Brad Pitt droeg net een rok naar een première, en fans zijn geobsedeerd

Inhoudsopgave:

Brad Pitt droeg net een rok naar een première, en fans zijn geobsedeerd
Brad Pitt droeg net een rok naar een première, en fans zijn geobsedeerd
Anonim

Na meer dan 30 jaar in Hollywood is Brad Pitt meer geworden dan alleen een A-list acteur. Hij is ook een rolmodel voor mensen over de hele wereld, waaronder andere beroemdheden zoals Channing Tatum, die hem gebruiken voor inspiratie bij het maken van hun eigen personages. En Brad Pitt is ook een stijlicoon, met critici die evenveel aandacht besteden aan zijn modekeuzes als aan zijn filmrollen.

In de loop der jaren is de stijl van Pitt aanzienlijk geëvolueerd. Ooit beschuldigd van het voortdurend aanpassen van zijn uiterlijk aan dat van de vrouwen met wie hij uitging, heeft Pitt nu een stap gezet om meer artistieke en alternatieve vormen van mode te verkennen. Hij heeft bevestigd dat op 58-jarige leeftijd zich comfortabel voelen een prioriteit is bij het kiezen van zijn outfits.

Brad Pitt maakte in juli 2022 bijzonder furore toen hij opdook bij de première van zijn aankomende film Bullet Train in a skirt.

Bij welke première droeg Brad Pitt een rok?

Elle meldt dat de filmster opviel op de rode loper van de Bullet Train (niet dat opvallen moeilijk is als je toch Brad Pitt bent) in een bruine linnen knielange rok van de in New York gevestigde ontwerper Haans Nicholas Mott.

Pitt droeg de rok naar de première van de film in Berlijn, terwijl hij de dag ervoor een pak droeg naar de première in Londen. Hij combineerde het met een mauve overhemd, een bruin vest en zwarte gevechtslaarzen. Hij droeg ook een schildpadzonnebril.

Bullet Train staat gepland voor een release in de Verenigde Staten op 5 augustus 2022. De actiekomedie, met in de hoofdrollen Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry en Sandra Bullock, is gebaseerd op de Japanse roman Maria Beetle, en vertelt het verhaal van vijf moordenaars die eindigen met verwante motieven op een hogesnelheidstrein die Tokio verlaat.

Interessant is dat Pitt in 2004 voorspelde dat mannen met rokken de norm zouden zijn. Destijds promootte hij de film Troy (waar historici niet zo van onder de indruk waren) waarin hij de hoofdrol speelde als de Griekse oorlogsheld Achilles.

“Mannen zullen volgende zomer rokken dragen”, vertelde hij aan Vogue (via Elle). Dat is mijn voorspelling en proclamatie. De film beantwoordt aan beide geslachten. We gingen voor realisme en de Grieken droegen toen de hele tijd rokken.”

De première is niet de eerste keer dat Pitt experimenteert met zijn modekeuzes buiten filmrollen. In de GQ-editie van juni 2022 verscheen Pitt in een fotoshoot bij zijn interview waarin hij in één keer een zwarte rok droeg. Hij droeg ook dramatische oogmake-up, blush en lippenstift op andere foto's die tijdens de shoot verschenen.

Waarom droeg Brad Pitt een rok?

Toen hem werd gevraagd naar zijn beslissing om een rok te dragen naar de première, bevestigde Pitt dat comfort een sterke motivator was.

"Ik ga zeggen, het draait allemaal om de bries, de bries is erg lekker… heel, heel mooi", vertelde hij aan Sky News.

Elle wijst erop dat Pitt in een interview met Esquire in 2021 opende over comfort een prioriteit te maken als het gaat om zijn modekeuzes:

“Je wordt ouder, je wordt humeuriger en comfort wordt belangrijker. Ik denk dat het zo simpel is. Als ik een stijl heb, is het geen stijl.”

In het interview vertelde Pitt verder dat hij van kleding houdt die zwart-wit is - een look die hij duidelijk uitstraalde tijdens de première in Berlijn. Hij onthulde ook zijn smaak voor eenvoud en houdt van de manier waarop een kledingstuk "voelt".

Hoe reageerden fans op Brad Pitt die een rok droeg?

De reacties op Brad Pitt die een rok droeg, waren overweldigend positief. Het belangrijkste was dat de 58-jarige acteur het Vogue-keurmerk kreeg, waarbij Liam Hess van de publicatie schreef in een artikel met de titel I'm Obsessed with Brad Pitt's Linen Skirt:

"Het voelt informeel op de allerbeste manier - moeiteloos, onstuimig en ja, een beetje alsof hij net van de set van Braveheart is gestapt."

In zijn artikel wijst Hess erop dat de trend van mannelijke sterren die rokken dragen op de rode loper steeds populairder wordt, met figuren als Oscar Isaac en Pete Davidson die de laatste tijd allebei variaties van de look hebben aangetrokken: De pure het aantal mannen dat de afgelopen maanden rokken omhelst op de rode loper is bijna te veel om te tellen.”

Pitts fans hebben ook sociale media gebruikt om de acteur te prijzen voor het experimenteren met zijn mode-keuzes en het normaliseren van mannen die rokken en jurken dragen (Pitt droeg zelf een reeks mini-jurken voor een Rolling Stone-fotoshoot in 1999).

"Net als je denkt dat Brad Pitt niet sexyer kan worden, draagt hij een rok", schreef een Twitter-gebruiker, terwijl anderen opmerkten dat Pitt "zijn Troje-tijdperk channelt" terwijl hij foto's van Pitt in zijn Achilles-kostuums postte.

Aanbevolen: