Hoeveel kost een aflevering van 'Family Guy'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost een aflevering van 'Family Guy'?
Hoeveel kost een aflevering van 'Family Guy'?
Anonim

De geschiedenis van geanimeerde tv-shows is uniek, vooral als het gaat om geanimeerde shows die zijn gericht op een ouder publiek. Shows als The Simpsons en South Park bestaan al eeuwen en ze hebben allebei een blijvende indruk achtergelaten op de animatiegame.

Family Guy is een andere klassieke animatieserie, en de show heeft geweldig werk geleverd door relevant te blijven en fans nieuwe afleveringen te geven om hun tanden in elk seizoen te zetten. De show bestaat al een eeuwigheid en fans zijn nieuwsgierig geworden naar hoeveel het kost om een enkele aflevering te maken.

Laten we Family Guy eens nader bekijken en zien hoeveel het kost om een aflevering tot leven te brengen.

'Family Guy' is een klassieke serie

In januari 1999 maakte Family Guy zijn debuut op het kleine scherm, en fans hadden destijds geen idee dat de animatieserie zou uitgroeien tot een volledige media-moloch die de popcultuur veroverde. Deze serie, gemaakt door Seth MacFarlane, was precies wat het televisiepubliek aan het eind van de jaren 90 zocht.

Momenteel, in het midden van zijn 20e seizoen, heeft Family Guy de afgelopen 22 jaar ongelooflijk veel uithoudingsvermogen getoond. Het is geannuleerd en nieuw leven ingeblazen, wat een zeldzame prestatie is. De fans waren verantwoordelijk voor het in stand houden van de show en hebben een belangrijke rol gespeeld in het aanhoudende succes op het kleine scherm.

Op dit moment heeft de serie niets meer te bereiken, maar net als South Park en The Simpsons vertoont het geen tekenen van vertraging.

Natuurlijk heeft de stemmencast een hoop geld verdiend tijdens het uiten van de Griffin-clan in de show.

The Voice Cast heeft Bank gemaakt

Stemacteren is een lucratief onderdeel van optreden, en sommige sterren hebben veel geld verdiend door uitzonderlijk te zijn op dit gebied. Dankzij het enorme succes van Family Guy, spreekt het voor zich dat de primaire stemmencast het door de jaren heen financieel redelijk goed voor zichzelf heeft gedaan.

In 2013 had The Hollywood Reporter het over een grote verhoging die de cast destijds kreeg.

Zoals de site meldde: "Volgens meerdere bronnen was de vierkoppige stemmencast in staat om tussen de $ 175.000 en $ 225.000 per aflevering veilig te stellen voor ten minste twee seizoenen - en maar liefst vijf seizoenen van de serie. De deal gaat in met het 12e seizoen, dat momenteel in productie is, en dat naar verwachting in het najaar van 2014 wordt uitgerold."

Het is zeldzaam om stemacteurs dit soort geld te zien verdienen, maar nogmaals, het is zeldzaam dat een animatieserie zo populair wordt bij het reguliere publiek. We hebben echter shows gezien zoals The Simpsons die het grote geld uitbetalen voor hun stemsterren.

Gezien deze enorme salarissen en het feit dat er een heel productieteam nodig is om elke week een enkele aflevering tot leven te brengen, is het logisch dat een enkele aflevering van Family Guy behoorlijk duur zou zijn om te maken.

Eén aflevering kan tot $ 2 miljoen kosten

Dus, hoeveel kost het om een enkele aflevering van Family Guy te maken? Welnu, hoewel de show in de vroege seizoenen misschien niet al te duur was, kan een enkele aflevering het netwerk tegenwoordig miljoenen kosten.

Volgens PSU: "Terwijl een anime-serie in totaal $ 2 miljoen tot $ 4 miljoen USD kost om te maken, kost Family Guy $ 2 miljoen dollar PER EPISODE om te produceren. Er zijn grote redenen waarom Family Guy zoveel kost. één punt verdiende elke stemacteur in de show $ 300.000 per aflevering, wat absoluut belachelijk is."

Dit specifieke artikel laat een hoge beloning zien voor de stemmencast. $ 2 miljoen voor een enkele aflevering van de show klinkt als veel, maar de waarheid is dat Family Guy het netwerk al jaren een hoop geld heeft verdiend.

Per Fast Company, "Met een gerapporteerde $ 2 miljoen per aflevering, heeft Family Guy vooraf minstens $ 400 miljoen verdiend met syndicatie. verkoop van verschillende kleding en kerstballen, actueel en digitaal. Fox's advertentie-inkomsten van Family Guy kunnen in de loop der jaren worden geschat op ten minste $ 500 miljoen."

Het kan een paar miljoen kosten om een enkele aflevering van Family Guy van de grond te krijgen, maar het sap is duidelijk de moeite waard voor de mensen bij Fox.

Aanbevolen: