R&B Zangeres Amerie werd weer aangezien voor Kourtney Kardashian en Twitter weet niet hoe te reageren

R&B Zangeres Amerie werd weer aangezien voor Kourtney Kardashian en Twitter weet niet hoe te reageren
R&B Zangeres Amerie werd weer aangezien voor Kourtney Kardashian en Twitter weet niet hoe te reageren
Anonim

Singer en songwriter Amerie is opnieuw aangezien voor media-persoonlijkheid Kourtney Kardashian. Hoewel de meeste sociale media gewend zijn geraakt aan deze verwarring, hebben fans op Twitter gemengde reacties gekregen.

Het begon allemaal toen gebruiker @hacimrants naar Twitter ging om Amerie's muziekvideo voor haar tophit "1 Thing" te plaatsen en zei: "kourtney kardashian had het goed met deze hit." Met andere woorden, ze heeft het vermoord, en haar talent in die videoclip zou onmogelijk te negeren zijn geweest. Het is onduidelijk of ze de fout serieus heeft gemaakt of dat het een grap was om precies aan te geven wat Twitter uitvoerig begon te bespreken: hoeveel de twee celebs op elkaar lijken.

Na het bericht heeft @hacimrants negatieve opmerkingen van andere gebruikers geretweet. Een gebruiker, @JuiceBox_Junky, deelde het originele bericht en tweette: "Zien jullie het allemaal? smh." Naderhand retweette @hacimrants dat antwoord en antwoordde: "Je bent wel afgestemd, wat is het probleem?"

Vanaf deze publicatie kreeg de originele tweet meer dan 76.000 likes en is het meer dan 16.000 keer geretweet.

Hoewel gebruikers deze fout al jaren maken, weet Twitter niet meer wat ze van dit onderwerp moeten denken. Hoewel gebruikers zich nooit realiseerden hoe de twee eruitzien, zeggen sommigen dat er geen gebrek aan respect voor de fout is gemaakt, terwijl dit anderen bedroefd maakt.

Na de release van haar debuutstudioalbum All I Have in 2002, kreeg Amerie lovende kritieken van fans en critici voor haar tweede studioalbum, Touch. Een nummer dat in het bijzonder furore maakte, was haar hit '1 Thing'. Haar lied en album, dat mainstream bekendheid verwierf door zijn verschijning in de film Hitch van Will Smith en Eva Mendes, werden in 2006 genomineerd voor twee Grammy Awards.

De R&B-zangeres ontmoette haar manager, Sony Music-manager Lenny Nicholson, met wie ze later zou trouwen, in 2004. Ze beviel in 2018 van hun zoon River. Behalve muziek en familie, is de zangeres gepassioneerd door lezen, en begon Amerie's Book Club in 2019. Afkomstig van haar YouTube-kanaal, deelt ze de video's ook op haar Instagram.

Hoewel de twee vrouwen elkaar formeel niet kennen, zijn ze de afgelopen tien jaar vaak met elkaar vergeleken. Kardashian ging naar Twitter om te reageren op een gebruiker die vroeg of iemand haar vertelde dat ze op Amerie leek. Ze antwoordde: "Elke dag!!"

MadameNoire publiceerde in mei 2020 een artikel waarin hun beide meningen over de kwestie werden besproken. Amerie zei in een IG TV-video kort voordat het artikel werd gepubliceerd:

"Ik kan zien dat we een voorkeur hebben voor elkaar, wat vreemd is. Ik weet niet waarom, het is gewoon raar. Ik kan zien dat we elkaar gunstig gezind zijn, maar ik heb niet het gevoel dat ik haar zussen en zij bevoordeel heeft geen voorkeur voor mijn zussen. Het is een beetje vreemd dat onze blikken elkaar kruisen."

Amerie's muziek is beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Ze blijft momenteel regelmatig actief op Instagram en plaatste onlangs een Amerie's Book Club-video op haar profiel. Op het moment van deze publicatie zijn er geen plannen voor nieuwe muziek of langere spelen in de toekomst.

Aanbevolen: