Timothée Chalamet droeg een outfit met Harry Potter-thema en fans zijn geobsedeerd

Inhoudsopgave:

Timothée Chalamet droeg een outfit met Harry Potter-thema en fans zijn geobsedeerd
Timothée Chalamet droeg een outfit met Harry Potter-thema en fans zijn geobsedeerd
Anonim

Afgelopen weekend vergeleek de voor een Oscar genomineerde acteur Timothée Chalamet zijn aankomende film Dune met de Harry Potter-franchise, en onthulde dat een hele generatie is opgegroeid met de sci-fi-roman van Frank Herbert, net als die van hemzelf, met J. K. Rowlings krachttoer.

Het is niet verwonderlijk dat Harry Potter zelfs vandaag de dag nog steeds relevant is voor zijn weergave van een menselijk verhaal door een enorme magische wereld, en de strijd tussen goed en kwaad. Chalamet zelf lijkt een fan van de franchise te zijn en werd gezien met een House Slytherin-trui tijdens zijn virtuele interviews voor Dune.

Harry Potter-fans zijn geobsedeerd door Timothées uiterlijk

Terwijl Zendaya een stijlvolle outfit droeg voor het interview, werd de Call Me By Your Name-acteur gezien met een diepgroene trui met Harry Potter-thema.

Het bevatte het embleem en de kleuren van het Huis Zwadderich, Zwadderich was een van de vier huizen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, in J. K. Rowlings Harry Potter-romans.

Elk huis heeft een reeks eigenschappen en kenmerken die ermee verbonden zijn, en die in Zwadderich staan bekend als vindingrijk, ambitieus en sluw. Timothée pronkte duidelijk met zijn huistrots door de trui aan te trekken, waardoor Harry Potter-fans een beetje gek werden.

"timothée chalamet in een slytherin-trui… dat is mijn regulus zwart.." gutste een fan op Twitter.

“timothee die de slytherin-trui draagt, doet me huilen. hij weet absoluut van de fancast van regulus … voegde een ander toe.

Harry Potter-fans dromen er al jaren van om Chalamet Regulus Black te zien spelen in een mogelijke spin-offfilm die de Marauders volgt. Regulus was een volbloed tovenaar en de jongere broer van Sirius Zwarts, die werd gespeeld door Gary Oldman.

"Timothee wist precies wat hij deed toen hij die slytherin-trui droeg …" gutste een gebruiker.

“timothée chalamet die een slytherin-trui draagt, is iets waarvan ik niet wist dat ik het nodig had” zei een fan.

In Dune zal Chalamet te zien zijn als de hoofdpersoon Paul Atreides, naast Zendaya die een jonge Fremen-vrouw speelt en uiteindelijk Paul's liefdesbelang wordt. De film ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië en zal op 21 oktober 2021 in de bioscoop verschijnen.

Dune is geregisseerd door de Frans-Canadese filmmaker Denis Villeneuve, die bekend staat om zijn werk aan Blade Runner, Sicario en andere films.

Aanbevolen: