De echte reden waarom zoveel acteurs zijn gestopt met 'Last Man Standing

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom zoveel acteurs zijn gestopt met 'Last Man Standing
De echte reden waarom zoveel acteurs zijn gestopt met 'Last Man Standing
Anonim

Het is moeilijk te beweren dat Tim Allen geen pauze kan nemen. De man is tenslotte een van de meest succesvolle sitcom-acteurs die er zijn. Om nog maar te zwijgen, hij heeft een reeks hitfilms gehad en was de stem van Buzz Lightyear voor een hele generatie. Hoewel zijn herschikking voor de animatiefilm Disney's manier is om de in Colorado geboren acteur te annuleren vanwege zijn politiek, is de man nog steeds erg succesvol. Hij heeft een hoop geld verdiend en zelfs een paar grote rollen weggestopt van Jim Carrey. En dat zegt wat, aangezien hij ooit levenslang in de gevangenis zat.

Maar een aantal projecten van Tim worden geplaagd door problemen. Dit omvat zijn overigens succesvolle sitcom, Last Man Standing. Hoewel de show ongelooflijk hoge beoordelingen kreeg, leed het aan twee annuleringen en een hoog verloop voor meer dan vijf van de belangrijkste castleden. Dit is de echte reden waarom zoveel acteurs de show verlaten.

Toen ABC Last Man Standing annuleerde, kregen meerdere acteurs nieuwe banen en weigerden terug te keren voor The Fox Revival

Negen seizoenen is een hele lange tijd voor elk televisieprogramma, vooral een sitcom op het netwerk. Immers, sitcoms hebben niet de neiging om lang mee te gaan. Maar Tim Allen's Last Man Standing ging de hele afstand. De serie volgde Mike Baxter van Tim Allen, die directeur was van een buitensportwinkel en zijn relatie met zijn vrouw, dochters, kleinzoon en de mannen in het leven van zijn familie. De door Jack Burditt gecreëerde serie begon in 2011 op ABC, maar verhuisde later naar Fox, waar de serie van negen jaar eindigde in 2021.

Hoewel Last Man Standing tijdens de eerste zes seizoenen op ABC extreem sterke beoordelingen had (en zelfs in het 4e jaar in syndicatie ging), besloot ABC het te annuleren. Het nieuws op straat is dat het netwerk de show te conservatief vond. Maar Last Man Standing had fans. Liefhebbers van de show, Tim Allen, en degenen die een meer conservatieve komedie op tv wilden, verzochten ABC om de serie te vernieuwen.

Hoewel ABC niet geïnteresseerd was in het voortzetten van een show die hen echt geld opleverde, besloot Fox het erop te wagen en het voor een paar extra seizoenen te verlengen. Dit proces was echter niet eenvoudig, omdat het ertoe leidde dat tal van actoren opnieuw moesten onderhandelen over hun contracten. Velen van hen waren al bezig met andere projecten. Hoewel de belangrijkste castleden Nancy Travis, Hector Elizondo, Christopher Sanders, Jonathan Adams, Jordan Masterson en Amanda Fuller allemaal besloten om opnieuw samen te werken met Tim voor de Fox-reboot, besloot Molly Ephraim niet terug te komen als Mandy. Daarom werd haar personage uiteindelijk herschikt. Molly McCook nam de rollen over, tot grote ergernis van sommige fans.

Een soortgelijk iets gebeurde met Carol Larabee van Erika Alexander, die uiteindelijk voor één aflevering werd herschikt. Hoewel Erika's terugkerende rol een favoriet was onder fans, kon ze gewoon geen tijd of interesse vinden om terug te keren naar Last Man Standing nadat het aanvankelijk was geannuleerd.

Dan was er Kaitlyn Dever (Eve Baxter) die misschien wel de grootste doorbraakster van de show is. Omdat ze zich had aangemeld om de hoofdrol te spelen in Unbelievable van Netflix, kon ze zich niet vastleggen op het spelen van een serie regelmatig. Maar in tegenstelling tot sommige van haar jongere co-sterren, toonde Kaitlyn Last Man Standing enige trouw en keerde ze regelmatig terug in een terugkerende rol tot het laatste seizoen in 2021. De schrijvers van Last man Standing konden hun cake hebben en deze ook opeten door Eve te sturen naar de luchtmachtacademie. Op deze manier kon Kaitlyn binnen en buiten komen als haar schema het toeliet.

Andere acteurs werden herschikt om creatieve redenen, omdat ze gewoon wilden stoppen

Hoewel de netwerkswitch ertoe heeft bijgedragen dat een deel van de cast vertrok of werd vervangen, is dit niet de oorzaak van alle. In het bijzonder Alexandra Krosney (die Kristin Baxter speelde). Na slechts één seizoen op de show, verliet Alexandra creatieve verschillen, volgens Distractify. Hoewel ze de oudste van de Baxter-dochters speelde, was ze eigenlijk jonger dan Mandy van Molly Ephraim. Dus toen ze werd vervangen door de oudere Amanda Fuller, veranderde de dynamiek tussen de meisjes drastisch. Dit lijkt de reden te zijn waarom het netwerk Alexandra weg wilde hebben, maar we weten het niet zeker. We weten echter dat de vele fans nog steeds boos zijn dat Kristin wordt herschikt.

Net zoals toen Molly McCook de rol van Mandy overnam van Molly Ephraim (nadat ze een nieuw hoofdstuk in haar leven begon toen ABC de serie aanvankelijk annuleerde), waren fans woedend over de herschikking van Kristin Baxter. Zowel Molly als vooral Amanda hebben buiten hun schuld veel gelachen op sociale media. Ze werden simpelweg gevraagd om in de huid te kruipen van een bestaand personage dat fans al hadden leren kennen en waarderen.

Natuurlijk is het personage van Boyd Baxter het meest vervangen. Het personage begon de serie tenslotte als een kleine jongen. In totaal speelden vier verschillende acteurs het personage, waarvan Flynn Morrison de meest productieve was. Na vijf jaar de kleinzoon van Tim Allen te hebben gespeeld, besloot het netwerk het contract van Flynn voor het zevende seizoen niet te verlengen. Net als aan het begin van seizoen twee, wilde het netwerk het personage ouder maken en moest het daarom opnieuw casten.

Ten slotte kun je Last Man Standing niet noemen zonder over Nick Jonas te praten… ja, DIE Nick Jonas. Slechts één aflevering van het eerste seizoen speelde het Disney Channel-icoon Ryan Vogelson. Het personage werd teruggebracht in het tweede seizoen, gespeeld door Jordan Masterson die uiteindelijk tot het einde in de serie speelde. Maar voor een korte tijd had Nick de man kunnen zijn om het personage op de lange termijn tot leven te brengen. Nick nam de rol echter op zich toen hij net van Disney Channel kwam en probeerde te vertakken. Kort daarna werd hij een enorme ster en had daarom niet de tijd en had waarschijnlijk niet de interesse in het project. Desalniettemin heeft Last Man Standing een enorme impact gemaakt in de sitcom-wereld. Ongeacht de turbulente casting blijft het een van Tim Allens beste projecten.

Aanbevolen: