RIP Sarah Harding: bandleden en fans reageren op het verlies van de Engelse zangeres

Inhoudsopgave:

RIP Sarah Harding: bandleden en fans reageren op het verlies van de Engelse zangeres
RIP Sarah Harding: bandleden en fans reageren op het verlies van de Engelse zangeres
Anonim

Communityleden, fans en vrienden komen allemaal samen om te rouwen om het verlies van Girls Aloud-zangeres Sarah Harding.

De 39-jarige Britse artieste stierf aan borstkanker nadat ze in augustus 2020 haar diagnose had onthuld.

In 2002 voegde Harding zich bij Girls Aloud naast Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle en Kimberley Walsh. De dames wonnen Popstars: The Rivals en waren een Brits-Ierse pop meidengroep hit.

Sarah Harding's moeder deelde het tragische nieuws van het overlijden van haar dochter op Sarah's Instagram-account.

"Met diep verdriet deel ik vandaag het nieuws dat mijn mooie dochter Sarah helaas is overleden. Velen van jullie zullen weten van Sarah's strijd tegen kanker en dat ze zo sterk heeft gevochten vanaf haar diagnose tot haar laatste dag. Ze glipte vanmorgen vredig weg, "bevestigde haar moeder.

"Ik wil iedereen bedanken voor hun vriendelijke steun het afgelopen jaar. Het betekende de wereld voor Sarah en het gaf haar veel kracht en troost om te weten dat er van haar werd gehouden. Ik weet dat ze dat niet zal willen worden herinnerd voor haar strijd tegen deze vreselijke ziekte - ze was een stralende ster en ik hoop dat dat is hoe ze in plaats daarvan herinnerd kan worden, "vervolgde de verklaring van haar moeder.

'Een stralende ster'

In Sarah's memoires, Hear Me Out, schreef ze: "Ik heb veel gitaar gespeeld en ik dacht dat de riem waarschijnlijk een gebied rond mijn borst had geïrriteerd", legde ze uit in het boek.

De ster voegde toe: "Wat ik echt zou willen doen, is iedereen zien - al mijn vrienden, allemaal samen. Nog een laatste keer. Dan zou ik een geweldig groot feest geven als een manier om dankjewel en tot ziens zeggen, " merkte Harding op: "Zou dat niet geweldig zijn?"

Vrienden en familie geven nu allemaal een feest ter ere van Sarah Harding.

Fans zijn diepbedroefd

Spice Girls-lid, Geri Halliwell, heeft een vriendelijk bericht gedeeld.

Olivia Bowen, nummer twee van het tweede seizoen van Love Island UK, tweette: "Zo verwoestend. Rust zacht Sarah Harding, een ster met wie ik opgroeide om mee te zingen ❤️."

Bandlid en vriend, Cheryl Cole, liet namens Harding een hartverscheurend bericht achter.

Een fan deelde hun favoriete moment van de popster.

Ze was jong, ze was getalenteerd en ze had een vriendelijke ziel. Aan iedereen die fan was van Sarah Harding… haar nalatenschap zal voor altijd voortleven.

Aanbevolen: