Jamie Lynn Spears heeft een podcast in de maak waar niemand om heeft gevraagd

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn Spears heeft een podcast in de maak waar niemand om heeft gevraagd
Jamie Lynn Spears heeft een podcast in de maak waar niemand om heeft gevraagd
Anonim

Britney Spears’ zus Jamie Lynn gaat een nieuwe podcast lanceren als onderdeel van haar plan om terug te keren naar de entertainmentindustrie. De actrice is van plan de show te hosten, ondanks dat haar zus haar "uitschot" noemde vanwege het vrijgeven van de allesomvattende memoires Things I Should Have Said die de popprinses een wanhopige poging noemde om geld aan haar te verdienen.

Jamie Lynn wil een podcast beginnen na het succes van haar memoires en terugkeren naar acteren

De voormalige Disney-ster heeft haar terugkeer naar acteren al gemaakt in het Netflix-drama Sweet Magnolias, maar naar verluidt wil ze al eeuwen een podcast doen. Het lijkt erop dat met alle aandacht, zij het negatief, de actrice denkt dat dit de beste tijd is om het te doen.

Britney Spears-fans hebben duidelijk gemaakt dat ze een hekel hebben aan Jamie Lynn, maar het is duidelijk dat ze denkt dat er een publiek voor haar podcast is, aangezien haar memoires al snel een nationale bestseller werden.

"Nationale bestseller???? DUH …. de timing van je boek was ongelooflijk Jamie Lynn … vooral wetende dat de hele wereld geen idee had wat me echt is aangedaan!!!!" Britney schreef over de verklikker van haar zus: "Het lef van je om nu een boek te verkopen en te praten, maar je fking liegt!!!!"

Dankzij het Britney-leger is het boek van de actrice in een aantal nogal puntige secties van verschillende boekwinkels terechtgekomen, waaronder de fictiesectie en true crime.

Het is onduidelijk of Jamie Lynn de podcast zal gebruiken om haar zus te bespreken, met wie ze publiekelijk online heeft gefinancierd

Bronnen zeggen dat geen enkel onderwerp verboden terrein zal zijn op de podcast van Jamie Lynn, en ze staat open voor het bespreken van alles van haar carrière tot haar jeugd.” Nog geen woord over of ze de podcast zal gebruiken om over haar zus te praten, maar de podcast zal blijkbaar gasten bevatten, en Jamie Lynn wil dat het “een open discussie wordt waar mensen het gevoel hebben dat ze een veilige plek hebben om te praten.”

Jamie Lynn en haar zus hebben een zeer openbare vete gehad die zich in het openbaar heeft afgespeeld. Vorige maand noemde Britney haar zus een "brat" en dreigde zelfs haar aan te klagen, en op een gegeven moment stuurde de popprinses een vernietigende boodschap naar haar zus: "Je bent uitschot, Jamie Lynn."

Jamie Lynn smeekte haar zus om een einde te maken aan hun vete en noemde het 'beschamend', maar had er geen probleem mee om op Nightline te gaan beweren dat Britney ooit 'het paar in een kamer opsloot en haar achtervolgde met een mes.”

Aanbevolen: