Dit is wat fans echt denken over de relatie tussen Chris Evans en Lizzo

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken over de relatie tussen Chris Evans en Lizzo
Dit is wat fans echt denken over de relatie tussen Chris Evans en Lizzo
Anonim

Lizzo is duidelijk een kracht om rekening mee te houden. Nadat 'Truth Hurts' haar naar het sterrendom had gekatapulteerd, begon Lizzo te genieten van de met sterren bezaaide schijnwerpers. Ze heeft ellebogen gewreven met allerlei beroemde mensen, nu ze er zelf een is.

En toch zijn er een paar mensen die net buiten Lizzo's kring lijken te zijn, hoewel dat haar er niet van weerhoudt om contact met hen op te nemen. Lizzo heeft zelfs een aantal benijdenswaardige vriendschappen opgebouwd met andere beroemdheden, en ze komen haar vaak te hulp als trollen beginnen te trollen.

Maar niet iedereen is enthousiast over Lizzo. Sommige fans hebben heel specifieke gedachten over de manier waarop Lizzo omgaat met beroemdheden die niet helemaal haar vrienden zijn, hoewel ze dat misschien wel wil.

Een goed voorbeeld? De relatie tussen Chris Evans en Lizzo, die eigenlijk helemaal geen relatie is.

Is het echt een onpopulaire mening?

Lizzo jaagt al een tijdje publiekelijk achter Chris Evans aan in verschillende posts en scenario's op sociale media. Hoewel veel fans het aanvankelijk schattig vonden, hebben ze tegenwoordig hun deuntje veranderd.

Een fan postte op de toepasselijke titel subreddit Unpopular Opinion om te delen wat volgens hen waarschijnlijk een zeer zeldzame mening over Lizzo was. En toch was de meerderheid van de reageerders die reageerden het eens met de enige fan die het allemaal daar neerlegde.

Veel fans denken dat de relatie tussen Chris Evans en Lizzo ongepast is

Ten eerste wijzen fans erop dat ondanks dat iedereen het de 'Chris Evans en Lizzo-relatie' noemt, het niet echt een relatie is. In plaats daarvan is het Lizzo die naar Evans 'belust' op een 'ongepaste en soort roofzuchtige' manier, zei een fan.

Maar voordat loyale volgers van Lizzo in het geweer komen, zijn er een paar feiten die u moet overwegen.

Ten eerste, als de geslachten zouden worden verwisseld, merkten commentatoren op: "Dit zou zeer ongepast zijn. Vooral als het een minder gerespecteerde beroemdheid was."

Beschouw het voorbeeld van Lizzo die beweert zwanger te zijn van de baby van Chris; als een mannelijke beroemdheid beweerde Lizzo zwanger te hebben gemaakt, zou het "zo niet vliegen", beweerden commentatoren.

Een ander grapte sarcastisch: "Nee, nee, nee. Als vrouwen enge, agressieve, roofzuchtige, enz. dingen doen met mannen, is het schattig, grappig en mannen zouden gelukkig moeten zijn. Het is alleen een probleem wanneer de geslachten zijn omgekeerd. Omdat dubbele normen leuk zijn."

Het is echter meer dan alleen het geslacht van elke persoon in dit scenario. Commentaren suggereren dat Lizzo Chris Evans praktisch via sociale media stalkt, en dat hij 'er nooit om heeft gevraagd'.

Fans denken dat Chris Evans zich misschien ongemakkelijk voelt

Hoewel Lizzo's vurigere supporters geneigd zijn te beweren dat Chris het goed vindt dat de zangeres hem haar baby-papa noemt en hun DM's deelt op haar sociale media, zijn anderen het daar niet mee eens.

Veel commentatoren waren het eens met de veronderstelling dat Chris niet geïnteresseerd is, maar dat hij "geen opschudding wil veroorzaken".

Nog een vreemde kijk op het hele 'relatie'-schip? Het feit dat Chris reageerde op Lizzo's DM's, nou ja, in DM's. Toen plaatste Lizzo de reacties van Chris openbaar op haar. Het is een beetje onhandig, zelfs voor niet-beroemdheden, om privégesprekken -- zelfs grappen -- op Instagram of TikTok te plaatsen.

Lizzo geeft zelfs toe een beetje overdreven te zijn

Als je je herinnert hoe Lizzo en Chris Evans voor het eerst begonnen te chatten, is het duidelijk dat Lizzo heel duidelijk is over haar bedoelingen. Ze stuurde Chris Evans natuurlijk eerst een DM om met hem te flirten, en later maakte ze de grap dat ze zwanger van hem was.

Het punt is dat Lizzo altijd heeft gezegd dat ze een beetje overdreven is met haar fangirling. Geval in punt? Ze noemde zichzelf een "Horandog" terwijl ze lachte om de liefde van fans voor haar 'chemie' met Niall Horan.

Lizzo volgde die verklaring (en hashtag) ook met "Er is maar 1D die ik wil, schat." Nogmaals, zoals Redditors suggereerde, zou een scriptomslag hier elke mannelijke beroemdheid in de media laten slepen.

Natuurlijk is Lizzo een uniek personage. Ze bezit duidelijk haar vibe en noemt zichzelf "ratchet" in haar nieuwste collab, en haar teksten gaan vaak over hoeveel haat ze krijgt, hoewel het vooral gaat om haar grootte en niet om haar genegenheid voor beroemde mannelijke beroemdheden.

Behandelt Lizzo haar crushes op de verkeerde manier?

Aangezien Lizzo's imago erop gericht is echt luid en trots te zijn over wie ze is en waar ze voor staat, gaan fans er min of meer van uit dat haar 'verliefdheden' met haar celeb-verliefdheden redelijk doelgericht zijn. Misschien vindt ze het leuk om controverses aan te wakkeren en gesprekken te beginnen?

Maar als dat het geval is, zijn vooral Redditors benieuwd of Lizzo zich realiseert dat ze misschien neigt naar de 'roofzuchtige' kant van de dingen in plaats van schattig en flirterig te zijn. Er is een grens, maar de grote vraag is of Lizzo die heeft overschreden.

Aanbevolen: