Alles wat we weten over de relatie tussen Zooey Deschanel en Jonathan Scott

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie tussen Zooey Deschanel en Jonathan Scott
Alles wat we weten over de relatie tussen Zooey Deschanel en Jonathan Scott
Anonim

Toen Zooey Deschanel en Jonathan Scott elkaar voor het eerst ontmoetten, had geen van beiden liefde in hun hoofd. Ze gingen allebei in verschillende richtingen in hun leven en waren niet echt op zoek naar de intense liefde die ze toevallig tegenkwamen. Het leven werkt op mysterieuze manieren, en het bleek dat dit onwaarschijnlijke paar eigenlijk ongelooflijk geschikt was voor een ander, en ze klikten snel op veel niveaus en begonnen elkaar non-stop te sms'en.

Alle goede liefdesverhalen hebben een twist, en deze vertelt het verhaal van twee tortelduifjes die nu volledig onafscheidelijk zijn, ondanks het feit dat ze elkaar in de eerste plaats niet eens zochten. De natuurlijke manier waarop ze een band hebben opgebouwd, heeft fans vanaf het begin gebiologeerd.

10 Ze ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Carpool Karaoke

Zooey en Jonathan ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Carpool Karaoke. Ook deze eerste ontmoeting vond plaats in september 2019 en de vonken sloegen over op het moment dat ze met elkaar begonnen te praten. Het duurde echt niet lang voordat ze veel meer werden dan alleen vrienden, en ze zullen voor altijd Carpool Karaoke hebben als onderdeel van hun dierbaarste herinneringen, het begin van iets heel speciaals.

9 Ze passen perfect bij elkaar

Het is vrij zeldzaam om te zien dat twee mensen een band vormen zoals Zooey en Jonathan hebben. Fans kunnen het niet helpen, maar merken dat ze feilloos lijken te synchroniseren met elkaar. Ze zijn schijnbaar in alle opzichten compatibel met elkaar. De manier waarop Zooey en Jonathan met en over elkaar praten, is altijd vol respect en aanbidding, en ze hebben altijd de meest oprecht positieve dingen over elkaar te zeggen. Het is gemakkelijk in te zien waarom fans verliefd werden op dit duo.

8 Jonathan Scott houdt dingen graag privé

Een ding dat fans over Jonathan Scott hebben ontdekt, is dat hij zijn persoonlijke leven het liefst zo privé mogelijk houdt. Hij sleept zijn persoonlijke zaken liever niet in de schijnwerpers, dus als hij liefdesverdriet over Zooey naar de pers vertelt, is dat intens aangrijpend. Toen de twee voor het eerst verklaarden dat ze aan het daten waren, citeerde US Magazine Scott als volgt; Ik ben een zeer privépersoon, dus daar praat ik meestal niet over. Het is absoluut speciaal voor mij omdat ik de man ben die de lat hoger legt in wat ik zoek in een partner. Ik werd een beetje overrompeld. Het was zeker een aangename verrassing.”

7 Ze gingen Instagram-officieel na een maand daten

Jonathan en Zooey bewogen vrij snel om hun liefde voor elkaar te verklaren, en ze werden Instagram-officieel na slechts een maand te daten. Het schattige nieuwe paar vierde hun grote, officiële moment met fans terwijl ze postten over hun Halloween-thema-date. Fans overspoelden sociale media onmiddellijk met waanzinnige liefde en opwinding, en hun volgers steunden hun vakbond volledig.

6 Ze gaan vaak dubbel uit met Jonathans tweelingbroer en zijn vrouw

Misschien is een van de leukste dingen aan de relatie tussen Jonathan Scott en Zooey Deschanel het feit dat ze dicht bij familie blijven en hun dierbaren in hun relatie hebben geïntegreerd. Een van hun favoriete bezigheden is om op een dubbele date te gaan met Jonathans tweelingbroer, Drew Scott, en zijn vrouw, Linda Phan. Diners zijn vaak het thema van hun avonden.

5 Zooey en Jonathan hadden instant chemie

Wat instant chemie betreft, heeft dit stel wat nodig is. Vanaf het allereerste begin van hun relatie vertelde hun lichaamstaal een verhaal dat fans niet konden negeren. Scott werd gezien terwijl hij zijn stoel dichter naar Deschanel sleepte zodat hij zijn arm om haar heen kon slaan, en de chemie die ze deelden was zichtbaar voor iedereen die hen zag toen ze samen waren.

4 Ze zijn eigenzinnig over kerstliederen

Elk stel heeft zijn eigen 'rare eigenaardigheden' en voor deze twee tortelduifjes komt het in de vorm van een obsessie met kerstliederen. Dat klopt - van alle dingen - kerstliederen! Ze houden allebei van kerstliederen en zijn van mening dat dit verloren talent iets is dat heilig is en speciaal wordt gevierd wanneer het tijd is voor de kerstman om hen een bezoek te brengen.

3 Zoey en Jonathan delen een passie voor de kunst

Niet al hun passies zijn eigenzinnig - ze hebben ook enkele normale dingen gemeen. Jonathan en Zooey zijn allebei grote fans van kunst. Ze hechten aan hun wederzijdse interesse in het verbreden van hun horizon en het absorberen van de talenten van de kunstenaars om hen heen. Door hun wederzijdse liefde voor muziek, film en theater blijven ze met elkaar verbonden en kunnen ze op veel niveaus met elkaar omgaan.

2 Deschanel zegt dat Scott haar leven heeft veranderd

We ontmoeten allemaal mensen die deel uitmaken van ons leven en die onmiddellijk een vormend, permanent effect op ons hebben. Deschanel heeft publiekelijk verklaard dat Scott alles in haar wereld volledig heeft veranderd sinds de dag dat hij erin stapte. Ze wordt geciteerd door Entertainment Tonight als te zeggen; "2 jaar en nog steeds mijn favoriet", schreef Deschanel bij een selfie met Scott. Hij merkte op: "Ik wist twee jaar geleden dat je mijn leven zou veranderen."

1 Jonathan Scott zegt 'hij sloeg goud' met Zooey Deschanel

Toen de pandemie toesloeg, waren Deschanel en Scott nog een nieuw stel, en toen ze werden geconfronteerd met de beslissing om deze ervaring samen door te maken of volledig geïsoleerd van elkaar te zijn, kozen ze ervoor om er meteen in te duiken. Ze brachten samen quarantaine door, en hoewel dit de doodskus was voor zoveel relaties, bleek deze bonustijd die ze met elkaar konden delen hen nog hechter met elkaar te verbinden. Scott zegt dat hij 'goud sloeg' toen hij in quarantaine kon met Deschanel en opschepte over haar vaardigheden als chef-kok en haar vermogen om talloze uren in lockdown met hem door te brengen. De twee speelden bordspellen en hingen rond, en kregen echt de tijd om elkaar volledig te leren kennen.

Aanbevolen: