Dit is wat we weten over de relatie van Ariana Grande met D alton Gomez en hun geheime bruiloft

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de relatie van Ariana Grande met D alton Gomez en hun geheime bruiloft
Dit is wat we weten over de relatie van Ariana Grande met D alton Gomez en hun geheime bruiloft
Anonim

Ariana Grande heeft tijdens haar carrière een aantal zeer vruchtbare relaties gehad. Van wijlen Mac Miller tot Pete Davidson, Grande werd geïnspireerd door haar vroegere liefdes met de liedjes die ze maakte, en benadrukte haar groei als popster. Na het verbreken van haar verloving met de SNL-ster en het verwerken van het verlies van haar dierbare ex / vriend, vroegen veel mensen zich af met wie de voormalige Victorious-ster als volgende zou eindigen. In 2020 hadden we onze antwoorden met D alton Gomez, een makelaar.

In tegenstelling tot haar eerdere relaties, was Ariana Grande meer privé met haar tijd met Gomez, maar toen de tijd rijp was, deelde ze enkele foto's met hem en ze zagen er echt gelukkig uit. Maanden gingen voorbij nadat fans haar nieuwe schoonheid ontdekten, en de twee zijn onlangs in het geheim getrouwd. Hier is een terugblik op de relatie die leidde tot hun adembenemende bruiloft.

9 De mogelijke hint die ze op Instagram gaf

In januari 2020 plaatste Ariana Grande een foto met een bijschrift dat erop wees dat ze misschien iemand nieuw in haar leven had gevonden. Twee maanden later beweerden geruchten en anonieme bronnen dat ze een relatie met iemand heeft gehad. Zoals de bronnen beweerden, was dit de relatie van Grande nadat ze haar verloving met Pete Davidson had verbroken. Het is de verdienste van de zangeres dat ze geen openbare relatie wilde hebben, en van wat ze had meegemaakt, was het begrijpelijk.

8 Kus gezien over de hele wereld

Tot niemands verbazing slaagde TMZ erin om de primeur over Ariana Grande privé te krijgen. In februari werd ze gezien terwijl ze D alton Gomez kuste in een bar in San Fernando Valley. Toen dit uitbrak, waren fans in paniek. Gomez zag er totaal onbekend uit en aan de wazige foto die werd verstrekt, was het moeilijk te zien wie er bij Grande was.

Gomez was zeker niet op hetzelfde beroemde niveau als haar exen, maar dat doet niets af aan de intense en mooie chemie die ze lieten zien tijdens hun kus aan de bar. Het zou even duren voordat fans erachter kwamen wie de mysterieuze man was.

7 Samen optredens

Ze hielden hun relatie nog steeds geheim, maar Ariana Grande werd gezien met D alton Gomez toen de manager van de voormalige, Scooter Braun, een verjaardagsfeestje voor zijn vrouw organiseerde. Het was geen verrassing dat Grande zelf media-aandacht kreeg voor het bijwonen van het feest terwijl ze Miley Cyrus' 'Party in the U. S. A.' zong, maar Gomez slaagde erin om zonder problemen op te gaan in de menigte. Af en toe hier en daar gezien, was het indrukwekkend dat ze niet "samen" werden gezien op de getoonde beelden.

6 Relatie bevestigd

Toen de COVID-19-pandemie de wereld trof, kwamen Justin Bieber en Ariana Grande samen om het nummer te brengen waar mensen direct iets mee te maken hadden: "Stuck with U." De muziekvideo was eenvoudig en toonde de twee zangers met hun belangrijke anderen. Dat gezegd hebbende, toen de video Ariana met een man liet zien nadat ze met haar hond was getoond, kregen fans uiteindelijk het antwoord op wie de man in de video was.

Een paar seconden lang werd het gezicht van D alton Gomez voor het eerst getoond. Grande deelde ook enkele foto's van haar Instagram-verhalen, waarop Gomez' handen te zien waren met een van zijn tatoeages.

5 D alton verschijnt op Ariana's Instagram

Van tijd tot tijd kwamen er meer foto's en Instagram-verhalen met D alton Gomez voor. Zo verscheen hij in een korte video met Ariana Grande voor een promotievideo van het nummer 'Rain On Me'. Er zouden andere foto's zijn waar de focus niet specifiek op haar man ligt, maar hij was te zien, zoals haar fotocollage van voordat ze 27 werd.

Het paar toonde ook hun steun voor de Black Lives Matter-beweging en lieve foto's om de verjaardag van de zanger te vieren. Er is zelfs een mooie montage van video's en foto's van het vieren van de verjaardag van Gomez.

4 'Positions' komt uit met veel odes aan haar man

Het album Positions kreeg overwegend positieve recensies, waarbij The Irish Times het prees om zijn adembenemende R&B-tracks. Fans waren ook dol op het album en noemden het een van Ariana Grande's beste werken tot nu toe. Als muziekartiest is het geen verrassing dat de popdiva door Gomez is beïnvloed voor haar nummers.

Een fan vroeg haar op Twitter wat het favoriete nummer van Gomez was, en ze antwoordde dat ze dat allemaal waren. Nummers als "Love Language" verwijzen naar de bezigheid van Gomez, terwijl "Off the Table" haar angst toont om liefde te vinden na haar breuk met Davidson.

3 Het voorstel dat het hart van de wereld verwarmde

2020 was ongetwijfeld een van de slechtste jaren die deze generatie heeft meegemaakt. Met de tragedies op tragedies in de Verenigde Staten en over de hele wereld, was het soms moeilijk om een glimlach te kraken. Maar in december kregen Arianators een glimp van hoop en geluk te zien toen ze Grande's Instagram-post zagen.

Met de lieve foto's van het paar bonsden de harten van de fans, maar toen ze bij de voorlaatste foto kwamen, waren ze getuige van een verlovingsring. Fans over de hele wereld verheugden zich over de verloving van Ariana Grande, en haar Instagram-bericht kreeg meer dan 15 miljoen likes, waardoor het een van de meest gelikete foto's op Instagram ooit is. Dit liet de vraag over wanneer de grote dag zal zijn.

2 Geheim getrouwd

Op 17 mei brak het nieuws uit dat Ariana Grande en D alton Gomez officieel in het huwelijksbootje stapten. Deze verrassing liet mensen op sociale media met ontzag en schok achter. Arianators huilden van vreugde en anderen feliciteerden de zangeres met haar huwelijk. Toen Grande zei dat haar relatie meer privé zou zijn, was dit vooral de kers op de taart.

Hun bruiloft vond plaats bij haar thuis en beide ouders liepen met haar door het gangpad. Minder dan 20 mensen woonden de bruiloft bij, gezien het feit dat de pandemie vandaag nog steeds een probleem is. Bovendien zagen hun huis en de bruiloft er echt uit als een sprookjesceremonie, en het voelde als een echt en nog lang en gelukkig leven voor het paar.

1 Prachtige trouwfoto's in overvloed

Ondanks een besloten en intieme huwelijksceremonie, was Ariana Grande super lief genoeg om te pronken met haar prachtige op maat gemaakte Vera Wang-trouwjurk en de romantische foto's van haar en haar man die er gelukkig en verliefd uitzagen. Haar eerste foto waarop ze met D alton Gomez te zien was, werd de snelste post op Instagram met tien miljoen likes en heeft momenteel 23 miljoen.

Twee van de bijschriften van de foto's gaven aan dat Grande en Gomez op 15 mei zijn getrouwd, en die dag zal voor altijd een speciale dag zijn voor het pasgetrouwde stel. Proficiat aan Grande en Gomez en we hopen dat de twee een lang en gelukkig leven samen zullen hebben!

Aanbevolen: