Waarom het ondraaglijke gewicht van enorm talent misschien wel de beste film uit Nick Cage's carrière is

Inhoudsopgave:

Waarom het ondraaglijke gewicht van enorm talent misschien wel de beste film uit Nick Cage's carrière is
Waarom het ondraaglijke gewicht van enorm talent misschien wel de beste film uit Nick Cage's carrière is
Anonim

Nick Cage heeft carrière gemaakt van verdeeldheid. Terwijl sommigen hem als een van de grootste acteurs van de moderne tijd beschouwen, zijn er mensen die beweren dat hij een van de slechtste is - overschat, onsympathiek en met een beperkt bereik. Cage's nieuwste film, The Unbearable Weight of Massive Talent, kan cynici misschien overtuigen van de acteercapaciteiten van de ster. De op maat gemaakte komedie, die werd geschreven voor de ster van Raising Arizona, moet nog in de openbare bioscopen worden uitgebracht, maar veroorzaakt al opschudding in de filmwereld, met critici die hem prijzen als een van de beste films van het jaar, en misschien wel de beste van Cage's lange carrière.

Dus waar gaat al die ophef over, en kan Nick Cage filmbezoekers ervan overtuigen dat hij de hype verdient? Lees verder om meer te weten te komen over de ontvangst van de laatste onderneming van deze verdeeldheid zaaiende ster.

8 Wat is de reactie van critici?

Gewone mensen kunnen de film misschien nog niet zien, maar filmrecensenten hebben al kaartjes in handen - en hebben ons een voorproefje gegeven van wat komen gaat. Het blijkt dat ze grote fans zijn. De filmconsensussite Rotten Tomatoes meldt al dat 96% van de critici van de film genoten. Pedro Pascal's toneelstelende optreden.'

7 Verbazingwekkende chemie heeft de film tot een succes gemaakt

De film heeft zeker een interessant uitgangspunt: Nick Cage (gespeeld door Nick Cage) accepteert een aanbod van $ 1 miljoen om de verjaardag van een miljardair-superfan bij te wonen. Vanaf daar gaat het snel bergafwaarts. Maar hoewel de plot zelf helpt om fans verslaafd te maken, is het de onweerstaanbare chemie tussen Cage en zijn co-ster Pedro Pascal, die de superrijke fan van Cage speelt, die het publiek echt heeft betoverd.

6 Een criticus sprak met Pedro Pascal over Cage's Bromance

In een lovende recensie zei criticus Alex Navarro: 'Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat obsessieven van Nicolas Cage precies zullen krijgen wat ze zoeken uit de meta-exploratie van The Unbearable Weight of Massive Talent van de persona van de acteur, maar het echte hart en de ziel van de foto is Cage's bromance op het scherm met Pedro Pascal's Javi. Hun chemie voert de film naar een veel gedenkwaardiger gebied en maakt een paar minder interessante elementen van de film meer dan goed.'

5 De komedie is uit de toon

Sommige van Cage's grootste en meest bepalende rollen waren komedies, en The Unbearable is misschien wel zijn grappigste tot nu toe. Velen beweren dat de film zijn komische talenten perfect laat zien, en zijn zelfs zo ver gegaan om de nieuwe foto de grappigste te noemen die ze ooit hebben gezien. Zou dit het beste moment van Nick Cage op het scherm kunnen zijn?

4 De rol was letterlijk gemaakt voor Nick Cage

Perfecte rollen komen niet vaak voor voor acteurs, maar voor Nick Cage slaagde hij erin om er een te landen die letterlijk voor hem was gemaakt. Deze nieuwe film is geschreven en geregisseerd door Tom Gormican, die een plot voor ogen had waarin Cage een fictieve en veel meer narcistische versie van zijn echte zelf zou kunnen spelen. De rol heeft Nick niet alleen in staat gesteld om in de zelfspotachtige humor van de film te spelen, maar ook echt persoonlijk zijn benen te strekken tijdens het filmen - zichzelf spelen, maar met een twist. Verrassend genoeg had Gormican er moeite mee Cage te overtuigen om de baan aan te nemen - naar verluidt smeekte hij hem vier keer om zichzelf te spelen en stuurde hij zelfs een bedelbrief.

3 Fans schreeuwen om een vervolg

Nog een reden waarom dit misschien wel het mooiste moment van Cage is? Fans snakken naar meer. In een wereld van eindeloze sequels waar niemand om heeft gevraagd, laat The Unbearable Weight of Massive Talent het publiek hongerig achter voor een volgende aflevering, wat aangeeft dat de film een enorm potentieel heeft voor een vervolgproject en interesse kan behouden. De film is er zeker in geslaagd een unieke en bedwelmende formule te vinden.

2 Het is in staat om Nick Cage-ongelovigen voor zich te winnen

Nick Cage is echt een verdeeldheid zaaiende acteur, geliefd en gehaat in gelijke mate. Er zijn zelfs mensen die zijn films ten koste van alles actief mijden. Het is daarom een bewijs van de grootsheid van de film dat het de geest van zulke mensen verandert, en ze van sceptici verandert in totale superfans. Twitter staat vol met mensen die de film nog niet hebben gezien en die hun desinteresse uiten, maar misschien is dat alleen omdat ze The Unbearable Weight nog niet met eigen ogen hebben gezien.

'Ik weet zeker dat "The Unbearable Weight of Massive Talent" waarschijnlijk geweldig is, maar ik ben er vreemd genoeg niet in geïnteresseerd. Als ik Nicolas Cage een overdreven parodie op zichzelf wilde zien spelen, zou ik ook letterlijk elk van zijn andere films kunnen kijken', klaagde een Twitter-gebruiker.

1 Het verandert al van gedachten

Een ander smeekte echter om anders te zijn: 'The Unbearable Weight of Massive Talent is absoluut een meesterwerk en een echte liefdesbrief aan films.'

Aanbevolen: