Kim Kardashian zei dat dit de slechtste outfit is die ze ooit droeg

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian zei dat dit de slechtste outfit is die ze ooit droeg
Kim Kardashian zei dat dit de slechtste outfit is die ze ooit droeg
Anonim

Kim Kardashian's haters zullen het niet toegeven, maar de realityster en zakenmagnaat is een expert als het op bepaalde gebieden aankomt. Hoewel ze in het verleden misschien werd bekritiseerd vanwege haar zakelijk advies, weet ze het beste als het gaat om mode en verdient ze een plaats in de popcultuur als gecertificeerd mode-icoon.

Naarmate haar carrière vorderde, heeft Kim geëxperimenteerd met haar uiterlijk en heeft ze haar eigen gevoel voor stijl gevonden. Ooit op de hoogte van de laatste trends, zet ze die nu in voor haar miljoenen Instagram-volgers. Maar was Kim altijd zo stijlvol? Of had ze het, net als de rest van ons, af en toe bij het verkeerde eind?

Terugkijkend op haar vroege dagen in de schijnwerpers, wees Kim erop dat ze tussen alle hits door een paar modemissers had. Maar welke van haar beroemde outfits vond ze de slechtste ooit? Blijf lezen om erachter te komen!

Wat was de "slechtste outfit" uit het leven van Kim Kardashian?

Kim Kardashian is een mode-icoon met meerdere trendsettende en show-stoppende looks onder haar riem. Hoewel de in Californië geboren ster het keer op keer heeft gedood met haar mode-keuzes, heeft ze ook een paar keer het doel gemist.

Omdat de stijl van Kim door de jaren heen drastisch is veranderd, heeft ze nu het gevoel dat sommige van haar eerdere outfits ontbraken. Ze onthulde in het bijzonder dat er één outfit is waar ze op terugkijkt en ineenkrimpt.

In haar interview met E! bij Coachella vertelde Kim dat de slechtste outfit die ze ooit droeg een gebreide jurk was die over een wit overhemd met een Fendi-riem, Fendi-tas en Fendi-laarzen werd gedragen. Ze schudde deze blik op een moment voordat ze een begrip was, toen ze voor het eerst in Hollywood begon op te duiken als een realityster.

"Ik dacht dat ik het doodde," gaf Kim toe. “De Fendi-riem? Ik had gespaard voor een Fendi-riem, Fendi-laarzen, Fendi-tas.”

Kim bevestigde toen dat het de slechtste outfit van haar leven was en dat ze 'het niet vermoordde'. Ze keek ook terug op een kortere poncho die ze droeg op een foto met Lindsay Lohan uit het begin van de jaren negentig, en zei: "Wat dacht ik?"

"En ik heb er waarschijnlijk voor gekozen om dat te kopen dan mijn huur te betalen, en ik had mijn huur moeten betalen", onthulde ze, sprekend over een tijd voordat ze een van de beroemdste vrouwen ter wereld was met een vermogen van meer dan $1 miljard.

paris-hilton-kim-kardashian-instagram-fendi
paris-hilton-kim-kardashian-instagram-fendi

Later in het interview onthulde Kim dat ze vaak kleding deelt met haar moeder en manager, Kris Jenner.

"We houden ervan om kleding te delen," gutste Kim. “Vandaag heb ik iets meegenomen, en het was niet voor mij, en ik dacht: ‘Mam, je hebt dit nodig. Het zal je zo goed staan.’ En ze was zo opgewonden.”

Welke outfit zou Kim Kardashian uit haar archief bewaren?

In hetzelfde interview werd Kim gevraagd welke look ze zou redden uit haar modearchief, als ze er maar één kon redden. Hoewel ze aanvankelijk moeite had om te beslissen, onthulde ze dat ze de gouden Versace-jurk die ze droeg naar het Met Gala in 2018 zou redden.

Stars Insider noemt deze jurk ook als een van Kims beste looks uit haar carrière. Ze combineerde het legendarische stuk beroemd met een dramatisch rokerig oog en een hoge paardenstaart.

De publicatie benadrukte verschillende van Kims andere meest geliefde looks, waaronder de crèmekleurige jurk die ze droeg op het Vanity Fair Oscar-feest van 2020, gecombineerd met een nat haarlook, haar volledig zilveren Met Gala-look uit 2016,

Keurt North West Kims modekeuzes goed?

De dochter van Kim Kardashian zijn, betekent dat North West waarschijnlijk zelf toegang zal hebben tot de allerbeste mode-keuzes als ze opgroeit. Maar keurt ze de outfits van haar moeder goed?

Volgens pagina zes is de oudste van Kim niet altijd verliefd op het beroemde uiterlijk van haar moeder.

"North is erg eigenwijs als het gaat om wat ik draag", vertelde Kim op de Forces of Fashion-conferentie van Vogue in maart 2022. "Ze zal altijd klagen als ik te veel zwart draag.”

Kim onthulde dat haar dochter niet moeilijk te imponeren is; het vereist gewoon wat kleur: "Ik kwam op Valentijnsdag op haar school met roze van top tot teen, en ze werd zo opgewonden dat ze naar me toe rende en me omhelsde."

Maar toen North zag dat de outfit van haar moeder niet helemaal roze was zoals ze eerst had gedacht, was ze niet verlegen om haar teleurstelling te uiten: "[Natuurlijk] opende ze mijn jas, zag de zwarte voering, en zegt: 'Mam, je draagt nog steeds zwart.'”

Aangezien North's vader Kanye West op zichzelf al een modegoeroe is, is het alleen maar logisch dat North heeft geleerd haar eigen mening te ontwikkelen over wat wel en niet werkt in een outfit!

Aanbevolen: