‘You’ Star Victoria Pedretti is naar verluidt aan het daten met deze co-ster

Inhoudsopgave:

‘You’ Star Victoria Pedretti is naar verluidt aan het daten met deze co-ster
‘You’ Star Victoria Pedretti is naar verluidt aan het daten met deze co-ster
Anonim

Modern Scream Queen Victoria Pedretti gaat uit met haar co-ster uit You seizoen 3! De actrice, die eerder speelde in Netflix'sThe Haunting of Hill House en The Haunting Of Bly Manor, hernam haar rol als Love Quinn from You in seizoen 3. In de psychologische thrillerreeks trouwt Pedretti's personage Joe Goldberg van Penn Badgley en ze voeden samen een zoon op.

Liefde bezwijkt uiteindelijk voor haar moorddadige neigingen, verandert in haar stalker, seriemoordenaar-echtgenoot en maakt de eerste moord in seizoen 3. Hoewel de chemie van Badgley en Pedretti altijd van de hitlijsten was, merkten fans haar vergelijking op het scherm op met een knap nieuw personage was net zo vermakelijk. Het blijkt dat Victoria naar verluidt met hem aan het daten is!

Victoria Pedretti is aan het daten met Dylan Arnold

Als we de geruchten mogen geloven, gaat de actrice uit met Dylan Arnold, die Theo Engler speelt, de flirterige student/de buurman van Love in de serie. De 27-jarige acteur staat bekend om verschillende andere projecten, waaronder zijn rollen als Cameron Elam in Halloween en Halloween Kills.

Arnold speelde ook in de romantische dramafilm After uit 2019, en het vervolg After We Collided, die werden aangepast van de gelijknamige romans van auteur Anna Todd.

Journal deelde het nieuws en schreef: "Hey YOU - bronnen beweren dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten zijn! En maak je geen zorgen, hij is eigenlijk OUDER dan haar IRL."

In de serie is het personage van Dylan veel jonger dan dat van Victoria. Hun fans waren verrast om te horen dat Arnold in werkelijkheid ouder is dan zijn vermeende vriendin, slechts een jaar!

You seizoen 3 is vorige week uitgekomen en heeft lovende recensies ontvangen. Fans zijn dol op Penn Badgley's personage Joe terwijl hij een uitweg uit zijn huwelijk probeert te vinden… nadat het personage van Love de identiteit van de seriemoordenaar overneemt.

Andere castleden voor het seizoen zijn Saffron Burrows, die haar rol als Love's moeder herneemt, Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina) als Marianne Bellamy, Michaela McManus als Natalie Engler, Travis Van Winkle als Cary Conrad Shalita Grant als Sherry Conrad. De serie is al vernieuwd voor een vierde seizoen en Penn Badgley zal naar verwachting terugkeren als Joe, voor hopelijk minder moorden om voor te zorgen.

Aanbevolen: