Dit is wat fans denken over de relatie van Lily-Rose Depp met de ex-vriend van Vanessa Hudgen

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans denken over de relatie van Lily-Rose Depp met de ex-vriend van Vanessa Hudgen
Dit is wat fans denken over de relatie van Lily-Rose Depp met de ex-vriend van Vanessa Hudgen
Anonim

Fans kennen Lily-Rose Depp en Austin Butler om vele redenen, zoals hun acteer- en modellenvaardigheden en hun spraakmakende relaties. Lily-Rose had een beroemde date met Timothée Chalamet, en internetgebruikers herinneren zich nog steeds die foto's vol PDA's van de twee die zoenden op een boot in Italië. Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, deden de twee geruchten ontstaan dat ze in april weer bij elkaar zouden komen nadat ze meerdere keren samen in New York City waren gespot.

Wat Austin betreft, hij had bijna tien jaar lang een beroemde relatie met Vanessa Hudgens voordat de twee aankondigden dat ze in 2020 uit elkaar gingen. Sindsdien ging het gerucht dat hij een relatie had met zijn Elvis-collega Olivia DeJonge.

Maar het lijkt erop dat Lily en Timothée niet meer samen zijn, en Austin en Olivia zijn niet langer een geruchtmakende romance, want nu halen Lily en Austin de krantenkoppen als het nieuwste koppel van Hollywood. Dus dat roept de vraag op… wat vinden hun fans?

Lily-Rose Depp en Austin Butler

Onlangs werden Lily en Austin gespot in Londen, kussend en hand in hand. De twee woonden een diner bij met een vriend en vertrokken samen toen ze werden gefotografeerd terwijl ze op de pda inpakten.

Volgens The Daily Mail gingen Austin en Lily ook 's avonds laat een wandeling maken in de buurt van de rivier voordat ze net na middernacht in een taxi werden gezien. Dit was de eerste keer dat fans deze twee als koppel zagen of ervan hoorden, en het zorgde inderdaad voor een lus op internet.

Reactie van fans

Veel mensen waren geschokt door dit relatienieuws, zoals een fan die op Twitter schreef: "Austin Butler is aan het daten met Lily-Rose Depp, en ik weet niet hoe ik deze informatie moet verwerken."

Een andere persoon zei: "Ik had niet verwacht dat Lily-Rose Depp en Austin Butler ooit samen zouden komen."

Sommige andere fans deelden hun opwinding over dit nieuwe koppelnieuws, ofwel omdat ze Austin en Lily volledig verzenden of omdat ze nu geloven dat Timothée Chalamet vrijgezel is.

Een fan genaamd Erika twitterde: "Lily-Rose Depp en Austin, Yass, ik vind het geweldig." Terwijl een ander het ermee eens was: "Nu Lily-Rose Depp werd gezien met Austin Butler, betekent dat dan dat Timothée klaar voor me is:)"

Aan de andere kant riepen sommige anderen Austin, zich afvragend of een van deze relaties elkaar overlappen of niet. Zoals deze fan die schreef: "Austin Butler bedriegt Vanessa Hudgens met zijn co-ster Olivia DeJonge, bedriegt haar nu met Lily-Rose Depp. Hij is niet schattig genoeg om zich zo te gedragen."

Hoewel laten we heel duidelijk zijn, zijn dergelijke geruchten op dit moment slechts speculatie van een persoon. Op dit moment hebben noch Austin noch Lily hun relatie officieel aan de orde gesteld, dus het is onduidelijk of ze echt een item zijn of slechts een affaire.

Het is niet verwonderlijk dat ze zich niet hebben uitgesproken over de geruchten. Fans die de relatie van Lily en Timothée bijhielden, weten dat ze notoir privé waren ondanks die bootmake-outfoto's. Dus als deze relatie vergelijkbaar zal zijn, zou het moeilijk zijn om iets 'officieel' van deze twee te horen.

Vanessa Hudgens' nieuwe vriend

Vanessa Hudgens en Austin Butler zijn uit elkaar gegaan vanwege planningsconflicten en moeite hebben met daten op afstand. De twee waren al samen sinds 2011 en fans dachten dat ze absoluut het einde van het spel waren, dus toen ze in januari uit elkaar gingen, hadden internetgebruikers het moeten zien als een teken dat zijn jaar heel snel bergafwaarts ging.

Sinds ze uit elkaar zijn, is Austin bezig met het filmen van zijn aankomende Elvis-film, en Vanessa brengt veel tijd door op TikTok, net als de rest van de mensen.

Maar het lijkt erop dat Vanessa na al die tijd in lockdown, wat eerlijk gezegd een moeilijke tijd lijkt om door een grote/openbare breuk te gaan, een nieuwe man in haar leven heeft.

Een paparazzi maakte een paar stiekeme foto's van Vanessa op een date night met professionele honkbalspeler Cole Tucker. Volgens Cosmopolitan is Cole 1,80 meter lang, 24 jaar oud en speelt hij voor The Pittsburgh Pirates. Vanessa werd gespot terwijl ze haar armen om Cole sloeg terwijl ze wachtten bij een parkeerservice om hun auto op te halen na een romantisch diner in de Canyon Country Store in LA.

De twee werden gespot op dezelfde avond dat Vanessa een foto op Instagram deelde met een roze roos met het bijschrift "date night" met een roze hart-emoji.

Dit nieuws kwam slechts enkele dagen nadat de actrice Entertainment Tonight had verteld wat ze zocht in een nieuwe partner na haar scheiding uit Austin. Terwijl Vanessa dit jaar wat tijd vrij nam om te daten om iedereen met wie ze werkte te beschermen tegen COVID, onthulde ze dat ze net een film had ingepakt en zichzelf weer naar buiten had gebracht.

Ze zei: "Ik heb het gevoel dat het uiteindelijk gaat om het hebben van vergelijkbare basisprincipes en dezelfde dingen willen. Zoals, ik ben niet kieskeurig, echt niet. … Zoals, ik weet wat ik wil en ik heb zoiets van, als iemand in beeld komt en me al die dingen kan geven, dan is dat geweldig, het maakt niet uit of ze in de openbaarheid zijn of niet - als er iets is Ik heb liever dat ze dat niet zijn, maar we zullen zien, we zullen zien." Nu ziet Vanessa er gelukkiger uit dan ooit met haar MLB-sterrenvriendje.

Aanbevolen: