend. Hij had de indruk dat plezier maken en vriendschappen opbouwen voldoende zou zijn, maar dat was niet het geval.

We zullen kijken hoe Amal op de foto kwam en de dingen veranderde, en of er een plan was om een gezin te stichten. Daarnaast zullen we kijken of Clooney spijt heeft van zijn nieuwste reis door het vaderschap.

Vóór Amal wilde George geen kinderen

Voorafgaand aan Amal, overtuigde Clooney zichzelf ervan dat het leven zo goed mogelijk was. Vrienden en een leuke tijd waren echt alles wat hij nodig had.

"Ik dacht: 'Ik ga nooit trouwen. Ik ga geen kinderen krijgen.' … ik ga werken, ik heb geweldige vrienden, mijn leven is vol, het gaat goed met me, "zei hij.

Toen hij Amal ontmoette, begonnen de dingen te veranderen en hij bekeek zijn leven echt vanuit een dieper standpunt: "En ik wist niet hoe onvol het was totdat ik Amal ontmoette. En toen veranderde alles. En ik dacht: 'Oh, eigenlijk is dit een enorme lege ruimte.'"

Plotseling, volgens zijn woorden met Closer Weekly, werd hij de man die hij nooit had gedacht dat hij zou zijn: "36 jaar lang was ik de man die als een kind opdook en begon te huilen, ik zou zijn als, 'Hou je me voor de gek?'" grapte hij met de uitlaat. "En nu ben ik opeens de man met het kind."

Dus wat betreft de tweeling, was dit gepland?

Er was een plan, maar…

Toen de twee in 2014 trouwden, was er echt geen sprake van een gesprek over het stichten van een gezin en het krijgen van kinderen.

Clooney merkte dat dingen langzaam begonnen te veranderen toen plotseling zijn vrouw gelukkig maken de prioriteit was.

Er zou een gesprek over kinderen plaatsvinden, hoewel het plan was om er een te maken, zoals je zou verwachten, "Het was de eerste keer dat alles wat ze deed en alles aan haar oneindig veel belangrijker was dan wat dan ook aan mij."We zeiden gewoon: 'Wat denk je?'", herinnert George zich. “We gaan naar de dokter en jij doet de echo. Ze zeiden: 'Je hebt een jongetje!' en ik had zoiets van, 'Babyjongen, fantastisch!'”

En toen… de aankondiging van twee kwam, waar George nog niet klaar voor was.

Ik was in voor een - ik ben oud. Ineens is het twee. Het is moeilijk om me zover te krijgen dat ik niet praat en ik stond daar maar 10 minuten naar dit stuk papier te staren en zei: 'Wat?'”

Ondanks de schok zou Clooney niets veranderen.

Het vaderschap veranderde zijn leven ten goede

Het leven is tegenwoordig anders voor Clooney en hij geniet van het gezinsleven. Ondanks de schok van het hebben van een tweeling, onthulde hij dat hij niets zou veranderen. De ster is gelukkiger dan ooit tevoren.

"Alles wat ik weet is dat ik eindelijk ervaar wat de meeste mensen in de wereld mogen ervaren, namelijk de ongelooflijke hoeveelheid liefde die je krijgt als je twee kinderen hebt waarvoor je verantwoordelijk bent."

“Je wordt je ervan bewust dat je een voorbeeld van je eigen leven wilt maken dat zij zullen volgen.”

Zonder twijfel geeft hij een goed voorbeeld, hoewel hij aan het begin van de ervaring toegegeven had doodsbang te zijn, gezien de hoeveelheid werk die het kostte.

Hij crediteert Amal voor de overgang naar het vaderschap. Het is duidelijk dat ze het beste uit hem ha alt en een kant die maar weinig mensen dachten ooit te zien.

En dat geldt ook voor Clooney zelf.

Aanbevolen: