De tragische waarheid over wat er met 'Reba'-ster Scarlett Pomers is gebeurd

Inhoudsopgave:

De tragische waarheid over wat er met 'Reba'-ster Scarlett Pomers is gebeurd
De tragische waarheid over wat er met 'Reba'-ster Scarlett Pomers is gebeurd
Anonim

Er zal altijd die ster van toen zijn die schijnbaar verdwenen is. In veel gevallen zijn acteurs die jaren geleden in populaire films of shows speelden, doorgegaan met acteren, maar hebben ze niet hetzelfde succesniveau bereikt als ze ooit hadden. Dit is zeker het geval bij mensen als Famke Janssen uit de X-Men-franchise, Jackie Earl Haley uit Watchmen, of zelfs bij Lili Simmons uit Banshee. Maar een sitcom-ster zijn die in de vergetelheid verdwijnt, plaatst je op een heel ander niveau. Dat komt omdat mensen opgroeien met sitcoms. En in het geval van sitcom-kinderen groeien kijkers bijna letterlijk op naast de sterren. Voor velen voor aanbeden Reba McEntire's WB sitcom, Reba, Scarlett Pomers (ook bekend als Kyra Hart) groeide voor hun ogen op. Maar tegenwoordig is ze volledig uit de schijnwerpers verdwenen. Ze is niet aanwezig op Instagram, heeft geen rol gespeeld sinds de show eindigde in 2007 en er is eigenlijk niets van haar gehoord.

Natuurlijk maken fans zich zorgen. Maar degenen die Scarlett Pomers kennen, weten het beste dat ze een groot deel van haar trauma's heeft verwerkt. Nu Reba flirt met het idee om haar sitcom uit Texas terug te brengen, vragen fans zich af of ze Scarlett ooit zullen zien terugkeren in de rol die haar beroemd heeft gemaakt. Maar dat is hoogst onwaarschijnlijk. Hier is de tragische waarheid over Scarlett Pomers en waar ze precies heen is gegaan…

Hoe Scarlett Pomers beroemd werd

Scarlett Pomers was de definitie van een kindsterretje. Op slechts vijfjarige leeftijd maakte Scarlett haar debuut in een muziekvideo van Michael Jackson. Van daaruit begon ze commercial na commercial te boeken. Casting-agenten waren enthousiast over haar natuurlijke schoonheid en prachtig rood haar. Bovenal had de jonge vrouw een ongeëvenaard charisma. Ze was een ster in wording.

Na kleine acteerrollen in Touched By An Angel en Judging Amy, werd Scarlett gecast in opmerkelijke speelfilms zoals Erin Brockovich en The Baby-Sitters Club. In 1998 won ze haar eerste grote rol in Star Trek: Voyager, een serie die dankzij fanconventies voor altijd haar geld zou verdienen. Dankzij het spelen van Naomi Wilding voor 16 afleveringen van de serie, kon Scarlett een aantal sappige rollen krijgen, zoals Kyra Hart op Reba.

Reba is ongetwijfeld wat Scarlett beroemd heeft gemaakt. Maar het is ook de rol die haar de meeste conflicten opleverde. Ze werd niet alleen heel, heel snel intens beroemd, maar haar persoonlijke problemen werden ook in de schijnwerpers gezet.

Toen Scarlett Reba verliet om met haar anorexia om te gaan

Scarlett zegt dat ze 16 was toen haar eetstoornis begon. Hoewel niemand op een set haar vertelde dat ze moest afvallen, werd haar strijd met haar zelfbeeld versterkt door op te groeien voor miljoenen Reba-fans.

"[Mijn eetstoornis] begon op een slecht moment toen ik gestrest was over dingen in mijn leven. Weet je, gewoon normale dingen die mensen doormaken," zei Scarlett tegen E! in 2006. "Het is absoluut geen keuze. Het is niet iets waar je wakker wordt en gaat, 'Weet je, ik denk dat ik vandaag een eetstoornis zal hebben.'"

Na een paar kilo aangekomen te zijn met Kerstmis, begon Scarlett onschuldig aan een dieet en begon hij obsessief te sporten. Maar de zaken liepen al snel uit de hand. Ze wist dat ze een probleem had toen haar gewoonten met eten en lichaamsbeweging iets werden dat ze voor mensen moest verbergen. Maar uiteindelijk werden haar problemen duidelijk. De 5'2-acteur verloor eind 2005 maar liefst 73 pond. Vanwege hoe ernstig haar anorexia nervosa werd, werd ze gedwongen Reba te verlaten gedurende het grootste deel van het vijfde seizoen van de show. Het grootste deel van dat jaar zocht Scarlett hulp bij een instelling. Gelukkig slaagde ze erin om na haar vertrek enige controle over haar probleem te krijgen en werd ze ambassadeur van de National Eating Disorders Association. Ze begon zelfs haar eigen non-profitorganisatie om mensen te helpen hun eetstoornissen te overwinnen als ze zich geen behandeling kunnen veroorloven.

Wat is er met Scarlett gebeurd na Reba?

Nadat Scarlett terugkeerde naar Reba, besloot ze dat Hollywood niet de plek voor haar was. Ze beëindigde de show in het zesde seizoen en ging toen snel verder met muziek. Scarlett hield van hard rock sinds ze een kind was, dus het creëren van haar eigen band was vanzelfsprekend voor haar. Ze was daar al mee begonnen toen ze Reba maakte, maar het was belangrijk voor haar om zich aan muziek te wijden nadat de show was afgelast.

Bovendien raakte Scarlett ook in Kundalini-yoga en behaalde zelfs haar eigen lesbevoegdheid. In haar strijd met anorexia nervosa was het van essentieel belang om de kunst en spirituele beoefening van yoga onder de knie te krijgen.

Hoewel ze nog steeds muziek maakt, streeft ze het niet langer na als een carrière. In plaats daarvan is Scarlett, volgens Netline, een fervent fotograaf geworden en maakt ze haar eigen sieraden om in verschillende online winkels te verkopen. Het is duidelijk dat ze behoorlijk wat geld heeft verdiend als kindsterretje, maar ze wil dingen nastreven die betekenisvol voor haar zijn, ver weg van de schijnwerpers. Dus nee, het is hoogst onwaarschijnlijk dat Scarlett zou terugkeren voor een Reba-reboot of een ander acteerproject.

Aanbevolen: