‘Dancing With The Stars’-professionals reageren op het verlies van danser Serge Onik

Inhoudsopgave:

‘Dancing With The Stars’-professionals reageren op het verlies van danser Serge Onik
‘Dancing With The Stars’-professionals reageren op het verlies van danser Serge Onik
Anonim

Dancing With The Stars-professionals wankelen over het verlies van wijlen choreograaf Serge Onik.

Veel vrienden en voormalige collega's van Serge Onik delen hun emotionele eerbetoon na zijn dood. Het overlijden van Onik werd aangekondigd op dinsdag 24 augustus en de danseres was 33 jaar oud.

Leden van de dansgemeenschap delen hun condoleances op sociale media en rouwen om het verlies van een van hun stralende sterren.

Onik's vertegenwoordiger bevestigde zijn overlijden door te delen: "Hij was een geweldige danser met een groot hart en hij raakte de levens van iedereen die hem ontmoette. Hij zal echt worden gemist. Dit is een trieste dag voor ons bij het bureau en voor de dansgemeenschap als geheel. Onze gedachten en gebeden gaan op dit moment uit naar zijn vrienden en familie."

Pros een eerbetoon brengen

Dancing With the Stars-professional Peta Murgatroyd deelde een diavoorstelling die hun langdurige vriendschap documenteerde met een hartverscheurend bijschrift.

"Mijn Serge….mijn Koala ik kan het niet geloven, ik ben helemaal kapot", schreef ze. "Ik heb spijt omdat ik je wilde sms'en en je zou vertellen dat ik je vorige week heb gemist en het is me ontschoten. Ik haat het hoe ik dit ben vergeten te doen. Ik zal mezelf hier altijd voor haten."

Peta deelde ook een video van toen zij en Onik van plan waren om samen te choreograferen toen ze samenwerkte met Nick Viall op DWTS.

Peta's zwager en mede-DWTS-prof, Val Chmerkovskiy, deelde een foto van zichzelf en Onik met een oprecht eerbetoon.

"We zijn samen opgegroeid. We zijn samen verhuisd en hebben samen gewoond. En omdat het leven ons de laatste tijd een paar graden van elkaar scheidde, elke keer dat we bijpraten, voelde het alsof we nooit een beat hebben gemist. Onze vriendschap was onvoorwaardelijk. Geen verborgen agenda's, nooit. Je zei wat je bedoelde en verspilde geen moment om iemand op te vrolijken."

Val's vrouw en collega-professionele danseres Jenna Johnson, die met Onik samenwerkte aan So You Think You Can Dance, eerde Onik met een sentimentele diavoorstelling. Onik was degene die haar voorstelde aan haar nu-man en ze trouwden op zijn verjaardag.

"Val en ik zijn toevallig getrouwd op je verjaardag 4/13 … je vloog zonder aarzelen naar onze bruiloft en vierde de hele dag met ons. Je kunt maar beter geloven dat onze verjaardag nu nog meer betekenis zal hebben, " voegde ze eraan toe."

Moge hij rusten in vrede

"Bedankt dat je van onze Serge houdt."

Aanbevolen: