Darcey & Stacey': fans denken dat Stacey de giftige manieren van Darcey mogelijk maakt

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': fans denken dat Stacey de giftige manieren van Darcey mogelijk maakt
Darcey & Stacey': fans denken dat Stacey de giftige manieren van Darcey mogelijk maakt
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey &Stacey' van 6 september 2021 worden hieronder besproken! De kronieken van Darcey en Stacey Silva gaan helemaal door in Turkije na de dramatische aflevering van vanavond. Terwijl alle ogen gericht waren op de tweeling die veel cosmetische ingrepen onderging, en we bedoelen er veel, blijft de focus op Darcey's voortdurende relatieproblemen met Georgi.

Hoewel fans dit seizoen getuige zijn geweest van wat gelach, hebben ze zeker afgestemd op meer tranen van Darcey, en het komt allemaal neer op haar romance met Georgi of het gebrek daaraan. Als het gaat om hun relatiestatus, hebben fans Darcey snel de schuld gegeven van hun mislukte relatie, zelfs zo ver dat ze zich tegen haar keerden!

Terwijl kijkers dwars door het drama op het scherm heen kijken, lijkt het alsof Stacey Silva de enige is die haar zus, Darcey, in een positief daglicht stelt. Tijdens de aflevering van vanavond verleent Stacey haar steun aan Darcey, maar fans roepen haar op om Darcey's giftige manieren mogelijk te maken.

Maakt Stacey Darcey's gedrag mogelijk?

Darcey en Stacey hebben duidelijk een hechte zusterband, en als je eraan toevoegt dat ze een tweeling zijn, is het geen verrassing dat ze elkaars grootste ondersteuningssysteem zijn. Welnu, als het op hun relatie aankomt, lijkt het alsof de twee elkaars grootste cheerleaders zouden kunnen zijn… tot een fout!

Tijdens de aflevering van Darcey & Stacey vanavond, gaat het duo naar Turkije om hun lichaam te verbeteren met een paar aanpassingen. Terwijl Darcey duidelijk maakte dat het niet alleen om de plastische chirurgie ging, en evenzeer om "eigenliefde en ontdekking", lijken fans dat laatste beetje niet al te veel te kopen.

Terwijl de twee zich settelen, komt het onderwerp van Darcey's aanhoudende relatieproblemen met Georgi ter sprake, waardoor Stacey haar $ 0 moet geven.02. Hoewel het begrijpelijk is dat Stacey zeker bevooroordeeld is in de situatie, denken fans dat ze Darcey meer kwaad dan goed doet, aangezien het haar tweelingzus is met wie ze praat.

Na een tumultueus seizoen van non-stop schreeuwende wedstrijden en tranen tussen Darcey en Georgi, is het duidelijk geworden dat Darcey geen heilige is, maar Stacey smeekt om anders te zijn! Darcey ging verder met het beschrijven van haar relatie met Georgi en zei: "Hij geeft me gewoon de schuld en geeft me gaslicht. Het is triest, want als je zegt dat je van iemand houdt, behandel je iemand niet zo!"

Nou, het lijkt erop dat Darcey een doen is zoals ik zeg en niet zoals ik een soort meid ben, want ondanks dat ze van Georgi hield, ging ze nog steeds achter zijn rug om zijn ex-vrouw te bereiken, niet één keer… maar twee keer! Fans beseffen dat zij net zo schuldig, zo niet de meeste schuld heeft als het gaat om haar giftige relatie, maar Stacey denkt dat Darcey volkomen onschuldig is!

"Ik heb je in deze relatie gezien en je hebt niets verkeerd gedaan!" Stacey stelde Darcey gerust. Het was op dit moment dat kijkers wisten dat Stacey haar zus niet steunde, maar haar giftige manieren toestond.

Stacey's relatie is niet beter

Kijkers ergeren zich niet alleen aan Stacey omdat ze Darcey doet geloven dat ze niets verkeerd heeft gedaan, maar ze denken ook dat het de perfecte truc is om de aandacht en aandacht van haar huwelijk met Florian af te halen. De twee zijn zeker niet beter en hebben dit seizoen een paar verhitte momenten gehad, wat duidelijk maakt dat de romance tussen Stacey en Florian net zo turbulent is als die van Darcey.

Stacey Silva en Florian riepen allebei Georgi uit omdat hij Darcey als zijn "suikermoeder" zag en niets meer dan een geldautomaat, maar fans riepen Florian snel uit omdat hij precies hetzelfde deed met Stacey.

"Stacey had het over Georgi, maar ze rolt naar de geldautomaat om haar mannelijke kind wat geld te geven", schreef een fan op Twitter, wijzend op de hypocrisie van dit alles. Om nog meer brandstof op het vuur te gooien, vroeg Stacey aan Florian hoeveel geld hij nodig had voordat zij en Darcey met de jet naar Turkije vertrokken, waarbij ze duidelijk maakte dat ze net zo goed een geldautomaat is voor Florian als Darcey voor Georgi.

Kijkers gingen nog een stap verder door erop te wijzen dat Stacey zich uitsluitend concentreert op Darcey's problemen om te voorkomen dat ze over de hare hoeft te praten, waaronder de voortdurende strijd van haar en Florian met het al dan niet krijgen van kinderen.

Aanbevolen: