Fans vertellen Khloe Kardashian om haar happy end te krijgen na de verloving van Kourtney en Travis

Inhoudsopgave:

Fans vertellen Khloe Kardashian om haar happy end te krijgen na de verloving van Kourtney en Travis
Fans vertellen Khloe Kardashian om haar happy end te krijgen na de verloving van Kourtney en Travis
Anonim

Na het nieuws dat de langverwachte verloving tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker werkelijkheid wordt, willen KUWTK-fans gewoon dat Khloé ook haar happy end krijgt.

Kourtney en haar beau, bekend als de drummer van blink-182, verloofden zich op zondag 17 oktober. Het paar werd begin 2020 officieel op Instagram en begon aan een wervelende, met PDA gevulde romance die fans zwijmelen.

Kardashian-fans willen dat Khloé uit de buurt blijft van Tristan Thompson

Barker vroeg Kardashian ten huwelijk in een luxe resort aan het strand in Montecito, Californië. De reality-tv-ster bevestigde vervolgens de verloving en deelde foto's van het voorstel op Instagram, samen met het bijschrift: "Voor altijd."

Fans van de show hebben commentaar geleverd op het romantische voorstel, waarbij een rode rozen op het strand wordt getoond. Sommigen hebben de gelegenheid echter ook aangegrepen om Khloé eraan te herinneren haar nog lang en gelukkig te krijgen -- weg met Tristan Thompson, met wie ze zich zou hebben verzoend.

"zou jij khloe kunnen zijn! maar toch blijf je bij trashcan thompson ", schreef een fan van Khloé op de theepagina van beroemdheden @deux.discussions. Ze hebben voor de goede orde een huilende emoji toegevoegd.

"Khloe kijkt naar Tristan 3e trimester Thompson zoals," schreef een ander, inclusief een verbaasde emoji.

Is het echt voorbij voor Khloé en Tristan Thompson?

The Keeping Up With the Kardashian-ster en Thompson begonnen voor het eerst te daten in 2016. Ze beviel van dochter True in april 2018, te midden van geruchten die beweerden dat de atleet haar had bedrogen tijdens haar zwangerschap.

In februari 2019 gingen Thompson en Kardashian uit elkaar nadat hij naar verluidt de beste vriend van Kylie Jenner, Jordyn Woods, had gekust tijdens een feestje. Woods sprak het gerucht publiekelijk toe en zei dat zij en Thompson slechts een snelle kus deelden toen ze het huis verliet.

Khloé beschuldigde Woods echter van liegen en tweette dat het 23-jarige model de reden was dat haar familie uit elkaar was gegaan.

Kardashian liet ook doorschemeren dat hij privé met Thompson omging.

“Tristan is even schuldig, maar Tristan is de vader van mijn kind. Wat hij mij ook aandoet, ik zal dat mijn dochter niet aandoen. Hij heeft deze situatie PRIVÉ aangepakt”, twitterde Kardashian destijds.

Kardashian en Thompson hebben een jaar lang succesvol co-ouderschap gehad, waarbij Khloé naar verluidt overweegt Thompson te gebruiken als spermadonor voor een ander kind. In juli 2020 vertelde een bron aan People dat het stel hun romance nog een kans gaf na samen in quarantaine te zijn gegaan tijdens de Covid-19-lockdown.

Helaas, dat duurde niet lang, want ze kondigden aan dat ze vanaf juni niet meer samen waren. Achter de splitsing gaat opnieuw een vals gerucht: volgens Page Six ging het paar uit elkaar kort nadat Instagram-model Sydney Chase beweerde dat ze in de herfst contact had met de NBA-speler.

Toch staat het knipperlichtpaar nu centraal in nieuwe verzoeningsgeruchten, die nog niet zijn bevestigd door de twee partijen.

Aanbevolen: