The Matrix'-fans boos over de 4e aflevering 'Niemand heeft om gevraagd

The Matrix'-fans boos over de 4e aflevering 'Niemand heeft om gevraagd
The Matrix'-fans boos over de 4e aflevering 'Niemand heeft om gevraagd
Anonim

De teaser-trailer voor het vierde deel van de sci-fi classic-serie, The Matrix, is zojuist uitgekomen en fans voelen zich minder dan tevreden. De teaser-trailer voor de nieuwe speelfilm getiteld The Matrix Resurrections werd op 7 september op de website van de serie uitgebracht in een interactieve 'kies je eigen lot'-stijl.

Als je de website betreedt, kijken ze naar een simplistisch wit scherm, met in het midden een rode pil en een blauwe pil, waaruit je moet kiezen. Afhankelijk van de gekozen pil en de tijd waarin men op hun keuze klikt, wordt een variatie van korte clips uit de komende film getoond over verschillende vertellingen die betrekking hebben op de pilselectie.

Als de rode pil wordt gekozen, speelt een korte monoloog ingesproken door acteur Yahya Abdul-Mateen II over de geselecteerde clips, waarin wordt beschreven hoe de realiteit waarin we denken te leven "niet verder van de waarheid kan zijn" en informeert ons dat dit de "eerste dag van de rest van ons leven" zou kunnen zijn, maar dat als we het willen, "we ervoor moeten vechten".

Als echter de blauwe pil wordt gekozen, speelt een andere korte monoloog, deze keer verteld door acteur Neil Patrick Harris, over de teasers heen. Hij vertelt ons dat we ons vermogen om "de werkelijkheid van fictie te onderscheiden" zijn kwijtgeraakt en dat alles na dat moment daar en dan het resultaat is van het feit dat onze geest "trucs met ons uitha alt", wat ons in gevaar brengt.

De montage rondt af door het publiek een eenvoudige maar angstaanjagende vraag te stellen: We willen niet dat iemand gewond raakt. Doen wij?”

Hoewel de presentatie bedoeld is om het publiek op te winden in afwachting van de volledige trailer, die op 9 september uitkomt, voelen veel fans zich allesbehalve. In feite, aangezien de serie zijn 22e jaar sinds de release van de eerste film bereikt, geloven velen dat de serie in 2003 had moeten eindigen als een trilogie met The Matrix Revolutions. Na de teaser-release pleiten velen tegen de noodzaak van een vierde deel.

Zoals een fan aangaf dat niemand om een nieuwe Matrix-film had gevraagd, schreef een andere ontevreden fan: 'Matrix-4'? Drie te veel dus; 1st zette een nieuwe gouden standaard voor actiefilms, maar die beeldtaal is nu bekend en de holle diepgang van de inmiddels versleten cyberpunkclichés is even vermoeiend als pretentieus.

Ondertussen bestempelde een andere fan de nieuwste aflevering als een "ongewenst vervolg", terwijl ze schreven: "Waarom komen er een Matrix 4 en een Avatar 2 uit in de bioscoop? Welke andere films krijgen ongewenste sequels? Laat me raden, The A-Team uit 2010, maar het vervolg is minus Sharlto Copley, de meest vermakelijke persoon in de film?”

Veel fans maken ook grappen over de aankomende film, omdat ze wijzen op de overeenkomsten tussen Keanu Reeves’ verschijning in de teasers en zijn rol in de John Wick-films.

Aanbevolen: